Авиокомпанията "Ryanair" отчете 815 млн. евро годишна загуба

Причината е, че пандемията заземи самолетите по цял свят
17 май 2021 16:31, Ния Христова
29
Авиокомпанията "Ryanair" отчете 815 млн. евро годишна загуба
Снимка: БГНЕС
Авиокомпанията "Ryanair" е отчела годишна нетна загуба от 815 милиона евро. Причината, че пандемията от коронавирус заземи световния авиационен сектор за дълго време, съобщи ирландският превозвач, предаде БГНЕс.
 
Като се добавят промените в цените на петрола и стойността на валутата, загубата след данъци достига 1,0 милиарда евро, добави "Ryanair" в статистиката си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.***
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.***
11
0
 
0
 
! Отговори
Po zapazen преди 2 години
Po malko leti. Po malko bolni.
10
2
 
5
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Авиоиндустрията като цяло никога няма да се възстанови. Забравете за нискотарифни полети и такива на къси разстояния. Всичко ще се редуцира на макс и полетите, които останат ще са адски скъпи. Борим се с климатичните промени от март миналия месец.
9
0
 
11
 
! Отговори
agent преди 2 години
на два пъти ми отказаха полети и не върнаха парите. Един път под носа ми затвориха гейта и не ме пуснаха, че сме закъснели, а можеше, а бяхме с 2 деца..Никога повече Райън еър. Писах оплакване до кой ли не, но без полза. Съжалявам за загубата , но ви пожелавам тотален фалит.ПС, Уиз винаги имат опция за връщане на сумата при отказан полет.
8
2
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
МНОГО ДОБРА НОВИНА!!!ПО-МАЛКО ПРЪСКАНЕ С КЕМП РАЙД И ПО-ЧИСТ ВЪЗДУХ!И ОЗОНОВИТЕ ДУПКИ ВСИЧКИТЕ СЕ ЗАТВОРИХА ПРЕЗ 2020!!----------------И ПЛАЖОВЕТЕ СА МНОГО ПО-МАЛКО НАТОВАРЕНИ И МНОГО ПО-ЧИСТИ!
7
2
 
7
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
"Совите не са това, което са"... 2018 MD-то на Райанаир бе специален гост на глобалистската сбирка в Давос,заедно с Урсулата фон дер ***... Нея я видяхме КЪДЕ ни я нахендриха. Та, вътрешното ми чувство ми казва, че знаейки за "проекта" с "кромида" - е имало някои уговорки...Не го жалете... :))
6
8
 
2
 
! Отговори
Веселин 7112136860 преди 2 години
Една компания,създадена по принцип на загуба. Целта й е осъществяването на семитската политика за семитизиране на всяко кътче от планетата. Една компания, тясно свързана със световната мафия за секстуризъм. България е една от точките за секстуризъм с акцент педофилия.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да допълня - на ден.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще я наваксат скоро.И без това нарушават статуквото за брой на полети и вместо НЕ повече от два полета на самальот - отиване и връщане - всеки самальот извършва по 4-ри такива, да речем от Станстед Лондон до Копенхаген.
3
0
 
3
 
! Отговори
мунчо преди 2 години
и аз аъм на загуба от райънеър през 2020. резервирах полети за почивка в UK , но вкараха карантина 2 седмици блокаж преди да ползвам билетите. трябваше да търся алтернатива. не връщат пари. плащаш допълнително за места и багаж без да се компенсира какво вече си им платил за места и багаж. плащаш наказателно за смяна на полета. никога няма да резервирам авансово нито места нито багаж. нищо. найдобре с кола. на двойна цена ми излязоха полетите до италия поради невъзможността да почивам в UK.
2
0
 
7
 
! Отговори
До Момо преди 2 години
Ами хората ясно са написали за такива като теб ЗАГУБА
1
9
 
4
 
! Отговори
Момо преди 2 години
Това загуба ли е или пропуснати ползи?Уточнявам, защото има разлика.

Спонсорирани публикации