10 неща, които да изхвърлите от дома и живота си още сега

Техника, която не използвате
20
10 неща, които да изхвърлите от дома и живота си още сега
Снимка: Istock

Настъпването на новата година е не само време за равносметки и обещания, но и за прочистване на ума и пространството. Ето защо това е и най-подходящото време да изхвърлите някои неща, от които нямате нужда, за да освободите пространство и енергия за новото, което ви предстои.

Кои неща да изхвърлите от дома и живота си още сега?

1. Стара коледна украса

Съществува традиция, която повелява всяка Коледа да купуваме нова коледна играчка за украсата на коледното дърво и дома. Така с годините се трупа огромно количество украшения, които задръстват дома ви. Изхвърлете старите играчки и украси. Направете място за новото, което ви предстои през тази година.

2. Стара хартия

Във всеки дом могат да се открият стари хартии, от които нямате нужда. Брошури, листовки, списания, касови бележки, стари гаранционни карти с изтекъл срок, невалидни документи и още много други подобни нямат място в дома ви. Новата година е идеален момент да прочистите жилището си от тях.

3. Дрехи, които няма да носите повече

И без това не ги носите, няма смисъл да продължавате да ги държите в дома си и през тази година. Изхвърлете всички стари дрехи, които не са ви нужни. Освободете място в гардеробите и дрешниците си. Дарете дрехите на нуждаещи се, ако не искате просто да ги хвърляте. Има много начини, по които да се освободите от тези ненужни и заемащи място вехтории.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


20
Още от Ако щете - вярвайте
Кое смути е подходящо за вашата зодия?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
11
 
! Отговори
Уточнение преди 2 седмици
Който живее на висок етаж, да не хвърля през балкона, все пак.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Понякога искам да си наема един тир под прозореца и да хвърляяям, да хвърлям - та нищо да не остане. Синдрома на Плюшкин е опасен.Патологичното събирателство е голям проблем за хората.Хординга е свръх опасен.Понякога се питам поразена ли съм от силогомания и започвам да раздавам нови дрехи с етикети от гардероба. Заричам се да не купувам нищо излишно и не мога да устоя на шопинг терапията. Вчера отново се издъних.Награбих се като за последно с храна и едни 6 официални ризи. Няма къде да ги нося.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 8
И без приятели какво ще го правиш цялото това свободно време дето го имаш?!
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вие луди ли сте? Как ще си изхвърля играчките и например играта от моето време супер марио
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Изхвърлете негативните мисли, губещите ви време " приятели" ,а всичко останало- стари и непотребни вещи за всеки здравомислещ е ясно, че мястото им не е вкъщи.
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тази година съм на път да изхвърля смартфона и да си купя Нокиа 3310. Така всякакви пандемии, облъчвания и бъркания в мозъка ще приключат за една седмица. Ще живеем по-добре.
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Добре, че има такива статии. Не знам как бих живяла без тях и как да устроя дома си!
5
6
 
22
 
! Отговори
НикогаПовечеСДС-Чума преди 2 седмици
Аз изхвърлих от живота си БСП и СДС- Чумите.Тая година ще изхвърля и ГРОБ-Чумата,като на изборите няма да гласувам за Тулупа с чекмеджето.
4
2
 
25
 
! Отговори
Тъмен Ало - Гуру преди 2 седмици
И не забравяйте да изхвърлите златото и парите си през прозореца . В здраво завързана торбичка да не се налага да го събирам , че ме мързи нещо напоследък.

Четете какво ви пишат по умните от вас и изпълнявайте . Ша мислите после .
3
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тъщата
2
3
 
24
 
! Отговори
Иванчо преди 2 седмици
Жена ми
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
11. Свекървата