Баба закачи 2 400 лева на вратата на дома си за ало апаш

Мошеникът се представил за комисар Николов, уж ловял престъпници
20 мар 2017 13:37, Василия Пейчева
13
Баба закачи 2 400 лева на вратата на дома си за ало апаш
Снимка: Архив, Dnes.bg

88-годишна жена от Кубрат е станала жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията в Разград.

Около 13:30 часа вчера непознат се обадил на жената. Той се представил за комисар Николай Николов, който обяснил, че се провежда полицейска операция по залавяне на група измамници.

Към 15:00 часа на външната врата на дома си жената закачила торбичка с наличните си 2400 лева.

По случая е започнато разследване.


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Егати стиснатата бабичка.2400?Ало, празници идват, развържи кесията, какво се стискаш все едно, че ще си купиш нещо?И без това ще кълнеш Бойко, че умираш от глад и нямаш пари за едно агне по Великден а той ти дава някакви смешни 40лв за празника.Като няма да ги ползваш тези пари и няма да ги дадеш на децата поне дай повече на непознатите, които ти искат та да ги оползотворят.
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крайно време е МВР или да спрат да имитират работа или да им се спрат заплатите!Има ли престъпност или няма?Кой частник дава заплата за несвършена работа?Същото се отнася и за лекарите,учителите,депутатите,министрите,съдиите,прокурорите,областните управители,кметовете и т.н. държавни хрантутеници!Всички са с договори,в които са описани служебните им задължения!В края на всеки месец всеки трябва да отчита резултата от дейността си , сравнен с европейските стандарти и мнтението на обществото!
9
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво общо има гл. комисар Н. Николов с престъпниците само да питам? Тази баба е доста проста и дори не знае, че има такъв човек, но той е в друга структура.
8
0
 
0
 
! Отговори
океанограф преди 1 година
До кука
В аквариумите плуват не само пенсионери. Има риби всякакви. Вчера докато си купувах легален наркотик-цигари от лаПка едно хлапе на видима възраст 10-12 години си купи плочки кюспе за 25 лв.
7
0
 
7
 
! Отговори
емиграция преди 1 година
Миналата седмица една испанска баба.....се .....УСЪМНИЛА от такъв номер с полицията, че се обадила на вестник АБВ.....Журналистите и обяснили, че пари над над 1000е се превеждат....ПО -БАНКОВ ПЪТ. Иначе става пряк..... съучастник. Естествено бабето изпълнило закона......., а ..тарикатите ги спипали.Къде сме ние? Къде са останалите? После ни виновни Меркел, Юрген Мюрген, Путин, Мутин, Разпутин.................
6
1
 
8
 
! Отговори
кука преди 1 година
Пред "аквариумите" /балък е турската дума за риба/ се извиват опашки от "бедни" пенсионери, които търкат, ли търкат талончета и пълнят гушата на Шиши.
Ха, сега познайте, кой е топ-измамника ! КОЙ ?!?
5
3
 
10
 
! Отговори
100 години ВОСР преди 1 година
Не оправдавам кариоките, които връткат измами. Но "горките, наивни, бедни" пенсионери в 99% от случаите дават хиляди левове за РУШВЕТИ, я на доктор, я на полицай, я на магистрат. Те самите искат да измамят държавата.
И после някои се чудят, кой гласува за БСП-то ! Ами те тези 2 милиона потенциални балъци + олигарсите, семействата им, служителите им + партийните квоти на държавните служители и семействата им.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това вече не е интересно, и не ни впечатлява.
Който има да дава.
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След толкова предупреждения, толкова публикувани случаи, все още да има тъпи хора да се връзват на такива номера, вече е прекалено! Започвам да симпатизирам на измамниците...
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Богати баби..
1
0
 
5
 
! Отговори
BURZUM преди 1 година
Ай сиктир беее....