9 неща, които никога да не казвате на необвързана жена

Хората съжаляват необвързаните жени, особено ако са в 30-те си години
22
9 неща, които никога да не казвате на необвързана жена
Снимка: unsplash

Не всяка жена има щастието да срещне идеалната половинка още в младостта си. Всъщност, младостта вече не е това, което беше. 30 са новите 20, 40 са новите 30. Всеки има право да живее живота си по начин, който намира за подходящ.

Стереотипите обаче продължават да се ширят с пълна сила. Хората съжаляват необвързаните жени, особено ако са в 30-те си години. Сякаш срокът им на годност бавно започва да изтича.

Говорейки с необвързана жена на 30+, хората често изпускат обидни и неуместни реплики, най-вече въпроси. Ето и най-абсурдните сред тях:

1. „Ще си замразиш ли яйцеклетки?“

2. „Сигурно ти е трудно, когато те канят на партита?“

3. „Наистина трябва да си замразиш яйцеклетки. За твое добро е!“

4. „Защо не опиташ онлайн срещи?“

5. „Е, ти поне можеш да се наспиваш нормално, защото нямаш деца като мен.“

Представете си колко обидно може да се окаже това изречение за жена в зряла възраст, която копнее да има семейство и деца, а все още няма. Ако го кажете на някого, който не е достигнал етап от живота си за подобни желания – добре, но в противен случай е истински нож право в сърцето. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
:))) преди 6 години
До Анонимен 18Значи каките на 30+, с които си имал връзка (ако изобщо си имал) са билинад 60-65-годишни. Или си виждал секс с каки в зряла възраст само в сънищата си, които са били кошмарни.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кои са тези които се занимават с интимният живот на 30 годишните? Нали трябва да си освидетелстван с жълта книжка за да говориш такива неща! Аз например на необвързаните им казвам че ако на техните години живота беше такъв какъвто е сега никога нямаше да създам семейство! И защо да го създавам да го вкарам в мизерията ли? По времето на гнилият тоталитаризъм преди да се оженя имах обзаведена къща кола и пари за тогавашното време 20 000 лв в спестовна книжка се равняват на сегашни 200 000 лв.
15
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видя ли жена 30+ знам че с ц.и.ц.и.т.е си може да мие пода ако ги има изобщо. Иначе се раздават до последно каките, но за дълга връзка не стават.
14
0
 
4
 
! Отговори
:)) преди 6 години
До Анонимен 1И колко шамара отнесе досега?Ако не са те шамаросвали, бъди сигурен, че са намерили начин да ти причинят някоя неприятност, а ти може и да не си разбрал(а) откъде ти е дошло.
13
1
 
5
 
! Отговори
??????????????? преди 6 години
защо се дават съвети само по отношение на жените?А на "вечния ерген" какво бива и какво не бива да се казва? Защото към 30-годишна възраст се изравнява броят на мъжете и на жените, родени в една и съща календарна година. И на всеки неженен юнак се пада по една неомъжена женичка. Знае се кой от тях двамата би трябвало да предложи брак.
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре сам отколкото зле придружена.По-добре сам отколкото мъжа ти да спи с друга, да обича друга и да е с теб по задължени
11
1
 
10
 
! Отговори
жена 30+ преди 6 години
До 2 и 11Същото важи и за мъжете. Готвиш им, чистиш им, любовта си раздаваш, ама накрая все нещо не им достига, все нещо не им е на таман и довиждане към следващата. Защото знаят, че един мъж и на 80години може да стане баща, а една жена не.Какво да правя? Да се плющя безразборно и самоцелно, само и само за да имам дете??Някои го правят
10
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пият, пушат и се вживяват, като принцеси, искат да имат някой богат, млад манекен и всичко, което могат да предложат са *** и увредени яйцеклетки. Държат се надменно и арогантно ако си нормално момче.Един ден се събуждат на 31 и минават на успкоителни, защото 20 годишните ги превъзхождат по всички показатели, а те самите са започнали да се сбръчкват и висят от среднощния живот и гуляи.И тогава, тогава идва момента в който започват да *** с пълна сила как нямало свестни мъже.Трагедия.
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
9, живей си, плоди се, нали ти няма да се затриеш, какво търсиш подкрепа от низши създания? За теб животът е консумация, за други - друго. Човечеството се е развило, благодарение на другите.
8
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Необвързаните женки да вдигат краката щото ще се затрием като народ. Какво толкова избират, както са казали преди хиляди години: "Първо се живее, после се мъдрува"
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека си питат! Разбира се какво имат под шапката. Колкото повече говори един човек, толкова по-трудно е да скрие глупостта си. Вчера нали писахте, че мъжете харесвали бъбриви жени. Затова е. Харесват глуповати, издигат се в собствените си очи.Настоящият сайт също всеки ден ни предлага половин дузина глупачки за пример.
6
4
 
7
 
! Отговори
Lan преди 6 години
:) Ако един човек на 30+ все още се обижда за щяло и нещяло, значи нещо сериозно му куца в развитието! Всичко това са си съвсем нормални неща..и е въпрос на човек и такт, както и на близост между двама души какво точно ще си говорят! Аман от плиткоумни статии...
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безкрайно не ми дреме, кой какво си мисли.Ако има куража да ми го каже, лесно ще му обясня, че не е негова работа.Такива въпроси може да задава доволно *** човек, който избива някакви комплекси, щото ту и сега, всеки има право да е обвързан или не.
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България - страната на 30 годишните старци
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТАЗИ ГЛУПОСТ КОЛКО ПЪТИ ЩЕ Я ПРЕПИСВАТЕ ТУК? ПРЕЗ СЕДМИЦА-ДВЕ ХАЙДЕЕЕЕЕ ДА ВИДИМ КАКВО НЕ БИВА ДА СЕ КАЗВА.....ХАХАХАЯ НАПИШЕТЕ НЕЩО И ЗА НАС, ПИЧОВЕТЕ
2
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да е необвързана на 30+, или избира прекалено много и изтърва влака или значи нещо не и е наред.
1
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък точно това ги питам! И работи безотказно! Сверете си часовника, авторките.