Кои талисмани могат да донесат късмет на зодия Овен?

Овен е един от най-трудолюбивите знаци в зодиака
Обновена: 25 мар 2021 07:27 | 25 мар 2021 04:25, Михаела Лазарова
2
Кои талисмани могат да донесат късмет на зодия Овен?
Снимка: Istock

Знакът на Овена е силен, той е огнена стихия, ето защо се нуждае от талисмани за късмет, които ефективно да балансират цялата тази интензивност. Подходящ талисман, който може да се носи под формата на красив аксесоар е корничело. В интензивен червен цвят, стимулиращ сексуалността, късмета, силата, корничело осигурява и мощна защита срещу негативни енергии.

Фигурки, които също могат да ви донесат сила и благополучие са тези на дракон и бухал. Дали ще ги декорирате в дома си или ще ги носите като аксесоар – вие избирате.

Колие с висулка дървото на живота. Уникален талисман! Той представлява нашето лично развитие, уникалност и индивидуална красота. Ние укрепваме точно като клоните и корените на дърветата. Ставаме по-силни, красиви, събираме повече знания и мъдрост. Дървото на живота ни напомня, че никога не бива да се предаваме.

Гранат, рубин и диамантът са красивите камъни, които носят късмет в любовта, кариерата, парите и живота. Стоманата и желязото са металите, които характеризират Овена. Според някои вярвания, рубинът, когато е носен от някого, който е роден под знака на зодия Овен, става по-тъмночервен, когато този човек е изложен на опасност. Като цяло рубините имат прекрасна енергия, която може да отведе своя притежател към успеха.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
2
 
! Отговори
??? преди 3 години
Бухал да си закачи бухал за късмет.
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Звънче, завързано на шията, за да не се губят, когато излязат на паша.