Арестуваха трима българи в Гърция с фалшиви пари

Единият от задържаните е участвал и в група за трафик на малолетни проститутки
20 ное 2008 16:34,
4
Арестуваха трима българи в Гърция с фалшиви пари
Снимка: БГНЕС

Трима българи - две жени и един мъж, са задържани от полицията в Гърция за разпространяване на фалшиви банкноти, съобщи БНР. Единият от арестуваните е участвал и в канал за трансфер на малолетни проститутки.

Предупреждение към търговските обекти публикуваха гръцките електронни издания с информация за арестувани трима българи, които са пуснали в обращение голямо количество фалшиви банкноти от 100 евро.

Сигнал към полицията в град Каламата подал собственик на бензиностанция, при когото тримата българи заредили гориво и заплатили с фалшива бонкнота.

Полицията проследила автомобила и установила, че същият сценарий се повтарял в още 2 бензиностанции и няколко магазина.

При обиск в дома на задържаните в района на Месиния са намерени още фалшиви банкноти от 100 евро, въздушна пушка и хладно оръжие.

Пред следователя българите признали, че са разпространили фалшивите банкноти в различни райони на Гърция.

Полицията разследва кога, по какъв начин и какво количество фалшиви банкноти от 100 евро са внесени в страната от арестуваните.

При снемането на показания е установено, че единият от задържаните е участвал и в престъпна група, организираща проституирането на малолетни момичета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
edinia se kasva nikolai taushanov ..
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гърция е рай.Пустиня,ама рай.Българското крайбрежие е г*вна.
1
0
 
0
 
! Отговори
Бачо преди 15 години
Беломорието е доста по-приветливо от туристическа гледна точка, още повече, че там всички мутри ги арестуват. Без значение дали са собственици на футболни клубове, на фалшиви банкноти или на малолетни .Не случайно от две години си карам отпуската там. И ще продължавам. Вече имам още една причина- НЯМА МУТРИ! Ето това се натича "туристическа политика"- да елеминираш всичко грозно и неприятно.