Кулеба пристигнал, за да иска военна помощ за Украйна

Едва ли обаче ще я получи заради разлините интереси в коалицията
159
Кулеба пристигнал, за да иска военна помощ за Украйна
Снимка: БГНЕС

"Разглеждам посещението на г-н Кулеба като възможност да се търси помощ от страна на България за евентуални бъдещи военни доставки", каза пред БНР Иван Анчев, дипломат и специалист по национална сигурност.

Още по темата

"Посещението на г-н Кулеба е в тази насока. Имаме какво да дадем на Украйна", заяви Анчев.

"Визитата на украинския външен министър Дмитро Кулеба не е протоколно посещение за благодарност за българското отношение към украинските бежанци. На такова посещение не му е сега времето", изтъкна Анчев.
По думите му страната ни е в "нелицеприятна група" заедно с Унгария.

"Не мисля, че ще има пробив в това отношение, защото в коалицията има много разнопосочни, разностранни интереси. Много от тях са подвластни на тяснопартийни причини, също така подвластни и на интересите на една друга държава, замесена в конфликта – интереси на Русия", коментира Иван Анчев, който изрази скептицизъм.

Твърдата позиция на Нинова формира и бездействието на държавата, а коалиционните участници не биха допуснали разпадане на коалицията, посочи дипломатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: Украйнакулеба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само ООН може да помогне на Украйна чрез влизане за хуманитарна операция в Украйна. Путин твърди, че прави специална операция и не убива цивилни, ООН веднага трябва да влезе в Украйна с войски и да изпълни желанието на Путин да не убива цивилни и да защити бежанците. Украинската армия се бие в Източна Украйна, ООН трябва да влезе в Западна Украйна за хуманитарна операция.
141
0
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
ние длъжни ли сме да храним 100 000 бежанци в наи бедната страна на всичкотоотгоре да дадем и военна помощ сащ да дават пари и да прибират бежанците какво печелят от продажбата на оръжие колкото по дълго се задържи конфликтатолкова по добре за тях хаиде стига с това англосакс лицемерие
140
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това нашето АмерикНофилче,ха се излъже и даде нещо на Украинчето с Румънско име БСП ще се оттегли и раздели коалицията!
139
1
 
17
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
дайте му един калашник1 и една шапка патрони 1и го пращайте на фронта1 ! само да му обясните от коя страна се държи чифтето1, да не вземе да се нарани!
138
3
 
26
 
! Отговори
Станислав преди 2 години
Нинакви уръжия за Украйна. Правителството трябва да се вслуша в обществото.
137
2
 
2
 
! Отговори
бл.134 в Zап. парк преди 2 години
Аха , пращайте армия ! Н Ка да си върнем столицата на Кубрата - Златна Фанагория. От понеделник пълна мобилизация на всичко живо! Затворете границите .Никой да не бяга на вън
136
2
 
20
 
! Отговори
П.К. преди 2 години
-Имаме какво да дадем??? /// Ти, лично имаш ли пълномощия от БЪЛГАРСКИЯ СУВЕРЕН, да плямпаш и да правиш внушения без пълномощия? Кукли на конци... Монтирани от задкулисието за предаване, за заличаване на БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, НА СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРСКИЯ СУВЕРЕН НЕ ТИ Е ДАЛ ПЪЛНОМОЩИЯ. И НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО ДА ПРАВИШ ФАЛШИВИ ИЗЯВЛЕНИЯ. ТОЛКОЗ.
135
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забележете че политиката на украинците е да се вклиняват между страните и народите и да се опитват да ги скарват. Между руснаци и чеченци, между руснаци и турци, между руснаци и израелци, между руснаци и китайци. Сега се опитват да вкарат и нас в схемата но дано да не им се получи. Нема начин.
134
0
 
24
 
! Отговори
Цъ преди 2 години
А пък Ф75 били толкова секретни, че даже секретните отдели на тяхния държавен департамент не знаят, че съществуват.
133
0
 
20
 
! Отговори
Фъ преди 2 години
А Ф65 кога ще почнат американците да произвеждат. Те ще сигурно с още по-секретна технология.
132
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наблюдател ти лично с какво си допринесъл. С ежедневно висене по форумите. Русофилите не пишат за пари а по убеждение. Троловете които пишат за пари са от маргиналните слоеве да използвам твоя израз. Може да си наблюдател но не си наблюдателен. Вгледайте се в себе си и в останалите русофоби дето сами се имате за умни и красиви но дали е истина.
131
2
 
25
 
! Отговори
Бъ преди 2 години
Украйна да даде парите за 8-те Ф16, които България е платила на нас и след това да чака Америка да и достави самолетите на нея.
130
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой стреля по кораба??
129
1
 
22
 
! Отговори
A преди 2 години
Да им дадем чертежите на F 18 ( които Боко поръча). А новите бройки, които ще поръчат ПП - сигурно американците няма да си направят труда и чертежи да дадат, но можем да дадем на Украйна на сметката, по която ще бъде отпуснат новия заем - да правят вноски.
128
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нарочно се опитват да ни скарат още повече с Русия и да ни натикат и нас във война без да имаме вина. Правителството и президента са отговорни за България. Ако не дадем военна помощ какво те ли ще ни нападнат нали ще им се види истинското лице. То всеки им го вижда
127
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя първо да беше казал "Благодаря и извинете за безпокойството"... наглец... а някой ще му потърси ли сметка за нашите моряци...
126
6
 
54
 
! Отговори
юлиян преди 2 години
Никакво оръжие за Украйна.Който иска да помага,да събира багажа и да заминава за Киев.Така ЛИЧНО ще може да помогне.
125
5
 
32
 
! Отговори
Фъ преди 2 години
Червенски и Кулеба - не означава не. Няма да получите и една прашка от България за да се биете с нея срещу Русия.
124
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците ги разбиха. Направо ги смазаха и тоя дойде да реве за помощ. България е бедна и няма как да ти помогне. А и да можехме пак нямаше да ви помогнем, защото сте нацисти и лъжци и не заслужавате помощ. Айде сега чемодан - Вокзал - Киев. Вижте му лицето на тоя. Това е лице на подлец. Махай се от България, Кулебан! Не си желан в родината ми. Обирай си крушите.
123
16
 
29
 
! Отговори
Бялъ преди 2 години
Русофобски амеби в България, толкова сте прости, че даже не можете да разберете колко сте прости.