Разкриха оранжерия за наркотици в Добричко

Задържан е 41-годишен с множество криминални регистрации
30 мар 2017 11:30, Анисия Иванова
2
Разкриха оранжерия за наркотици в Добричко
Снимка: МВР

Криминалисти от Добрич откриха оранжерия за наркотици, задържан е 41-годишен мъж с множество криминални регистрации, съобщиха от МВР.

Специализираната операция е проведена на 29 март след разследване. Претърсен е имот в село Драганово, собственост на 41-годишен мъж от Добрич.

В стая на къщата открили високотехнологична оранжерия, оборудвана с лампи за отопление и вентилационно – климатична система, термодатчици, сензори и други. В специално пригоденото помещение били отглеждани 37 растения, от рода на конопа, посадени в саксии, с общо тегло около 30 кг зелена маса, реагирала при наркотеста на канабис.

Мъжът е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Той е с криминални регистрации за хулиганство, закана за убийство и склоняване към проституция.

По случая е образувано досъдебно производство, задържаният е привлечен като обвиняем. Материалите са докладвани в Районната прокуратура - Добрич. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Morfina преди 7 години
Явно в България има нова технология и наркотиците растат по дърветата. Аз ако съм ще си изям дипломата за журналистика. После ще я изкакам един път и пак ще я изям. Анисия ... ти си по голяма от трикрилния гардероб в панелката в която живуркаш ...