Венера в Рак - какво да очаква всяка зодия?

Ето прогноза на звездите
12 авг 2020 15:30, Ивета Иванова
4
Венера в Рак - какво да очаква всяка зодия?
Снимка: Pixabay

На 7 август Венера официално влезе в Рак и ще остане там до 6 септември. Това значи, че любовта ще е на ваша страна през този период, но трябва да се придържате към стандартите си и да не говорите постоянно за бившите си. Периодът може да ви помогне да изпитате любов, каквато никога преди не сте изпитвали.

Ето какво чака всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Един или двама от бившите ви партньори може отново да се появят в живота ви. Добре е да не откликвате на поканите им за срещи. Първо трябва да останете за малко сами, да си дадете време и тогава да посветите енергията си на другите и да отворите сърцето си за тях. Обърнете внимание на себе си, чак после се раздавайте за другите.
 
Телец
 
Който и да е в ума ви сега, повярвайте, че има причина да мислите за него сега. Не бъдете срамежливи или прекалено големи инати, а просто направете първата крачка. Ако сте във връзка, може сега да засвидетелствате любовта си пред тях, да заздравите връзката си. Страхотни неща се случват, когато поемете риск и вярвате на интуицията си.
 
Близнаци
 
Време е да обърнете внимание на романтичните връзки. Трябва да осъзнаете какво цените в тях и какво сте готови да дадете на човека до вас. Ако искате да впечатлите тръпката или гаджето, парите невинаги са отговор - така няма да ги спечелите. Бъдете по-уязвими и разкрийте повече неща за себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Венера и Рак - очаквайте ощипана Венера...
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дрън дрън ярина!
2
2
 
2
 
! Отговори
А бе ейййй преди 3 години
с тия вашите драсканици зорлем ще ме разведете на стари години. Добре, че мъжът ми не се връзва на врачки.
1
1
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Аз съм зодия "Див нерез". Защо не пишете нищо за мен? Венера да не ме подмине?