Как да привлечете късмета според вашата зодия

Законът на привличането се влияе от нашите вибрации
4
Как да привлечете късмета според вашата зодия
Снимка: Istock

Вероятно сте чували за закона на привличането. Той може да се приложи за всяка област и ситуация от нашия живот. Законът на привличането се влияе от нашите вибрации, които излъчваме към себе си, към другите, от мислите и емоциите ни. Казано накратко, има мисли, видове поведение, които ни пречат да привличаме хубави неща в живота си. И понеже всеки е различен, но и много подобен на други, заради зодиакалния знак, под който е роден, вижте как вие да използвате закона на привличане според зодията си.

Зодия Овен

Овните са енергични и донякъде нетърпеливи. Важно е да се научат да балансират вътрешния си мир, да постигнат спокойствие, за да привлекат към себе си всички хубави събития. Мисли като „Аз съм спокоен като кристална вода в езеро“, „Мислите ми се въртят около обединението на добрите чувства“, могат да помогнат за този процес. Елиминирайте онези мисли, които пораждат тъга и гняв.

Зодия Телец

Телците са горделиви, упорити и суетни, но по негативен начин и са изключително ревниви. Как да задействат закона на привличането? Много е важно да избягват мисли за притежание и преувеличена суета, особено скъпи дрехи и аксесоари, да се опитват да постигат успехи, пречейки на други. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
0
 
! Отговори
ромео преди 9 месеца
няма да ти взема колегата бе спокойно
1
7
 
0
 
! Отговори
телец преди 9 месеца
'да се опитват да постигат успехи, пречейки на други'това съм аз