»скаме помощ от ≈  заради скъпи€ газ в „ирен

«а това апелира –умен –адев в Ѕрюксел
24 мар 2023 18:39, —тела —то€нова
61
»скаме помощ от ≈  заради скъпи€ газ в „ирен
—нимка Ѕ√Ќ≈—

ѕрезидентът –умен –адев е сред европейските лидери, които насто€ват за помощ от ≈  заради скъпи€ газ, нагнетен в хранилищата по време на газовата криза миналата година.

"Ќие имаме много нагнетен скъп газ в хранилището в „ирен. “ой в момента е три пъти по-скъп от сегашните цени и неговото вадене означава ние да вдигнем значително цената. ≈  да окаже помощ на засегнатите държави", апелира държавни€т глава от Ѕрюксел.

—поред данните на јсоциаци€та на операторите на газова инфраструктура в ≈вропа, нагнет€ването с природен газ на подземните хранилища в ≈вропа отново надвишава неговото изпомпване.

ѕрезидентът коментира още, че Ѕългари€ е получила висока оценка за охраната на външната ни граница. “ой очаква от април да започне помощта от ≈  по тази лини€. –умен –адев за пореден път за€ви, че страната ни не е сред държавите, които участват в поръчката за снар€ди, предназначени за ”крайна.

"Ѕългари€ е част от общата политическа рамка за подкрепа за ”крайна. Ќо всеки, който искра индивидуално и реално да участва в доставката на тези 1 млн. снар€да като обща поръчка за ”крайна отива в ≈вропейската агенци€ по отбрана и там сключва споразумение. Ѕългари€ не е сред тези 17 държави", допълни държавни€т глава.

¬ Ѕрюксел президентът е насто€л също така транспортните коридори за износ на селскостопанска продукци€ от ”крайна да не вод€т до изкрив€ване на български€ пазар и до увреждане на интересите на нашите селскостопански производители. “ой допълни, че има целева помощ от 56 млн. евро, от които Ѕългари€ получава 16 млн. ѕомощта е за най-засегнатите страни, близо до ”крайна.

"“ова съвсем не е достатъчно, затова заедно с –умъни€, —ловаки€, ѕолша на този съвет заедно насто€хме за много по-гол€ма помощ, ко€то да съответства на щетите, които търп€т нашите земеделски производители и това ще бъде обект на сериозно разглеждане в ≈ ", допълни –адев.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


61
ќще по темата: „ирен–умен –адев
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
34
0
 
2
 
! ќтговори
ƒќЋ”ѕЏѕЏЅЏ ЁѕЏƒЁЅЁ преди 1 година
 ќ…“ќ ≈ Ќј√Ќ≈“»Ћ — Џѕј“ј √ј« ƒј —≈ ѕќ≈ћ≈ ќ“√ќ¬ќ–Ќќ—“ ѕќƒћяЌј“ј —ј –јƒ≈¬ “¬ќ»“≈ ƒ≈“ќ √» ’¬јЋ≈Ў≈ ѕ–ќћяЌј“ј ƒ≈“ќ “ј ј ѕ–ќћ≈Ќ» ЅЏЋ√ј–»я „≈ ѕ–ќѕјƒЌј ƒЏ–∆ј¬ј“ј Ќ» » Ѕ≈«Ќј ј«јЌќ ѕј  “≈«» —Џў»“≈ ЋЏ∆ј“ √јƒЌќ ≈≈≈≈ “ќ¬ј ¬≈„≈ Ќ≈«Ќјћ  ј ¬ќ ≈
33
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
≈дин скъпоплатен и нищоправещ с пенси€ от-3000лв.и заплата -15000лв.който ни натресе  »–ќ » ј—јЌ ни докара до тази поза-на колене
32
0
 
2
 
! ќтговори
ЅЅ преди 1 година
уау,цената та газа € вдигна гјспадар€ ти путин,отказа доставка нарушавайки договори!всеки може да го провери,ти отказа —олидарност на —ъюза в който членува народа ти с помощ за ”крайна...заради зависимости от раша...времето на лицемерието свърши,—ъюза адекватно тр€бва да ти откаже ,те не са като теб...крадете и предавате Ќародите им...с о–бан убивате иде€та ≈—!задължително тр€бва да ви спрат парите...манипулирате ги..Ќародите си манипулирате...гјспадар€ си лъжете...за власт и пари!!!ќставка
31
1
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
Ўарлатани+ остовици взеха скъпи€ газ.
30
3
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ѕродължаваме ѕоскъпването пълниха „ирен с посредници на цени тройни на сегашните и сега ѕродължаваме ѕроблемите
29
1
 
7
 
! ќтговори
;; преди 1 година
“и€ изверги уранови снар€ди ще дават на украинците.ќн€ зелен гущер се е скрил да му мисл€т хората.
28
3
 
6
 
! ќтговори
Ѕай √аньо преди 1 година
–азбирането на –адев за ≈— е като на средностатистически€ безпросветен българин - искаме само да взимаме, но не искаме да изпълн€ваме поетите ангажименти. «аради това и заради корупци€та, пък сме най-бедни. ≈валата –умен, евала –адев, евала и на всички  опейки, Ѕокоеци и руските ви кукловоди.
27
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
”кропитека продължава да тролли тук. ¬секи българин осъзнава че американската газ не е евтина и никога н€ма да бъде.
26
2
 
15
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ѕротивна куха кратуна.
25
3
 
22
 
! ќтговори
јнонимен 8 преди 1 година
 ой нагнети тази скъпа газ Ћена  иро јсен от присъдружните и телевизии ни уве р€ваха за евтината газ ко€то са договорили и сега това се оказа ЋЏ∆ј и пак същите искат да управл€ват наглост невиждана
24
5
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
„е то€ скъп газ не свърши ли бе –адев такъв? ƒа не е един трилион мегавата газ?  во се правите че газа е скъп заради „ирен? «а маймуни ли ги взимате хората?
23
3
 
3
 
! ќтговори
ƒо 25 преди 1 година
ƒемек? Ќе пиши повече. ƒимек пјнимаеш.
22
2
 
22
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ƒемек - искаме помощ за простотиите на  ирчо и  окорчо и татко ƒжепетко?
21
3
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
“о па Ѕоко н€ма да изпълн€ва краварските заповеди като  ирчо и –истю-криви€ клюн, в€рвайте си.
20
1
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
"Ќие имаме много нагнетен скъп газ в хранилището в „ирен. “ой в момента е три пъти по-скъп от сегашните цени и неговото вадене означава ние да вдигнем значително цената" - ¬»∆  ј  –јЅќ“». јко куп€ нещо, а цената му после падне, това е цената! Ќе е " от скъпото"! ¬се едно н€кой да каже "продавам биткойни от 60 000, понеже купих от скъпите"? Ќе, ÷≈Ќј“ј ≈  ј ¬ј“ќ ≈ ÷≈Ќј“ј ¬ ћќћ≈Ќ“ј! Ќезависимо колко си се прецакал и как са те излъгали, когато си купувал!  олкото струва газта в момента, “ќЋ ќ¬ј ≈!
19
0
 
2
 
! ќтговори
ƒо 16 преди 1 година
“ова видео е потресаващо! —атанисти са тези които са пеичинили това!
18
2
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
“о€ се оказа по-зле и отЅоко, който беше €сно, че е бандит, докато –адев се представ€ше за патриот, а всъщност е краварски слуга.
17
1
 
4
 
! ќтговори
ƒо  ирчо търсел преди 1 година
ћи да вземе уран от «еленски, който скоро ще получи от човеколюбците демократи в јнгли€ и —јў. Ќо и да не вземе, този високо токсичен материал с период на полуразпад 4.5 милиарда години ще бъде изхвърлен по полетата на ”крайна и безвъзвратно ще отрови почвите и хората там. ј ”крайна е житницата на ≈вропа така че после и ние ще го €дем този ”ран под формата на хл€б и други продукти!!
16
2
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
»грачите се наиграха , подчинени сме както никога, после ще прав€т каквото си поискат с народа
15
2
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
≈ как пп вкарваше евтин газ,мошеници не гласувайте за т€х