Йълдъръм се чу с Борисов: Балканите, бежанците...

Турският премиер поздрави нашите мюсюлмани с Рамазан
26 май 2017 07:16,
56
Йълдъръм се чу с Борисов: Балканите, бежанците...
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов и турският му колега Бинали Йълдъръм проведоха телефонен разговор, в който обсъдиха актуалната ситуация на Балканите.

Те изразиха мнение, че сътрудничеството между България и Турция е от изключително значение за стабилността и развитието на региона.

Посочено беше доброто сътрудничество по отношение ограничаването на мигрантския поток към Европа и беше подчертано, че спазването на постигнатите договорености за намаляване на натиска към българската граница ще продължи, съобщиха от правителствения пресцентър.

Йълдъръм поздрави Борисов за избирането му отново начело на българското правителство и вече лично пожела успех на кабинета. Той го покани да посети Турция на 13 юни за продължаване на разговорите.

Турският премиер предаде чрез Бойко Борисов поздрави и до всички български граждани – мюсюлмани, по повод настъпващия месец Рамазан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
10
 
3
 
! Отговори
Нели преди 6 години
Диктаторска Турция на лудия Ердоган загива,България трябва да обръща гръб на тази страна
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много сте прости , бе хора .само пишете глупости ,ходете работете , недейте да играете на клавиатурата. Мързелив човек за никъде не е , патриот любов към родината е да работиш за тази родина да се грижиш а не да лежиш сял ден и да играеш на клавиша!
26
7
 
5
 
! Отговори
дядо Пенс преди 6 години
До Анонимендо8 : А гара Буново ,хотел,, Сливен,, Слънчев бряг ,забрави ли кръвта от турските зверства ?
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дебелогъзеца от Банка тича веднага към турско като му свирне някой от кръволоците там, Ердоган или Калдаръм. Много го е страх да не вземат да нападнат България. Защото ще трябва да стане главнокомандващ а той е силен само на приказки. Разнебити армията, даде на онази лелка, социоложката, да разпилее МеВеРето, Менгелето окраде здравеопазването, хората бягат в странство да търсят работа. Бяга българинът, търси нормални условия, няма деца, майките не получават нищо, затрива България чичката.
24
10
 
6
 
! Отговори
Аллах е свиня преди 6 години
И все пак ...
23
6
 
9
 
! Отговори
българин преди 6 години
Напълно ви подкрепям , прав сте. Българско знаме в плен не е било никога , в памет на нашите герои сме задължени да запазим целостта на България и народа в нея.
22
9
 
14
 
! Отговори
Макс Вебер преди 6 години
[...]Люлебургас-Одрин-Булаир... Българите са най-великите воини на Балканите! Още не проумявам как успяха, да поставят на колене Османската империя??? Адмирации!!!
21
11
 
8
 
! Отговори
нов възродителен про преди 6 години
Ще има нов възродителен процес за тези коитонасаждаха злоба и омраза в обществото....Ангел от раз ще стане Ахмет ,Иван също ще стане Кара Ибрахим..както се видя Ахмет не стана Ангел,но Българина за два сребърника е готов да се продаде за всичко...фактите сами говорят и от историята и от векове насам се знае че Българската държава и стадо се пплатят от етнически Българи- управници национални предатели
20
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Историята го доказва, Възродителния процес е бил изключително правилно решение но закъсняло с 10 години.
19
20
 
13
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 6 години
До *** za alahА бе българин, научи се на четмо и писмо и след това раздавай от несъществуващия ти акъл по форумите, безполезно разхищение на органичен материал! Македонските братя Кирил и Методий напразно ли се мъчиха да я създадат кирилицата за славяногрухтящите!?
18
9
 
16
 
! Отговори
не беше преди 6 години
Това на комунистическия фашизъм не беше "Възродителен процес" а си беше истинско етническо прочистване на страната от малцинствата и най вече от истинските българи ,най трудолюбивите хора в България...но какво излезе че без война българите са малцинство ,българите куче гледат но бебе немскида гледат и после турци,роми,бежанци им са виновни....
17
8
 
10
 
! Отговори
ВЪН ВЪН ВЪН преди 6 години
Това мутренско-фашистко управление е опасно за националната сигурност на майка БЪЛГАРИЯ,с нацистки методи не може да се каже че България е демократична Европейскадържава и то член на ЕС и терористичната организация НАТО
16
7
 
7
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Явно историята, която четеш е някаква такава, с която ти промиват мозъка!Реалната история прочети в книгите, а не глупостите, които пишат поръчково в гугъл!След 10 ноември турската "помощ" за България е като угояване то на овена, който ще бъде заклан!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 14че БГ има ли в БГ
14
9
 
7
 
! Отговори
ВЪН ВЪН ВЪН преди 6 години
ПсевдоПатриотите-Фашистите-Обединените крадци ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на Европейска БЪЛГАРИЯ.....Лидерите на фашистките партии на съд и затвор за денонощното насаждане на етническа злоба и омраза в Балканските страни....какво чака ДАНС,БГ ПРОКУРАТУРАТА и какво предвижда БГ закон за терористичните действия на фашистите блокирайки границата и терора над прокудените българи........
13
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 10а бе 14 виж си историята кога сте били народ 681 и след това византия, османлията, грмания и сега америка след някоя др. година кой ли знае кой ще е
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКолко хиляди ? кажи кЪде пише за повече от 10 !
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 10Чети история ама реалната,само погледни след 10 ноември кой е помагал най мн.на БГ
10
2
 
11
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
Едно си баба знае.....всеки "гражданин от турски произход" и всеки 'ром" (в кавички, че днес .бг ще ме цензурира, ако напиша реалните думи), всеки път, когато му е удобно изкарва съответно възродителния процес или:"...така се държите те с нас, защото сме ц&гани,нали" (когато трябва да си платят тока, например.Та да ти кажа, че и вие нас сте клали, но това било от османците, не турците.Е, и тези събития, за които пишеш са от един друг строй-ние какво общо имаме.
9
4
 
3
 
! Отговори
До Дядо преди 6 години
На какъв език са писани?