Рибейро се оправдава: Уморени сме, много пътувахме!

Треньорът на Лудогорец не си подаде оставката след краха на отбора
21 юли 2015 21:56,
58
Рибейро се оправдава: Уморени сме, много пътувахме!
Снимка: Булфото

Треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро не си подаде оставката след краха срещу Милсами. "Орлите" загубиха с 1:2 в Молдова в реванша и така отпаднаха твърде рано и позорно от европейските турнири.

Португалецът не пропусна да си намери и оправдания за отпадането на тима му от евротурнирите. Този път той се оправда с умора, много пътувания и т.н.

"Първата част беше много добра. Не успяхме да вкараме, имахме няколко ситуации. Втората част рискувахме, заиграхме и с двама нападатели. Опитахме да вкараме гол, но за съжаление не успяхме. Играчите дадоха всичко, имаха отлично поведение на терена, държаха се както трябва", коментира Рибейро преди Диема Спорт веднага след мача в Молдова.

"Смятах, че ще вкараме повече второто полувреме, но не можахме. Играем на всеки три дни, нямахме време за почивка. Чувства се умора, много мачове, много пътувания", каза португалецът.

"Опитахме се дадам най-доброто от себе си. И с двама нападатели през второто полувреме не успяхме да постигнем целта и да преминем в следващата фаза на Шампионска лига. Имахме малко време, трябва да работим повече тактически, допуснахме грешки. Имахме повече пътувания, отколкото мачове и тренировки", оправда се Рибейро.

На въпрос дали ще продължи да води Лудогорец, португалецът каза: "Да, разбира се. Работим много, трябва да продължаваме да работим. Целта ни е да работим и тренираме здраво."

Още спортни новини четете в gol.bg!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Иртишина! Мура вафла хапнете!
30
0
 
4
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
Заминавай си веднага г-н Рибейро. Балона Лудогорец започва да изпуска въздух и скоро ще изпусне въздуха изцяло. Проекта Лудогорец се изчерпа и края е много близко. Не може в Български отбор да играят само 3-4ма българи и всичко да е наемник. Но политиката на собственика и съветниците му излезна доста крива. Законите на механиката гласят, че махалото от крайно ляво да крайно дясно минава през абсолютния минимум - сега Лудогорец отива към абсолютния минимум. Лошо е ако остане в минимума
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
повечето чужденци не разбират че оригтиналните им идеи са непхриложими в България където всичко се свежда доА) ръгане и бутанеБ) центриране на безадресни топки в малкото наказателно с надежда там да се намери някой да я засечеВ) пада на всеки пет минути пред вратаря на противника и реване за Дузпа.Г)Бавене на игратаД) глуха защита - 10 човека в малкото наказателно на разкашкан терен
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Николай Костов искаше да вкарава евпропейския модел в Левски - игра без център нападател - оказа се неприложими. само разстрои играта на отбора.По принцип е много модерно, а това да имаш тара е остаряла тактика, но всички които ползват крилата имат големи играчи по бековете и крилаат които могат или феноменално да центрират или да си рацъкват с три паса. В България футболисти от такава класа няма и затова бе безумна идея да нямаш център-нападател. същото и с другите чужденици
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Домус ага направи собствен частен канал, който все повече се срива (кеф) развика се на журналисти, ползавше хеликоптера на Бойко, който личон дойде на освещаването на стадиона му (ако не бе пострадал имиджът на Бойко Домуса НИКОГА нямаше да се изивини на журналистите), накара футболистите си да направят бойкот на единствения по-читав национален треньор в последно време - Любо пенев, сега ще го съди защото каза някои истини, унищожи конкуренцията в лицето на Левски и ЦСКА и се чуди защо няма $
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Домуса се взе за Бог напоследък. Първата година едва стана шампион - Левски бе на две точки, ангажираха всичик отбори да играят против него, за да го смачкат.Втората Година ЦСКА почнаах устремно активизираха "подводници" за да го унищожат.в същото време за мачовеет с Базел надуваха цени на билетите 35 лева докато едно дерби Левски - ЦСКА е 5-10 лева. На мачове с Удинезе и Киевосъм плащал двойно по-ниски цени, а
25
0
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
И този чужденец е като Испанеца който Гонзо докара - може да е добър треньор за неговиет условия, но не познава родната действителност. не разбирам защо е необходимо всяка година да се сменя треньорът на лудогорец? какво не им харесва Домуса. Най-напред смени Стойчо Стоев при положение че жънеше победи, след една-две загуби, а после офънка Дерменджиев след успешна година?
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На кривата ракета космоса и пречи , , , ,
23
0
 
14
 
! Отговори
Т. Георгиев преди 8 години
Аз харесвах Лудогорец - играеха добре, раздаваха се, бяха единствения българския ***, в който се работеше сравнително последователно и с мисъл. С малки изключения - треньорските смени. Не може да влезеш с ШЛ, да изграеш като равен с равен срещу Реал, Базел и Ливърпул, а като за похвала да те уволнят и да твое място да сложат никому неизвестен португалец, които излежда няма никаква представа от футбол.Браво, Кире, с малоумието и лакомията си успя да унищожиш трудът на толкова много хора.
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо продадохте 5 титулярни футболисти (гръбнакът на отбора) граден 3-4 години. Защо сменихте Георги Дермеджиев - треньорът кой ви вкара в ШЛ и ви направи шампиони... Защо...?======================================Защото за оли***ни.
21
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гелосаният Олиговрен е много тъпо парче!
20
4
 
5
 
! Отговори
Уефски преди 8 години
Пеевски ! Пеевски ! Пеевски !
19
4
 
6
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Радвайте се Българи братя ! България успя ! Българския народ спечели и Лудогорец(поне на този етап) се приравни със ЦСКА и Левски ! Нека ликуваме братя ! Сега трябва да дръпнем и другите спортисти назад ! ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ !
18
0
 
14
 
! Отговори
Шлюпко Петрович преди 8 години
Играли смо добро, али немали смо шансу!
17
0
 
23
 
! Отговори
Стоичков преди 8 години
Фърст парт - вери гууд. Секънд парт - Ай'м но лайк!
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега Жозе ще го е срам, че са приятели. Ако го познава изобщо де....хахахахахахаха
15
0
 
21
 
! Отговори
анекси сокаучев преди 8 години
Моци,моци,моциииии,да му направим и паметник
14
1
 
5
 
! Отговори
juk преди 8 години
..Cherno TOTO....NAY UNIVERSANATA PERALNA ZA MILIONI!!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
време е да си починеш
12
0
 
8
 
! Отговори
dedo gosho преди 8 години
Ha ha