Кои зодии ще засегне Ретроградният Меркурий?

Очакваме го на 27 септември
24 сеп 2021 22:45, Иванка Гъркова
5
Кои зодии ще засегне Ретроградният Меркурий?
Снимка: IStock

Гледат ли ви накриво, когато излизате навън тези дни? А имате ли проблеми в комуникацията с вашите близки и приятели? Не се притеснявайте! Проблемът не е във вас, а в ретроградния Меркурий, чието влияние вече се усеща върху представителите на някои знаци в зодиака. Настъпвайки на 27 септември, при това в нерешителните Везни, той ще донесе смут в отношенията. И това ще продължи чак до 18 октомври.

Заради транзита, повече от 3 седмици всеки от нас ще има драми от различен характер – едни в любовния живот, други на работното място, трети с най-близките хора. Въобще, хаосът ще е пълен и за да се измъкнете от него невредими, трябва да сте доста търпеливи и да не взимате обидите и критиките към вас твърде насериозно, защото всичко идва от въпросната планета и лошата фаза, в която попада.

Макар знакът Везни да е кардинален, носещ баланс и романтика във връзката, сега той ще сее подозрения и ще причини множество притеснения, продиктувани заради недоизказани думи или погрешно разбрани такива, идващи заради енергията на Меркурий.

След като ви разказахме хората от кои зодии ще усетят най-слабо влиянието на ретроградния Меркурий, е време да ви разкрием при кои ще бъде обратното:

1. Овен

Ретроградният Меркурий ще засегне най-силно партньорствата на Овните. Те трябва да внимават с това как комуникират с половинката, за да не съжаляват за думите си после. Освен това Хирон, астероид, свързан с нашите най-дълбоки рани, ще създаде опозиционен аспект с Меркурий. С него периодът става още по-тежък.

„Противопоставянето на Меркурий на Хирон ще бъде катарзисно, ще даде урок на Овните за смирение и ще им покаже пътя за възстановяване на доверието във взаимоотношенията“, коментира пред Bustle астрологът Луми Пелинку. По думите на специалиста, представителите на знака трябва да избягват импулсивни решения, защото заради тях ще кажат нещо, което всъщност не мислят.

2. Рак

По време на ретроградния Меркурий, Раците ще се почувстват не на място, защото ще се активира домът, свързан с техните корени. „Може да се почувстват неловко по отношение на емоционалната си сигурност, а старите семейни рани да изплуват на повърхността“, изтъква Пелинку.

Ако Раците пренаредят мебелите у дома и се отърват от някои вещи, ще се почувстват по-добре и ще се вдъхновят за ново начало, но то трябва да бъде поставено след 18 октомври. Въобще, освободят ли се от повече неща, които им тежат на сърцето, това ще им подейства терапевтично.

Кои други зодии ще засегне ретроградният Меркурий, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Пълнолуние преди 2 години
Хирон не е астероид, а планетоид в система с Плутон или спътник на Плутон.А проблемите с комуникациите се дължат на некадърността на някои служители на мобилните оператори и интернет доставчиците.
3
2
 
1
 
! Отговори
Николай Колев преди 2 години
ПРОСРАЦИ!!!!!
2
5
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тъпите без вишу образувание :)))
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме зодий!