Баба закачи 2 400 лева на вратата на дома си за ало апаш

Мошеникът се представил за комисар Николов, уж ловял престъпници
20 мар 2017 13:37,
13
Баба закачи 2 400 лева на вратата на дома си за ало апаш
Снимка: Архив, Dnes.bg

88-годишна жена от Кубрат е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията в Разград.

Около 13:30 часа вчера непознат се обадил на жената. Той се представил за комисар Николай Николов, който обяснил, че се провежда полицейска операция по залавяне на група измамници.

Към 15:00 часа на външната врата на дома си жената закачила торбичка с наличните си 2400 лева.

По случая е започнато разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Егати стиснатата бабичка.2400?Ало, празници идват, развържи кесията, какво се стискаш все едно, че ще си купиш нещо?И без това ще кълнеш Бойко, че умираш от глад и нямаш пари за едно агне по Великден а той ти дава някакви смешни 40лв за празника.Като няма да ги ползваш тези пари и няма да ги дадеш на децата поне дай повече на непознатите, които ти искат та да ги оползотворят.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е МВР или да спрат да имитират работа или да им се спрат заплатите!Има ли престъпност или няма?Кой частник дава заплата за несвършена работа?Същото се отнася и за лекарите,учителите,депутатите,министрите,съдиите,прокурорите,областните управители,кметовете и т.н. държавни хрантутеници!Всички са с договори,в които са описани служебните им задължения!В края на всеки месец всеки трябва да отчита резултата от дейността си , сравнен с европейските стандарти и мнтението на обществото!
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво общо има гл. комисар Н. Николов с престъпниците само да питам? Тази баба е доста проста и дори не знае, че има такъв човек, но той е в друга структура.
7
0
 
2
 
! Отговори
океанограф преди 7 години
До кукаВ аквариумите плуват не само пенсионери. Има риби всякакви. Вчера докато си купувах легален наркотик-цигари от лаПка едно хлапе на видима възраст 10-12 години си купи плочки кюспе за 25 лв.
6
0
 
9
 
! Отговори
емиграция преди 7 години
Миналата седмица една испанска баба.....се .....УСЪМНИЛА от такъв номер с полицията, че се обадила на вестник АБВ.....Журналистите и обяснили, че пари над над 1000е се превеждат....ПО -БАНКОВ ПЪТ. Иначе става пряк..... съучастник. Естествено бабето изпълнило закона......., а ..тарикатите ги спипали.Къде сме ние? Къде са останалите? После ни виновни Меркел, Юрген Мюрген, Путин, Мутин, Разпутин.................
5
1
 
10
 
! Отговори
кука преди 7 години
Пред "аквариумите" /балък е турската дума за риба/ се извиват опашки от "бедни" пенсионери, които търкат, ли търкат талончета и пълнят гушата на Шиши.Ха, сега познайте, кой е топ-измамника ! КОЙ ?!?
4
3
 
12
 
! Отговори
100 години ВОСР преди 7 години
Не оправдавам кариоките, които връткат измами. Но "горките, наивни, бедни" пенсионери в 99% от случаите дават хиляди левове за РУШВЕТИ, я на доктор, я на полицай, я на магистрат. Те самите искат да измамят държавата.И после някои се чудят, кой гласува за БСП-то ! Ами те тези 2 милиона потенциални балъци + олигарсите, семействата им, служителите им + партийните квоти на държавните служители и семействата им.
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това вече не е интересно, и не ни впечатлява.Който има да дава.
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След толкова предупреждения, толкова публикувани случаи, все още да има *** хора да се връзват на такива номера, вече е прекалено! Започвам да симпатизирам на измамниците...
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Богати баби..