Звездните знаци, които се ужасяват от смъртта

Представителите на водни знаци водят убедително
20 фев 2018 22:04,
12
Звездните знаци, които се ужасяват от смъртта
Снимка: Instagram
Едва ли някой изгаря от нетърпение да разбере какво става след като си отидем от този свят, но определено има хора, които много се страхуват от този момент и такива, които не се притесняват чак толкова. Според астрологията, това може да се определи от зодиакалния знак - вижте кои са зодиите, които много се страхуват от края на живота:
 
1. Рак
 
Раците никак не обичат да се чувстват некомфортно, а физическата болка направо ги ужасява. Ето защо те най-много се страхуват какво може да се случи след смъртта и този страх ги кара постоянно да търсят някаква утеха.
 
Представителите на знака смятат, че онези, които са направили грешки (особено те самите) ги чака невероятно жестоко наказание след смъртта. Ето защо Раците опитват да правят добрини на околните, надявайки се да не ги сполети подобна участ.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
показаното на картинката е представител въобще на астрологията! окултното изкуство ужким предсказва..
8
1
 
1
 
! Отговори
вселенски маг Ален преди 6 години
най-много ме е страх да чета за зодии от нета,не знам каква зодия съм.
7
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
пълни измислици
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със статистика на зодиите болни от рак няма ли да подкрепите художествената си самодейност с тези статии? Как ги пък обвързахте с някакви зодии? Сега остава и една статия кои зодии се радват да умрат.
5
2
 
2
 
! Отговори
оver the rainbow преди 6 години
Аз мислех че ще пишете Лъв... вие явно сте го объркали с Рак. В раците има нещо мистично и са управлявани от Луната(която има и тъмна страна) , така че едва ли толкова ги е страх от смъртта... Обаче Лъвът, който е подвластен на Слънцето и толкова здраво вплетен в живота, в светлината и всичко съзидателно, с неизчерпаема енергия.... си е цяла трагедия да умре. Макар че животът хич не е цветя и рози. Аз съм Лъв (дама) и направо умирам от страх при мисълта за смърт, честно. Ох, дано има прераждане или поне по-добър живот в отвъдното :(
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но е вярно. Природно интелигентни са и са добри в душата. Такива чудеса са способни да направят за теб, че едва ли някой е способен. Те са чудни хора!
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Раци те нямат страхове
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нищо подобнорак съм и то рафиниранстрах от самота-да...,но от смърт...пълна глупостами то това е единственото сигурно нещо на света
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как го установихте, това? Страшни измислици на Тар калета. Какво значи правиш добрина? . Някои хора, дори не се замислят, че е добрина! Просто виждат човек отчаян от живота и му пренасят малко свеж въздух. Природно са си такива явно!