Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

Той отрече всички обвинения на адвоката на съпругата си
24 ное 2020 17:45, Нели Христова
216
Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

За първи път пред медии говори бащата на зверски убитите деца от Сандански. По думите на горският служител Георги Трайков майката на децата, Кристина Дунчева, не е можела да се грижи пълноценно за тях и е изпадала "в състояния". Той отрича всички обвинения по негов адрес.

Още по темата

"Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове... Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът й изляха върху мен и семейството ми... Не ме оставиха да погреба и оплача децата си", казва в интервю за "Струма" бащата през сълзи.

Трайков разказва, че съпругата му се променила след раждането на второто им дете: "Тя не можеше да се грижи пълноценно. След раждането на Ивон сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес. Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не й беше угодено. Ходеше си, връщаше се, понякога лъжеше безогледно. Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях."

Той говорил с  лекари, с близките й, със социалните служби, с полицаи, тъй като осъзнавал състоянието й, но от никъде не дошла помощ.  Майка й и баща й така грубо се месиха в живота ни, че както е видно, съсипаха го. Но и нейния съсипаха. На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях", разказва Трайков. Той твърди, че тогава Кристина е била пребита от баща си.

"Имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома. И след подобно нещо тези хора си позволяват мен да наричат насилник... Срам и позор, поругават паметта на децата ми", казва той.

"Като във всяко семейство и при нас имаше скандали", признава Трайков. "И на мен ми беше много трудно да проумея, че Кристина е болна, затова не се грижи за дома и семейството си. Измисляше си всякакви причини за това, че не е свършила едно или друго нещо. Аз исках да спрат тези нейни изблици - днес е при мен, утре при родителите си. Та това не беше полезно за децата. Исках те да не стават част от всичко това, а и не исках да са в средата на баща й, който така жестоко беше набил Кристина и това го знаят в полицията. Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел."

Той заяви, че по-скоро тя е тормозела него и децата. "Мълчал съм, защото не прилича на един мъж да се оплаква от психическия терор, на който бях подложен ежедневно. Изпаднеше ли в нейните състояния, просто ставаше страшно. Но никой не ми повярва, че тя има проблем. Оставиха ме съвсем сам."

"През ум не ми е минавало, че е способна чак на такова зверство. Не мога да го проумея. Защо не се върнах по-рано, защо не разбрах какъв звяр имам в къщата си, децата ми, децата ми погуби, мен уби. Не можете да си представите как боли, как не ми се живее. Как се преживява подобно нещо, кажете", пита Трайков.

"За мен тя е мъртва", категорично заявява той. "Тя е убиецът на децата ми, какво мога да искам, какво мога да кажа. И какъв е този адвокат, който така безогледно лъжеше, плачеше. Каква беше тази гадост за баща ми, че я нападал сексуално, хората са потресени от това безумие. Нищо повече не искам, нищо повече не мога да направя, за мен животът свърши онзи ден."

"Да тежи на съвестта на близките си, на родителите й, които си затваряха очите пред очевидните факти, че дъщеря им не е добре. Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо. Не мога да повярвам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха", казва Георги.


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
1
 
0
 
! Отговори
barziq преди 1 месец
Ti si q prebival ot boi.Sigurno si i dal nqkakva droga predi da napravi tova.SAS SIGURNOST.
184
2
 
3
 
! Отговори
И.Б. преди 1 месец
Тази снимка изглежда нагласена. Детето не може да се съпротиви на гологлавия си баща и си трае. Ако детето му имаше доверие, щеше да го прегърне за снимката.
183
2
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 1 месец
Адвоката на Кристина излезе с доказателства а тоя със сухи думи . На кой ли да вярваме !
182
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този мъж трябва да бъда подведен под съдебна отговорност и да служи за пример на всички като него. Една ефективна присъда от поне 3 години в затвора.
181
0
 
12
 
! Отговори
Истина преди 1 месец
До Do omg looker Да всички витамини са полезним но не могат да решат проблема с въоръжен насилник, който сиситемно е тормозел и заплашвал жена си с убйство и дори и на роднините с отнемане на децата, и е изполвал противозаконно връзките си с полиция, за да я принуди да се върне в дома си където е застрашен живота и, А съдът който не е издал заповед за защита при такава непосредствен опасност за жената и децата е явно неморален и корумпиран и познатите полицаи и съдии са съучасници на убиеца-баща
180
3
 
11
 
! Отговори
Правосъдие преди 1 месец
Празни лъжи и крокодилски сълзи,защото бащата на децата е истинският убиец - типична мутра насилник, нмартретирал и заплащавал с убийство системно жена си и нейните роднини с притежавано оръжие, а съсът социланите и полциаите които е изполвал противозаконно да принуди жена си да се върне в дома с децата където е застрапен живота и са съуастници в убисйтвото. Зашото само кроумпиран неморелен съд може да не издаде заповед за защита при заплаха за убйиство и само престъпни полицаи помагат на мутра!
179
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Някой вярва ли на тази дебела лоена топка. Жената трябваше да убие него, а не децата. Повече от сигурен съм, че този я биел жестоко, тормозил, стресирал и жената не е издържала на всичко това.
178
7
 
3
 
! Отговори
Do omg looker преди 2 месеца
Тези така наречени състояния на родилките са от липса. На витамин Б12, защото по време на бременността бебето изсмуква всички запаси от организма на майката. Ако пък е била и с мутация на гена и изобщо не усвоява витамина от храна още преди забременвването, още по-зле. Всички жени и мъже правете си изследвания на Б12 и вит. Д. Липсата води до неврологични и умствени проблеми.
177
3
 
3
 
! Отговори
така е в България преди 2 месеца
проблем в семейството...решение: да убия децата си с сатър и нож....това реши НЕ ПСИХИЧНО БОЛЕН ИНДИВИД..... този индивид расъждава нормално...само не му обръщайте гръб...защото не знаеш болния му мозък какво е намислил!!!щом проблем е бащата...защо е жив а не го е заколила...
176
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този кошмар е зреел дълго и не е възникнал на празно място. Определено е предхождан от други престъпления, това биха могли да бъдат побои, изнасилвания, заплахи, изнудвания, измами и пр. Не е зле да се проверят и източниците на доходи на замесените и да се съпоставят с материалното им положение. Впечатлението е, че откъм мъжа са представители на дребни местни феодали. Нещо много мирише в цялата чудовищна история, която се опитват да представят за пристъп на душевно заболяване.
Бедните дечица!
175
2
 
3
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 2 месеца
Дали разбират специалистите - не знам. Но ТРЯБВА да разбират.
Праскайте минуси, все ми е тая. Това, което съм написал по- долу е 100% вярно, в конкретния случай не мога да го твърдя, но в много други случаи е точно така. Научих го по трудния начин- от собствен опит. За щастие не стигнахме до подобни крайности.
174
5
 
14
 
! Отговори
Аз не вярвам! преди 2 месеца
Впредвид предисторията на конфликта си личи кой е истинският убиец! А после е заключил горката жена с мъртвите и деца, та да изпадне тя в ступор и да признае всичко което полицията поиска от нея за да отърве истинският убиец.
173
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма нищо по опасно за едно дете от самотната майка.
172
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До OMG_Lucker

То щото "специалистите" много разбират и ги е грижа за хората.
171
7
 
8
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 2 месеца
Много жени изпадат в следродилна депресия и подобни състояния. В подобни скапани моменти трябва да им бъде оказвана помощ, защото те действат неадекватно. Това състояние от самосебе си не минава или минава изключително бавно в течение на дълги години.
В този момент трябва адекватна квалифицирана помощ, а не псевдо помощ от изкуфели родители с остарели разбирания, "които най добре знаят" и се месят навсякъде.
170
2
 
13
 
! Отговори
4epa преди 2 месеца
ВИНОВНИ СА ВСИ4КИ - НЕВИННИ СА САМО ДЕ4ИЦАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
169
0
 
3
 
! Отговори
33 преди 2 месеца
А, бой де...
168
2
 
12
 
! Отговори
Питащ преди 2 месеца
Този човек наистина ли е на 32?
167
0
 
5
 
! Отговори
Грешно преди 2 месеца
се делим на мъже и жени, майки и бащи, психолози и психиатри, черни и бели и т.н. Тук има или по-скоро тук със сигурност няма място за нормално човешко отношение и прошка.
166
7
 
12
 
! Отговори
Бау преди 2 месеца
Запомнете! Никой звяр не убива децата си! Напротив! Не наричайте постъпките на хората ,,зверски"! Това е обида и дискриминация спрямо животните! Тоя юнак също лъже! Жената си отишла! Ти защо отиваш да я прибираш и то с полиция! Тия тормозиш, баща и и хвърлил един хубав бой /ако не лъжеш/ и ето стигнахте до този ужаст! Съвсем човешки, а не зверски неща....!