5 зодии, които са сродни души на Овена

Вижте дали вашата зодия е сред тях
31 мар 2023 18:49, Михаела Лазарова
10
5 зодии, които са сродни души на Овена
Снимка: Istock

Зодиакалният знак Овен е смел, понякога агресивен, а по отношение на любовта обича спонтанностите и авантюрите. Въпреки импулсивния си характер, представителите на зодията са доста страстни към живота като цяло, така че намирането на сродна душа може да бъде предизвикателство за тях. В любовната връзка Овенът търси личност, която да допълва неговите черти.

Нуждае се от партньор, който да го насърчава във всичко, което прави, да уважава неговата независимост и да носи стабилност, като същевременно поддържа огъня на любовта им. Овенът се нуждае от енергична сродна душа.

Кои представители на зодиака биха могли да бъдат такава?

Зодия Лъв

Това може да бъде една невероятна любовна връзка между два огнени знака. Те имат много сходни характери и най-силната потенциална емоционална и интимна връзка. Двата зодиакални знака могат да запалят много ярък пламък. Въпреки това, силните им характери и емоции може понякога да предизвикат караници, но споделянето на проблемите и страховете им е много лесно и бързо разрешава всяко несъгласие помежду им.

Разбирането и любовта на Лъва прави Овена прекрасна сродна душа за него. Комуникацията им се получава, имат добро ниво на доверие, а сексът е вълнуващ.

Изберете си число и вижте какво ви очаква в любовта според зодията

Зодия Везни

Още една сродна душа за Овена са Везните. Два знака, които държат на доверието, на споделената любов. Търсещи щастие и лично удовлетворение. Във връзката им никога няма скука, защото знаят как да направят живота си интересен. Освен че се разбират добре, те наистина се допълват. Във връзката Везни-Овен няма тревоги за проблеми в бъдеще, тъй като за тях е лесно да се доверят един на друг и да балансират личността на другия. Обичат да правят секс и то често, емоционалната им връзка е на високо ниво.

Още по темата  може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя си я знае коя е.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм Дева но с Марс в Овен,сигурно затова само жени овенки ми налитат..
3
1
 
2
 
! Отговори
Михайлов преди 1 година
Баба ви котка била сродна душа на две трети от града и околните села, пардон, на зодиака.
2
0
 
2
 
! Отговори
евроатлантик преди 1 година
Тия зодии важат ли за гейове ?
1
0
 
3
 
! Отговори
Зодияк преди 1 година
Коза, Коч, Мархор, Сайга, Бхарал