Българска мома остана с разтуптяно сърчице по Путин

Прочувствена история за една дванайсетокласничка
24 яну 2008 17:30,
128
Българска мома остана с разтуптяно сърчице по Путин
Дения с трепет гледа своя герой, президента Путин. О, времена! О, нрави. Снимка: Диапазон рекърдс

Скорошното посещение на руския президент Владимир Путин в София предизвика повече от смесени чувства у софиянци. Едни викаха „Осанна!“, други „Разпни го!“.  

Трети пък се оказа, че са го посрещали със силна емоция в сърцето. Такъв е случаят на младата фолклорна изпълнителка на име Дения Пенчева.  

Възпитаничката в гимназията към Руското посолство, била избрана лично и от най-високо място, да бъде сред "първите 10 щастливци" (ти да видиш), които да срещнат Путин при първия му допир с българска земя.  

Девичето сърце на Дения така се разтуптяло, когато тя зърнала Путин (и Първанов, но къде ти нашият президент да се мери с Владимир Владимирович), че направо я облели горещи вълни на благоговение и щастие. Или поне с такова впечатление оставаме, докато четем виртуозното прессъобщение на пи ар-ката на младото дарование.

Дванайсетокласничката Дения, която е „елитна“ ученичка (по думите на нейния пи ар агент) била удостоена с лична покана от посланика на Русия в България – Анатолий Потапов, да присъства на церемонията по официалното посрещане на Путин. 

За да засвидетелства още по-добре възхищението си към своя герой, Дения дори носила табела-плакат: „Добре дошъл, господин Путин”.  

„Радвам се, че получих покана за събитието. Това се случва веднъж в живота. Церемонията беше наистина много тържествена. Първо прозвуча българският, а след това и руският химн. Смея да твърдя, че изпитах една и съща силна емоция, докато слушах и двата химна“, споделя развълнуваната Дения.  

Ако Дения е учила в училище, може и да си припомни, че при тоталитарна България с подобна агитка се посрещаха изтъкнатите съветски лидери.  

Все пак отдадената на руската култура, дух, единство, творчество и Путин, ученичка, споделя още, че българският фолклор е нейното призвание.

Може би при следващото евентуално идване на Путин Дения ще му изнесе фолкорен рецитал. Поживем-увидим!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
1
 
! Отговори
kiko преди 16 години
mn hubavo momi4e neq poznavam ama bih se zapoznal s neq udovolstvieto e izcqlo moe .
126
0
 
1
 
! Отговори
dideto kts преди 16 години
na "UMNIQ" avtor moga da kaja da hodi na psihiatar,da se pregleda...moje da mu doide akala v glavata....Da DeNiYa be6e tam,posre6tna Putin i tova za neq be6e 4est...tova nezna4i ,4e kato e priela pokanata e vlubena v nego...Golqma zavist ima tyk...Deni mn uspeh4eta i o6te pove4e izqvi:)obi4am te i te cunkam
125
0
 
1
 
! Отговори
Dideto kts преди 16 години
Ei Denito si mi e syper:)Mn si te obichkam kotence..prodaljavai vse taka:)
124
0
 
1
 
! Отговори
no name преди 16 години
ne se li zamislqte, 4e deniq ima PR ne v ka4estvoto si na u4eni4ka, a v ka4estvoto si na dejstva6ta folklorna pevica? za6to avtorut ne se e podpisal? samo edno moga da mu kaja: Kojto ne umee, kritikuva!
123
0
 
1
 
! Отговори
Александрина преди 16 години
Какво имате против момичето? Много хубаво си пее, и то народни песни. Я първо я чуйте, пък тогава се замислете кво да пишете! А пък и Путин си е президент, и е чест човек да го посрещне. Русия е голяма страна! А тва момиче пее страшно, то си е певица от Диапазон рекърдс.
122
0
 
0
 
! Отговори
zle преди 16 години
пълна скръб и простотия е тази статия.
121
0
 
0
 
! Отговори
2 преди 16 години
ako e bila bez pari,i bez profesia,bulgarkata,za tova e otritnata ot putin,vsi4ki muje sa ednakvi,gledat jenata s koiato sa sa6to da ima pari kolkoto tyah,ili pove4e da sa.i kolkoto pove4e,tolkova po-dobre.tova sa bg mujete dnes!
120
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Аде сега Delete 119, 120 и настоящия, та да се оправи галимацията:)
119
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Малко не ми е ясно защо ми беше изтрит поста, но това само доказва, че най-вероятно този материал наистина е дело на някой фен на мацката, когото е го огряло:)
118
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Понеже тук се направиха и подмятания за "вербуване"... чудя сехората, които ги пишат и ми говорят за комунизъм, наясно ли са изобщо какво означава вербуване? И дават ли си сметка, че при едно истинско вербуване, нещата ще са направени така, че никой в нищо няма да се усъмни и този материал със сигурност няма да го има? Нека разни улични клакьорчета антикомунистчета (не че аз не съм антикомунист) с ниска обща култура не дрънкат глупости, защото думата вербуване изобщо не им подхожда да я използват- най-малкото, защото изобщо не са наясно със смисъла и. Колкото до конкретния материал, вече нещата почват да ми блъскат на злобеенето на някой фен на мацката, когото не го е огряло и по някакъв начин е свързан с някоя медия:) Материала е просташки!
117
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Жалките драскачи от Днес.бг с тази статия надминаха по олигофрения дори себе си.
116
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 16 години
Значи аз не съм нито червен,нито син,нито някакъв друг цвят.Това първо...второ-мисля,че всяка уважаваща се (и искаща уважение от другите) страна трябва достойно да посрещне високопоставен гост бил той Путин,Буш или Чавес (българите май бяхме известни едно време с това) а не да се показваме като най-големите простаци (като онези 20-тина души на орлов мост-ами смешни са).Относно момичето-автора от къде знае какво е ставало със сърцето (или някой други органи) да не е надничал под полата и като нещастен педофил?Това да се говори,че искала да си легне с Путин и такива мръснишки подмятания показват,че някои индивиди не са успели да се развият много в еволюцията.А между другото нямахме ли ние българите обичай да посрещаме чужденците с хляб и сол (не с помия).Ами интересно ми е "журналиста" писал тези глупости пак ли ще третира момичето поднесло питата и солта едва ли не като ***?Мисля,че някои хора много бързо забравят историята и обичайте на народа си....и мисля,че такива хора не заслужават да носят името българин.Мога да пиша още много по темата но съм много отвратен от статията на извратения автор (абе пич не знам на колко годинки си,но звучиш като дърт педофил на който само девици са му в главата).Не виждам какво едно 18-19 годишно момиче е виновно на някои от вас за несполуките и да избивате комплекси по форумите.И пак призовавам българите: нека не си показваме Байганювщината и простотията поне на чужденците (то не,че не ни знаят де) а нека бъдем по-толерантни и цивилизовани.Нека бъдем европейци а не овцете в задния двор на Европа!
115
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Това със сигурност е или Елито или Видка хахахаххххххххххх
114
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Както си вербуват агенти и шпиони, така заставят заблудените деца да се строят и да им ръкопляскат публично. Гадост!!!В РУСИЯ СЪМ В РУСИЯ СЪМ
113
0
 
0
 
! Отговори
Striker преди 16 години
"Другара" активен борец Миташки, България щеше да е много по-хубаво място за живеене ако ти и цялата банда червени колибари се изнесете в Сибир или на Северния полюс примерно...Аман от червени тука...
112
0
 
0
 
! Отговори
toi преди 16 години
kakvi zakoni na jurnalistikata sledvate s tazi celenasochena i poshla statiq be!? I az ne sum fen na Putin ,no po julta statiq dori i v Dnes.bg ne beshe poblikuvana do sega!!! Vie informaciq li poblikuvate ili lichno mnenie !?
111
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 16 години
свястно и умно момиче,има истинско сърце,да бяха повече положителни хора,много по добре щеше да се живее в българия
110
0
 
0
 
! Отговори
Петър Кърджилов преди 16 години
каква наивна глупачка е тази Дения, да си умреш от смях направо. Жалко е наистина и е тъжно все пак, че има много такива заспи с пердета около мозъците като нея! А на ***, плюещи по екипа на dnes.bg, ще им кажа, че това не е никаква "статия" (Боже, колко са прости!!), а е кратък журналистически материал, разобличаващ масово пропагандираната от червеното корумпирано правителство носталгия към соц-а и манифестациите. Както си вербуват агенти и шпиони, така заставят заблудените деца да се строят и да им ръкопляскат публично. Гадост!!!
109
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Скапаният автор се крие на майка си в г.......
108
0
 
0
 
! Отговори
БИЧЕТО преди 16 години
Защо не си е писал името тоя болен ***, т.н. автор на тази статия? А това всъщност статия ли е или злобните безумия на един смахнат педофил? Има ли място такава помия на 1-вата страница на уж уважаван нюз сайт? Не мога да повярвам, че някой може да излее толкова злоба по едно малко момиче. Този човек определено се нуждае от спешно лечение заедно с редактора одобрил този шедьовър на болничната журналистика.