Какво да очакват зодиите от пълнолунието в Риби?

Ето прогноза на астролозите
21 сеп 2021 23:00, Ивета Иванова
5
Какво да очакват зодиите от пълнолунието в Риби?
Снимка: Pixabay

На 21-и септември през нощта ни очаква пълнолуние в Риби. Енергията от събитието ще се усеща поне няколко дни и това ще донесе доста промени и емоции за зодиите. Какво ви очаква в следващите дни? Ето прогнозата на "Elite Daily". 

Овен
 
Някои от най-дълбоките им чувства и емоции ще бъдат разкрити по време на пълнолунието. На фокус ще са подсъзнателното и психиката, и това ще провокира някои ярки сънища за Овните. Така ще осъзнаят какво потискат в себе си и какво изпитват. Ще осъзнаят кое са готови да оставят в миналото.
 
Телец
 
Пълнолунието им разкрива какви са истинските им отношения с приятелите и с общността, в която се намират. Може да осъзнаят, че са надраснали някои групички и компании. И да имат желание да намерят хора, които наистина ги ценят. Може да създадат екип с хора, които мислят като тях и да вложат енергията си в нещо, за което ги е грижа.
 
Близнаци
 
Чака ги голямо развитие в кариерата. Може да се появят доста предизвикателства, но и много големи възможности. Време е да поемат контрол над кариерата си и да поемат по пътя, който искат. Нека премахнат целите и желанията, които ги разсейват и да се фокусират над това, което ги мотивира да работят здраво.
 

5
Още от Ако щете - вярвайте
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какво да очакват? Абсолютно нищо.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз съм зодия игуана.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С жена везни - винаги!
1
3
 
3
 
! Отговори
Зодии преди 3 седмици
Всички на този свят сме зодии. Това е положението.