Излезе ли истината за убийството на малката Ани?

"Или ще кажеш истината, или ще я кажа аз..."
12 окт 2016 18:00, Елка Василева
8
Излезе ли истината за убийството на малката Ани?
Снимка: фондация "Усмивка на детето"

"Или ще кажеш истината, или ще я кажа аз" - това изкрещяла Офелия Гутева в съдебната зала, майка на Станислав Бакърджиев, баща на 4-годишната Ани.

"И да я кажа, няма кой да ми повярва", отговорил на български език Станислав според очевидци.

Припомняме ви, че съдът в Атина осъди на доживотен затвор бащата на зверски убитата 4-годишна Ани. 28-годишният Станислав Бакърджиев и другият заподозрян Назис Ахмедов бяха признати за виновни за смъртта на детето. Майката на Ани пък ще лежи в затвора 6 години.

Още по темата

Гръцките медии, цитирани от "Български новини", съобщават за интензивния диалог между майката и осъдения син на български и гръцки език.

Видимо съкрушена, бабата на Ани извикала на сина си, който седял на подсъдимата скамейка: "Или ще кажеш истината, или ще я кажа аз. Как не те е срам!"

Вследствие на това Станислав й отговорил на български език, отговор обаче, който гръцките медии не съобщават, тъй като е прозвучал на български език.

Диалогът продължил едновременно на български и гръцки между майката и Сава и на излизане от съдебната зала с викове на майката: "С какво го наряза? С малък нож? Глупак, ей, глупак…", цитират гръцките медии.

Майката на Сава поиска преди това да говори в съда, като каза: "Синът ми не е добре …". Преди да успее да завърши своето изложение, председателят я спрял, с думите: "Изслушването приключи. Вие не може да говорите сега. Ако искате да кажете нещо, елате да го кажете извън съдебната зала".

На излизане на подсъдимите с белезници от съда майката на Станислав успя да се доближи до него и да го целуне, целуна и снаха си Димитрина, а майката на Николай избухна в сълзи и ридания, пише "Български новини".


8
Още по темата: ГърцияАни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж го заплюла,после го целувала......абе некадърни хора така си изкарват парите......
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нецензурна е. Заменяме го с Говедото.
4
0
 
32
 
! Отговори
Vulpes преди 3 години
4-ри пъти я четох тая статия.....нищо не разбрах! Кой е Сава,коя е майка му? Кой е тоя Николай дето се появява с майка си? И на Станислав майка му и тя там.....много майки,много въпросителни? МНОГО НЕКАДЪРНО НАПИСА СТАТИЯ....
3
1
 
17
 
! Отговори
WYPROS преди 3 години
Не можах да разбера кой кой е ?
Станислав , баба му , дедо ми , Стаси , Майката на Николай .
Като ромска сватба .
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SAFC

Това сигурно е българското име на Назис... :/
Кой знае и на Станислав какво му е истинското име.
1
1
 
28
 
! Отговори
SAFC преди 3 години
Чета, чета, и ей така от нищото изскача едно име в последното изречение на статията - Николай...