Карантина ли? Двама от Монтана заминаха за чужбина

Те са напуснали страната през ГКПП-Кулата на 2 януари
48
Карантина ли? Двама от Монтана заминаха за чужбина
Снимка: БГНЕС, архив

Жена на 48 години и мъж на 60 години от Монтана, поставени под домашна карантина заради COVID-19, са били потърсени на адреса им в ж.к. "Изгрев" в града вчера, но не били открити, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Съседи са казали, че двамата са заминали за чужбина.

Проверка на полицията потвърдила това, като било установено, че са напуснали България през ГКПП-Кулата на 2 януари.

По случая е образувана преписка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: МонтанакарантинаCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
3
 
! Отговори
1-н преди 2 години
мислите ли че тия праар връзка с централната нервна система и си дават сметка какви са им задълженията при наложена карантина...може и да греша но на тия понятето задължени не им е ясно, знаят че имат права...
29
0
 
5
 
! Отговори
Хубава работа, ама.. преди 2 години
Вариантите са няколко: или са ромеи, или са от маалата, или са индопитеци. Няма други варианти. А Гай *** се прекланял пред тях... Нищо чудно, че е на такъв хал.
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И сега какво, ще ги връщат и ще ги пращат в затвора ли?! Щото нарушаването на идиотската карантина и напускането на страната ги прави опасни престъпници, отишли са да заразяват ваксинираните в друга страна..
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двама какво?
26
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Живо и здрави да са.
25
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ББ..А стига сте обвинявали само полицията ! На всеки болен трябва да му слагат четен печат на челото , да се вижда от далече...
24
1
 
13
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
ДА ИМ ПРЕКАРАТ ИНТЕРНЕТ И ДА ИМ СЛОЖАТ КОМПЮТРИ НА ГКПП-тА. В 21 ВЕК СМЕ ВСЕ ПАК И С НОВО ПРАВИТЕЛСТВО НАЙ ВЕЧЕ.
23
17
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално е, свободни хора са, никой не може да ги ограничава и да им казва как ще живеят, тва, че някой се изживява в ролята на бог като си мисли, че някой му е длъжен да му играе по свирката, всичките в парламента са за затвор и линч
22
3
 
16
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Граничните полицаи са намазали някое евро
21
10
 
30
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Еми те тези сеят заразата дето се мандахерцат по чужбина нон стоп
20
4
 
23
 
! Отговори
Аа преди 2 години
От тия вакси и бустери,някои имат неконтролируеми газове.
19
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, то вече се убедих, че всичко се случва в нашата държава, включително и че може да не са знаели, че са под карантина! Има случаи хората били в болница за друго, там ги писали ковид за пътеката без да им кажат и като ги изпишат, в някъв момент им цъфнат полицаи да ги търсят дали си спазват карантината... Една така я изненадали и води дело около година вече.
18
38
 
42
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
Да, ако приемем, че са болни от някаква страшна болест - ок, но това е просто настинка с елементи на грип.. Почти никой не е починал от това заболяване, както се опитват да ни вменят! Има далеч по-опасни заболявания, но за тях ежедневна сводка отсъства, нали? Цялата работа е, че искат да ни поставят всички в положение на ***, който не може да мърда никъде..
17
13
 
16
 
! Отговори
Гадняр преди 2 години
Ясно е. Трябва да хващаме пушките и да се карантиниране в гората. Когато усетим, че раздигат панаир оКови-19 ще излезем гордо на площада. Току виж изкярим някое звание "активен борец против оКови-19 фашизъмЪ".Ако почнем да стреляме по предателите сега ще създадем проблеми на Путин и Байдън. Ще се скарат кой да праща военни първи, за да отърве другарите от куршума.
16
25
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те нямат осигуровки в чужбина. Вероятно нямат осигуровки и в България. Толкова им е акъла. Като се влоши състоянието им, в чужбина без пари няма кой да ги лекува. Докато в България се връщаха заразени да търсят спасение и никой не плати нито един лев за медицинските услуги. Като са толкова ербап, да се спасяват! Не да ги лекуват без пари. А тези двамата няма да са единствените. Има много хора без мозък. Днес едно 20г.момиче се опитваше да вземе количка пред хипермаркет без монета.Просm народ
15
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помните ли, в началото на пандемията когато на ден пристигаха по 2 или 3 хиляди българи от чужбина?Тогава ги хващаха чак като пристигнат по родните си места.Качваха се на таксита от летището и издирваха шофьорите за тестове.По онова време идваха натъпкани с парацетамол или други понижаващи температурата, с ясното съзнание, че са заразени.Случаите бяха много, но сякаш най- фрапантен беше случай с една жена в хасковско село, където роднините и сигнализираха, че е пристигнала много болна.Откачалки.
14
13
 
33
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Като чета постовете на нарковаксърите излиза че са истерично загрижени за здравето и живота на нормалните ''незащитени'' хора, а не за своите, понеже са ''ваксинално защитени''! Вие вярвате ли че са загрижени за живота на нормалните ''незащитени'' хора!?
13
36
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради такива безотговорни до седмица ще има 50-60 000 заразени на ден. И заради още по- безотговорните наглеци като пристигналите от чужбина по Коледа да се наплюскат с пържоли-вкараха Омикрон. Никакъв контрол няма. Държавата е на автопилот.
12
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще ги глобят 20 хиляди лева всеки. Сигурно са роми, ще ги направят чистачи на затвора за една година до като имат антитела
11
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Галеви ни вдигахте такава аларма. Т..панари. :)))