Съспенс в петък вечер - варненски полицаи дебнат наркомафиоти

Осем души са задържани при извънредната акция
19 сеп 2008 20:47,
29
Съспенс в петък вечер - варненски полицаи дебнат наркомафиоти
Полицаите извършиха обиск в сградата на футболен клуб „Спартак”. Снимка: БГНЕС

Осем души са задържани при полицейска акция срещу разпространението на наркотици във Варна.

Проверени са най-малко шест различни места в града, сред които стадион „Спартак“, частни домове, увеселителни заведения и финансова къща.

В административната сграда на футболен клуб „Спартак” в петък униформените са извършили обиск.

Ръководителят на футболен клуб „Спартак“ и общински съветник във Варна Иван Славков в момента не е в страната.

По неофициална информация на агенция БГНЕС той е свързван с арестувания преди седмица друг общински съветник във Варна - Веселин Данов.

Dnes.bg припомня, че преди няколко месеца на паркинга пред стадион „Спартак“ бе поставена бомба.

Тя не успя да избухне, защото беше обезвредена навреме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
OOo Те Работят кажете "БРАВО" на момчетата от полицията. Всеки само оплюва а никой не казва едно голямо "браво!" От години се знае кой дърпа конците на проститтките и наркотиците. Най сетне се мръднаха . Спартак е една машина за пране на пари от наркотици и . и единствения човек - монополист във Варна това е човека с номер на джипчето В 3333 ... черното му отива, дано и в затвора да му го разрешат вместо карираното. А *** - ЕВАЛА, единствените хора който освен за себе си мислят и за другите! Ето това са Бизнесмени. ***: Вие не обичате драгата защото имате деца. Мислете за тях и мачкайте както обикновенно!!
27
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ти от кое измерение падна бе ***.то хубаво че *** мафиоти ама с наркотици и др се занимават във варна.не мислиш ли че *** достатъчно дръпнаха напред че няма да им е до ...пък и доколкото знам от 15 год все едни и същи са по наркотиците и ама ти ъкъл май нямаш или си както казах от др измерение.тва че си чел за вис и сик не значи че същото важи и за ***.не ги защитавам нито се гордея с тях ама не си информиран пич и затова МЪЛЧИ
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ami i toia deto izbiagal v turcia 6te go hvanat v kra4ka.rukata MU otdava vsekimu duljimoto .predatelite 6te svur6at po edin jestok na4in,osobeno nacionalnite
25
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Всички знаят пределно ясно, че полицията във Варна е на подчинение на *** и пази наркодилърите.
24
0
 
1
 
! Отговори
o.Stefan преди 15 години
Верно ли Кардам умрял ? патриарх Максим бъркал варено жито ...
23
0
 
1
 
! Отговори
Димитър Цонев преди 15 години
Ако имате данни и за *** изпращайте ги до " Всяка Неделя " до водещия Димитър Цонев
22
0
 
1
 
! Отговори
баба от с. Малко Дър преди 15 години
Баба сега ще си сложи очилата да прочете...със *** в петък вечер полицаи дебнат наркомафиоти. Ваййййй.
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
или "фрайдей ивнинг". Пишете на роден английски език. ние разбираме всичко
20
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
моля преведете "петък вечер". Не разбирам какво искате да кажете. може би "фрайдей найт" Уточнете се.
19
0
 
1
 
! Отговори
чочо преди 15 години
Какво е това заглавие?Предлагам ново:"Във Варна полицайте хабен на баба си гезеен."
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ко стана съспениса?
17
0
 
1
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
да ви а.кам на съспенса и на дипломите! и специални поздрави за цървула, който пусна в сайта заглавие "Обама води НА Маккейн" - див немит селянин, журналист "с вишо"!
16
0
 
1
 
! Отговори
PLUX преди 15 години
RAZ4ISTVAT MQSTO ZA NOVITE BOSOVE
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ейй нагла история.Айде оправете си заглавието де , още колко негативни коментара ви трябват. Толкова ли зле щеше да звучи ако бяхте го написали на български промерно "Напрежение в петък вечер"
14
0
 
1
 
! Отговори
Стефан преди 15 години
..от 25-28 годишни пикли и пикльовци, които са толкова боси освен да пишат подобни непознати откъм съдържание за тях думи. Мислите ,че ставате по интересни и читаеми ли "уважаеми" ????? Липсва Ви началната подготовка, а тя не се дава с връзки.
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
цензурират интернет пространството гадните комунисти
12
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
сега видях сайта afera.bg не работи отново
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"Съспенс в петък вечер- варненски полицаи дебнат наркомафиоти"Сигурно е било цял крими-трилър с елементи на екшън...
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ако има редактори в Днес.бг да размърдат хемороидясалите си , а не да преписват глупости като папагали.
9
0
 
1
 
! Отговори
НСО преди 15 години
Според варненската преса МВР прочиствала общинския съвет във Варна.А кога ще бъде прочистено самото МВР от *** му? Властта трябва спешно да прочисти МВР от ***. Меката китка на държавата, МВР, да се превърне в нейна желязна ръка. Закъснели полу-признания и полу-истини като горните са необходима стъпка, но не решават дълбоките проблеми на системата. Министерството е пълно с ***, извратеняци, перверзници и всякакъв вид комплексари и неудачници, които не могат да се похвалят нито с интелект, нито с образование, нито с някакви знания или умения. Единственото им достойнство , с което парадираха, е това между краката им. Но от две седмици Европейският парламент и цяла Европа разбраха, че и там нямат нищо. Кореспонденти на скандални западни издания обикалят нощните заведения на България и срещу солидни суми получават пикантни подробности за сексуалните похождения на хомодружинката, предвождана официално от М. Миков. Правителството се опитва да отклони вниманието от *** на полицейския генералитет към каналите за проституция и публичните домове. Разбираемо е да са притеснени най-много тези мъжествени мачовци от системата на МВР, които направиха бърза кариера, благодарение на сексуслугите, извършвани от тях в йерархията. Един мачо например стана известен с това, че за старанията си в кръга на генерала, кръстник на БГ мафията, светкавично беше издигнат, а за труда си също получи генералска звезда, дори две. Проблемът е, че всички канали за проституция и трафик са организирани и ръководени от полицейската мафия в България. Каналите трябва да бъдат затворени. МВР се оправдява, че създава структури и канали за проституция, за да хваща трафика за оръжие и наркотици. Според него там където има канали за оръжие и наркотици има и проституция. МВР обаче не е разкрило нито каналите за оръжие, нито тези за наркотиците за последните 20 години. Защото каналите и структурите са собственост на извратения, обратен генералитет, който трупа от тях огромни печалби. Унищожаването на каналите е първа крачка към превръщането на меката китка МВР в желязната ръка на държавата.