Търговски център на "Златни пясъци" изгоря до основи

Към момента 4 пожарни коли са на мястото и продължават да гасят
12 май 2008 10:53,
18
Търговски център на "Златни пясъци" изгоря до основи
Снимка: БГНЕС

Целият търговски комплекс на плажната ивица пред хотел "Интернационал" в курортният комплекс "Златни пясъци" изгоря до основи.

Сигналът за пожара е постъпил малко след 9 часа.

Към момента 4 пожарни коли са на мястото и продължават да гасят останките от десетте сглобяеми дървени постройки.

Няма данни за жертви и пострадали.

Засегнато е и близкото заведение за хранене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
da vi mammata преди 15 години
ave ko sa s truda na horata ve pi6lemeta smotani.Kat ne znaite za ko staa v1pros ko sa praite na mnoo kompetentni
16
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Айде аз няма да ти казвам пич,а ще ти кажа-абе *** ти ходил ли си на Златни пясъци да видиш каква стена от бетон представлява?Те хората искат да почиват а не да си дават парите за да се движат между стени от бетон.Те това си го имат.Дават пари не за шумотевица а за спокойствие.Ако си ходил там видял ли си колко табели по хотелите има "FOR SELL"?Защо ли?Задавал ли си си този въпрос?Айде сега ти ходи да се забавляваш на някоя горска поляна че да не те слушат хората.А и да не я осереш че вие младежите така обичате да осирате всичко.
15
1
 
0
 
! Отговори
iforlife преди 15 години
Някой ми мисли доброто или това е просто най-обикновена злобна забележка?!? Интернет 4ак толкова ли зближава хората 4е госпожата с децата да ми говори на "пи4", а ти на "ТИ" без да ме познаваш...и въпреки това ми правиш забележки?!? Щяхме да живеем много по-малко изнервящ свят ако хората се обаждаха само когато имат да кажат нещо умно по дадена тема!
14
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А сега,за да е по-весела картинката,едно "тънко" земетресенийце и хотелите-в морето!
13
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На клавиатурата преди цифрата 1, има бутон за буква "ч", а до enter се намира буквата "ш". Ползвай ги.
12
1
 
0
 
! Отговори
iforlife преди 15 години
не бих казал 4е 18-19 годишните са млади хора...по-скоро деца. Като се има предвид че се оставят по 50-100лв всяка вечер по дискотеките минимум и о6те 50-тина през дена бих казал 4е си имате прекрасно семеиство 6том си живеете по-добре от това!Та затова са поздравленията:) И все пак всеки си знае какво му е нужно за да се 4увства добре на море, така 4е или 6те е купон или спокоиствие, в много редки слу4ай и двете!
11
1
 
0
 
! Отговори
една жена на 33 преди 15 години
Нещо си се объркал, пич. Младите се чудят къде по евтино да хапнат през деня (ако въобще ядат:)) А вечер сигурно дават повече пари - ама за наркотици. Мога да ти кажа, че като отида с мъжа си и двете ни деца на море 100% оставяме повече от 18-19 годишните, които даже спят по 6,7,8,9,че и 10 в апартаменти за 4. С децата харчим повече пари не само за храна, но и за развлечения през деня. Е, в крайна сметка ще доживееш и ще се убедиш сам кой харчи повече......:)
10
1
 
0
 
! Отговори
iforlife преди 15 години
вси4ки пенсионери могат спокоино да се изнесат на безлюдните плажове на спокоиствие. На младите хора им се ходи точно на такива места където купона не спира! Трябва да е пълно с барове и дискотеки на всяка крачка и да не можеш да се разминава6 от млади хора по улиците!като ви е много претъпкато марш веднага в албена да умирате от скука и да спите по 15 часа на ден и да си правите разходки с колело. Аман от глупави хора! Мислете малко! Един млад 4овек които е отишъл на море за да се забавлява оставя 2-3-4 пъти пове4е пари там от вас.
9
1
 
0
 
! Отговори
Mimoza преди 15 години
Прав е 5. Златни пясъци заприлича на *** катун. Кой нормален човек разрешава да се продават на сергии на плажната ивица ***, чорапи и др.подобни.Язък за прекрасния курорт.Всичко съсипахме.Кича, простотията и селянията ще ни довършат окончателно.
8
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
малко странно съвпадение с изказването на кмета за строителството не мислите ли
7
1
 
0
 
! Отговори
men преди 15 години
den godina hrani.... nali tova im e deviza na tia po moreto?! sega ste ima da chistiat niakolko dena dokato si izrinat lainzata, za da moje niakoi da reshi che mu haresva v bivshite zlatni, a po nastoiastem zasrani piasutzi..... Divastina!!! no taka e, kato niama red i zakonnost v tazi durzava.... zentrove po plaznata ivitza, hoteli, nam k'vo si... a miasto za samite posetiteli, deto sa otishli za plaza i moreto, ---mi ne ostana!ha! kakva ironia! sega ste se samoopekat i samoiziadat, zstoto normalnite hora ne otivat na pochivka, zaradi posrani barove po plaza i psevdo luskavi kazina i kakvi li oste ne seliandusrstini deto sa nasrani po brega i do moreto.....
6
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Коментарът ви не бе изпратен, защото имате ban по IPtriite triite skapanqci...podlogi plateni pisa4i...moderatora e
5
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всичко в близост до плажната ивица да гори. Тия ж.к.-та дето ги сътвориха по морето са отвратителни, а и продължават да строят. Хубавите Зл.пясъци вече приличат на катун. Вече трябва да си луд да ходиш там да си даваш парите.
4
1
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Ей ги парите изпрани през застраховката :D Еnjoy
3
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хаха! Разчистили са хибрида между Илиянци и Женския Пазар! Много хубаво, браво! То това беше безобразен "търговски център"...
2
1
 
0
 
! Отговори
boby преди 15 години
Глей хората за какво хабят бензина, да палят постройки по плажа. Алооооо, знаете ли колко стана литъра бе ей, не прахосвайте така, моля ви се...
1
1
 
0
 
! Отговори
pepetlika преди 15 години
А какво моля прави търговски комплекс на плажна ивица? Да горят, щом нама друг начин...