Баба закачи 2 400 лева на вратата на дома си за ало апаш

Мошеникът се представил за комисар Николов, уж ловял престъпници
20 мар 2017 13:37, Василия Пейчева
13
Баба закачи 2 400 лева на вратата на дома си за ало апаш
Снимка: Архив, Dnes.bg

88-годишна жена от Кубрат е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията в Разград.

Около 13:30 часа вчера непознат се обадил на жената. Той се представил за комисар Николай Николов, който обяснил, че се провежда полицейска операция по залавяне на група измамници.

Към 15:00 часа на външната врата на дома си жената закачила торбичка с наличните си 2400 лева.

По случая е започнато разследване.


13
Още от
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Обективен преди 10 месеца
Егати стиснатата бабичка.2400?Ало, празници идват, развържи кесията, какво се стискаш все едно, че ще си купиш нещо?И без това ще кълнеш Бойко, че умираш от глад и нямаш пари за едно агне по Великден а той ти дава някакви смешни 40лв за празника.Като няма да ги ползваш тези пари и няма да ги дадеш на децата поне дай повече на непознатите, които ти искат та да ги оползотворят.
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Крайно време е МВР или да спрат да имитират работа или да им се спрат заплатите!Има ли престъпност или няма?Кой частник дава заплата за несвършена работа?Същото се отнася и за лекарите,учителите,депутатите,министрите,съдиите,прокурорите,областните управители,кметовете и т.н. държавни хрантутеници!Всички са с договори,в които са описани служебните им задължения!В края на всеки месец всеки трябва да отчита резултата от дейността си , сравнен с европейските стандарти и мнтението на обществото!
9
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Какво общо има гл. комисар Н. Николов с престъпниците само да питам? Тази баба е доста проста и дори не знае, че има такъв човек, но той е в друга структура.
8
0
 
0
 
! Отговори
океанограф преди 11 месеца
До кука
В аквариумите плуват не само пенсионери. Има риби всякакви. Вчера докато си купувах легален наркотик-цигари от лаПка едно хлапе на видима възраст 10-12 години си купи плочки кюспе за 25 лв.
7
0
 
7
 
! Отговори
емиграция преди 11 месеца
Миналата седмица една испанска баба.....се .....УСЪМНИЛА от такъв номер с полицията, че се обадила на вестник АБВ.....Журналистите и обяснили, че пари над над 1000е се превеждат....ПО -БАНКОВ ПЪТ. Иначе става пряк..... съучастник. Естествено бабето изпълнило закона......., а ..тарикатите ги спипали.Къде сме ние? Къде са останалите? После ни виновни Меркел, Юрген Мюрген, Путин, Мутин, Разпутин.................
6
1
 
8
 
! Отговори
кука преди 11 месеца
Пред "аквариумите" /балък е турската дума за риба/ се извиват опашки от "бедни" пенсионери, които търкат, ли търкат талончета и пълнят гушата на Шиши.
Ха, сега познайте, кой е топ-измамника ! КОЙ ?!?
5
3
 
10
 
! Отговори
100 години ВОСР преди 11 месеца
Не оправдавам кариоките, които връткат измами. Но "горките, наивни, бедни" пенсионери в 99% от случаите дават хиляди левове за РУШВЕТИ, я на доктор, я на полицай, я на магистрат. Те самите искат да измамят държавата.
И после някои се чудят, кой гласува за БСП-то ! Ами те тези 2 милиона потенциални балъци + олигарсите, семействата им, служителите им + партийните квоти на държавните служители и семействата им.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Това вече не е интересно, и не ни впечатлява.
Който има да дава.
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
След толкова предупреждения, толкова публикувани случаи, все още да има тъпи хора да се връзват на такива номера, вече е прекалено! Започвам да симпатизирам на измамниците...
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Богати баби..
1
0
 
5
 
! Отговори
BURZUM преди 11 месеца
Ай сиктир беее....