Полицията издирва 30-годишен мъж от София

Илиян Красимиров Филипов напуснал дома си на 9 януари
1 фев 2012 11:34,
31
Полицията издирва 30-годишен мъж от София
Издирвания Илиян Филипов. Снимка: МВР

Столичното Пето РПУ издирва 30-годишния Илиян Красимиров Филипов от София, с последен известен адрес на бул. "Дондуков".

Мъжът напуснал дома си на 9 януари и оттогава е в неизвестност, съобщиха от МВР.

Илиян е висок около 175 см, със свети очи и къса коса.

Мъжът е бил облечен с вълнено палто (синьо-зелено), тъмносин суичър, бял панталон и обут с маратонки.

Умоляват се всички, които имат информация за издирвания, да се обадят на тел.112, 9825938, 9441501 или в най-близкото управление на полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
4
 
! Отговори
цитат от ББ: преди 12 години
"Тодор Живков е величина и дори една стотна, от това, което е направил за България, да направи сегашно правителство, би било огромен успех. "
23
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
25, ставаш себе си - *** и прос провинциалист, мноо разбиращ нещата на пластмасова чашка евтин алкохол менте. Най ме е яд че плащам социалните помощи на такива отпадъци като тебе.
22
5
 
8
 
! Отговори
Абе Вапцаров, преди 12 години
който харесва капиталът бега на Запад ти като харесваш социализмът бегай при Путин бе ***,какво чакаш,за там никой няма да те спира,а болшевиките ще ти предоставят условия на живот каквито и в Б-я не си виждал,ти си пикльо бе говориш за възпротивяване ама на другите не от теб също като:"патриот е душа дава,но не свойта душа братя,а душата на народа".Знаеш ли какво миришеш повече на отврат и от ***.
21
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Социализма бил фалирал! Глупости! Истински фалит е това в момента в щатите. Дип че печатат хартии и си изнасят инфлацията по цял свят. Дерзайте, че фед има нужда от помощ!
20
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-добре ОНИЯ социализъм, отколкото ТАЯ демокрация. Защото! Смъртността сега е в пъти по-висока, а жизненото равнище в пъти по-ниско. А, и още нещо - сега няма дори свобода на словото!!!! А това комай беше единствения плюс на българското общество в новия век :))))
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано се е запил някъде на топло!
18
2
 
8
 
! Отговори
Погледнете преди 12 години
на шести пост 59 в момента заблудени българи,също и като този "РРР"който се мъчи да убеди,че той не е "селският бег",ами кой си бе като само купираш такива изрази употребявани само от хора с ниско качество на съдържание в главата.
17
9
 
3
 
! Отговори
РРР преди 12 години
O Sancta Simplicititas! В превод от латински е: О, Свещена Простота! Тези с минусчетата дето ми ги звъкате съм убеден, че слушате яко чалга и колоните бичат в къщата на село и огласят махалата нали?!?! Ама понеже сте ОВЦЕ и обичате да ви попоклащат ежедневно изотзадзе и това сте вие "лошият материал" всъщност на България. Абсолютно селски бекове, които освен шамар на жена си или на някой в кръчмата след литър ракия не смее да удари та камо ли да дойдете да протеститаме за да се оправи државата
16
1
 
11
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Как толкова много носталгиращи по социализмът се намират все още в тази Б-я бе,това е повод путакът Путин да се радва на това българско малоумие,с всеки ден се убеждавам,че напускането ми на държавата не е било само заради финансовата нестабилност в Б-я,ами и защото ме е задушавал въздухът който е вдишван заедно с мен и от наглите и крадливи болшевики.А ти 17-ти би трябвало да знаеш,че тук възраста за пенсиониране също е 65 год.,пушешето на обществени места е забранено преди да се забрани и в Б-я,знаеш ли,че ако откъснеш цвете от улицата веднага си със 100 евро назад,ако те изпее някой на първият срещнат полицай,а винаги ще те изпеят защото обществото не е със съзнание като твоето да ревеш и плюеш по управляващите,тук полицията е много повече от в Б-я и никой не реве,че е полицейщина,но и никой не обижда и не нагрубява полицаите и никой не мрънка,че видите ли превишават си правата,а вие какви права имате знаете ли ги,знаете ли,че полицията тук вместо белезници ти стяга ръцете със свински опашки и пръстите ти изтръпват от липса на кръв, а това ясно ли ти е или само ти е ясно как да плюеш и храчиш против всеки и всичко ?Аз намирам даже,че 9 се е изразявал много меко спрямо комуназите,тези създания нямат место на планетата Земя,защото те ми предоставиха едно детство и на мен на измама и страх,страх от това да не се изтърва да кажа нещо против тяхната идеология или даже против техният начин на живот,спомни си само как скриха от народът за експлозията на Чернобил и Б-я от най-малко засегната се оказа с изключително много поражениа,а една Швеция която беше най-много засегната от радиоактивният прах се оказа с най-малко поражения затова,че управляващите не скриха катастрофата от народът си,впрочем ти дали си бил роден по това време ? Спрете да ревете в Б-я против управляващите,криза е в целият свят и една бедна страна като нашата не може да бъде изправена на крака като с магическа пръчка,а беднотията ни всеки знае даже и комунистите,че е продукт на социализмът след поробването ни от СССР след 44 год.,не се изтрие партия БСП от Б-я дереджето никога няма да се подобри,никога разберете го това,даже кризата го доказа,в страните с управление на социалисти икономиките им се сринаха в ЕС и са на прага на фалита,Гърция,Испания,Португалия,Ирландия от това по-показателен пример няма,социализмът и социалистите са най-голямото зло на земята,няма по-голямо разберете го най-после в Б-я
15
11
 
10
 
! Отговори
РРР преди 12 години
А пропо, за тези си писания по Бай Тошово време а и сега също се случват подобни неща, щяха да ме пратят в Белене или в някой лагер да чукам камъни и да ме затрият от света... Не ви ли стана ясно, че Боко Тиквата фалшифицира изборите. Не разбрахте ли, че ще работите до гроб до 65 г., за да плащате 1/3 от заплатата си за *** и ще плащате сега глоби за тютюнопушене на обществени места до 2000 лева и за теглене на филми и музика от торенти до 10000лв. за да се закърпва окрадения бюджет от ББ
14
1
 
1
 
! Отговори
ОТ 10 ДО 9 преди 12 години
ГРЕШКА.
13
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
9-ти, този по който се пенявиш - 6-тия, ти казва, че при соца беше по-добре за нормалните хора. Ти очевидно не си такъв. Излиза че у твоя град при соца е имало само едно престъпление и един случай на рак! А сега как сте? Без нито едно престъпление ли останахте, или поради повишената смъртност престъпността съвсем е затихнала по вашия край? Ама че *** се извъди!
12
1
 
11
 
! Отговори
ОТ 9 ЗА 10 преди 12 години
ИЗВИНЯВАЙ,ПОДРАЗНИ МЕ ГРУБИЯ ЕЗИК И ТОВА Е.ИНАЧЕ СИ ПРАВ.
11
9
 
10
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Абе чудя ви се на агресията... Защо не вземем да се съберем и да изколим всички *** дебели от парламента и министрите начело с Боко Тиквата??? Ако не ги премахнем няма да видите добро в България в близките 10-20 години. Те тия депутати не са спряли вече 23 години да лапат по 14-та и 15-та заплата по 5000 лева и да не ходят в парламента да "работят" и да си гласуват и пишат присъствие с чужди карти. Никъде няма такива многогодишни парламенти както у нас. Докога ще търпим??? Ей, овце!?! СТИГА!!!
10
3
 
20
 
! Отговори
АНТИ преди 12 години
ДАНО ГО НАМЕРЯТ ЖИВ И ЗДРАВ.ВСЕ ПО УЖАСНИ НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН.БОГ ДА ПАЗИ НАС И ДЕЦАТА НИ.ПРИ ТАКАВА БЕЗЗАКОНОСТ ТАКИВА СА И ПОСЛЕДИЦИТЕ.НИЩО НЕ ОТИВА НА ДОБРЕ.
9
19
 
10
 
! Отговори
ДО 9 преди 12 години
ПОДОБЕН ЧОВЕК КАТО ТЕБ-БУДИ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЪЖАЛЕНИЕ.НО ПОНЕЖЕ СМЯТАМ,ЧЕ СИ МНОГО ОГРАНИЧЕН,НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ДА СПОРЯ С ТЕБ.
8
14
 
31
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
Виж сега "накъде вървим ?????",моите детски и младежки години също минаха през развитият социализъм,но ти защо така некоректно отразяваш фактите ? Нима не знаеш,че по времето на Тато всичко лошо беше скривано,не се отразяваше по медиите,нито убийства нито процентите на починалите от рак и т.н.,"Болен от рак в миналото под 50-60 годишен нямаше !",каква е тази глупост,ти кой си и от къде са те изтървали,на статистик ли се правиш или на червен агитатор ? Моя роднина почина на 24 год. от рак, през 76-та год. в моят град убиха жена по особенно жесток начин,но дори в градът много малко хора научихме,може да се каже само роднините и комшиите на жертвата,а ти си решил,че може да даваш пример с един строй който криеше всичко лошо, а даваше показност на всичко което вършеше като добро за човекът.Тогава да те питам,след като е бил добър соца защо доведе до фалит държавите където се е развивал бе ***,защо и тогава управляващите пазаряха стоки от загниващият капитализъм,а не си купуваха *** на социализмът,защо Б-я имаше такива задължения в милиарди долари към западни банки,защо нямахме право на екскурзии до З.Европа,а децата на комуните си ходеха свободно там,защо сипазаряха дрехи от КОРЕКОМ,защо не можеше свободно да си говориш на кой строй симпатизираш,защо децата на шумкарите влизаха без изпити във ВУЗ,а ние се състезавахме на изпити,да не би да сме се родили бавноразвиващи се,мога да ти изброя хиляди още несправедливости,но подозирам,че трудно мислиш и спомняш затова ще ти кажа,че си *** и нагъл комун,не мисли,че само ти си останал жив от онова време за да манипулираш хората,***. Б-я би се оправила само ако имахме един Пиночет и ви натика по стадионите всички болшевики,а там знеш какво следва свиждане с Виктор Хара,защото вие сте престъпници и пречете навсякъде където се появите.
7
5
 
29
 
! Отговори
кошмар преди 12 години
До скоро се ядосвах на хората, които плюеха по България и ми обясняваха, как нещата ще стават по- зле. Сега все по- вече се убеждавам, че всъщност не аз а те на мен е трябвало да се ядосват...защото се оказаха прави. Вече тук се превърна в джунгла..никой за никого не му пука и няма общество. Наистина стана ад да се оцелява в тази малка, но голяма по престъпност страна. Дано да го намерят момчето живо и здраво, като онова дето го откриха в казино..
6
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тракторчето се задейства. Трябва да се омаскари Цецо та давай наред!
5
15
 
64
 
! Отговори
Накъде вървим ????? преди 12 години
Детството ми премина по време на комунизма. Тогава имаше много лоши неща. Имаше и не по-малко хубави.Новините за смърт на млад човек обаче бяха рядкост и събитие, което се коментираше със седмици после.Днес младите хора измират като мухи. Не минава ден без съобщение за изгаснал млад живот било то в катастрофа, заради убийство или нещастен случай.Не са малко за съжаление и онкоболните на възраст под 35 години.Болен от рак в миналото под 50-60 годишен нямаше !Накъде вървим ????