Бербатов и още няколко – варианти за Наполи

Италианците търсят заместник за контузен голаджия
10 окт 2016 08:54,
3
Бербатов и още няколко – варианти за Наполи
Снимка: архив, Bulphoto

Димитър Бербатов е с шанс да реализира изненадващ трансфер във вицешампиона на Италия и участник в Шампионската лига "Наполи".

Един измежду Емануел Адебайор, Димитър Бербатов, Маруан Шамак или Кевин Курани е твърде вероятно да подпише с "Наполи", съобщи "Футбол Италия", цитиран от 24 часа. Причината - новият нападател на неаполитанците Аркадиуш Милик, получи контузия в коляното по време на световната квалификация между неговата Полша и Дания (3:2).

Според предварителните очаквания бившият голаджия на "Аякс" ще отсъства от терените поне 4 месеца. До момента именно Милик бе топреализатор на "Наполи" в Серия "А" със 7 гола в 9 мача. FIFA ще плати компенсация на италианския клуб от 430 хиляди евро заради контузията на Милик.

Наполи" обаче спешно започна да търси нов реализатор, свободен агент. И на преден план сред опциите излезе и 35-годишният Бербатов, който изчаква най-добрия вариант за продължаване на кариерата си. Освен четиримата ветерани сред кандидатите за нападател е и бившият съотборник на Бербо в "Манчестър Юнайтед" Федерико Македа. 25-годишният италианец е без отбор, след като приключи ангажиментите си с "Кардиф".

Който и играч да бъде взет в момента, няма да може да бъде картотекиран за двубоите от Шампионската лига. В Италия пишат също, че през януари “Наполи” може да плати минимална сума на "Удинезе", за да си върне Дуван Сапата два месеца преди края на договора под наем. Първият българин, голмайстор на английската Висша лига, е играл още в Германия, Франция, но сега може да има шанс да запише името си и в още едно от топпървенствата на Европа - италианското.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: бербатовнаполи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХА ХАТи, какво искаш, бе?Бербатов си изигра своето. Вече е на 35г. Където си намери, все ще е късмет за него.Тръгнал нашия да плюе пак.
1
2
 
3
 
! Отговори
ХА ХА преди 7 години
От Наполи да погледнат снимката! Бербатов отдавна приключи с футбола, играе само за поддържане на тонуса! Основното му занимание са снимки с телефона и постването им в инернет! Ако търсят репортер, да го взимат!