»з€дена тайно торта откри навреме рак

∆ената открила бучка, докато почиствала трохите
3 дек 2023 23:00, —тела —то€нова
23
»з€дена тайно торта откри навреме рак
—нимка Ѕ√Ќ≈—, архив

Ѕританка тайно хапна парче английска торта, изтри трохите от гърдите си и откри бучка. Daily Mirror съобщава как деликатесът е спасил нейни€ живот.

Ќа 11 ноември 2022 г. 49-годишната ƒжули ѕикъринг от ”олсол из€де тайно пай преди вечер€. „¬ нашата къща имаме правило да не €дем никакви закуски или лакомства преди вечер€. “ака че, когато едно от децата изтича надолу по стълбите, тр€бваше да премахна уликите“, каза ƒжули. “€ започна бързо да отстран€ва трохите и в този момент усети бучка в гърдите си, пише Ѕ√Ќ≈—.

—коро ѕикъринг отиде на лекар и се подложи на прегледи. ѕрез €нуари 2023 г. т€ беше диагностицирана с троен отрицателен рак на гърдата в стадий 3, най-агресивни€т вид злокачествен епителен тумор. Ѕританката тр€бваше да премине шест тежки курса химиотерапи€, след което й беше направена двустранна мастектоми€ и гръдни импланти.

¬ момента забол€ването е в етап на ремиси€. „Ќе знаех, че имам агресивна форма на рак и ако не б€ха трохите от коледната торта, нещата днес можеше да са различни“, казва ѕикъринг.

“€ призова хората редовно да провер€ват здравословното си състо€ние и да търс€т лекарска помощ, ако забележат бучки или бучки по т€лото си.

ѕо-рано беше съобщено, че жена от ќбединеното кралство спечели обезщетение след лекарска грешка, в резултат на ко€то се лекуваше от рак две години. ѕациентката бе подложена на девет цикъла имунотерапи€.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


23
ќще по темата: рактортаизследване
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
13
0
 
1
 
! ќтговори
“.е преди 2 месеца
ƒобре,че се е натъпкала като *** съдейки по трохите които си тупала от ци...те та тогава да разбере???? ¬се по *** става света! “о си има профилактични прегледи и начини по които да се предвид€т тези неща!
12
0
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
«аконодателството превръща лекарите в престъпници , това е истината и за полицаите е така и за кметовете и за други професии. «аконите са вредни.....
11
0
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
Ќа бг лекарите ако не им кажеш конкретен признак те н€ма да ти кажат какво ти е. —игурно ли е че навс€къде по кабинетите работ€т медицински лица. јз се съмн€вам в това дори за конкретни медицински звена.
10
1
 
11
 
! ќтговори
11 преди 2 месеца
 ва коледна торта на 11. ноември, бе ћисири?
9
0
 
8
 
! ќтговори
Itso преди 2 месеца
—ега последно пай ли е €ла или торта, € прегледайте текста и го преведете както тр€бва. јааа *** хаа!
8
2
 
16
 
! ќтговори
—тамат преди 2 месеца
јвторката да се прегледа. ћай нещо не е наред...
7
1
 
21
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
» сега какво? ¬сички жени да се тъпчат с торти,?
6
0
 
26
 
! ќтговори
—тати€ в стил преди 2 месеца
»диокраци€....
5
0
 
22
 
! ќтговори
јми да преди 2 месеца
Ќа 11 ноември 2022 г. из€ла парче от торта! ѕо късно казва, че ако не б€ха трохите от  оледната торта н€маше да разбере! Ќещо не се връзват преводите на написаното!
4
0
 
33
 
! ќтговори
Џм преди 2 месеца
*** жълта стати€ с изключително некадърен превод.
3
0
 
22
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
Daily Mirror!!! —ъседните статии са били разказ на отвлечен от извънземни и снимка на чудовището от Ћох Ќес, но направена с "Nokia 7650" на пълен зум от разсто€ние 600 метра.
2
1
 
23
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ƒо 100% Ѕай *** “о си пише - британка, ко€то се къпе само на 29 февруари. ќсвен това едва ли има гърди, а шкембе, което отглежда и поддържа в изр€дно състо€ние чрез плюскане на "английска торта".
1
0
 
37
 
! ќтговори
100% Ѕай √аньо преди 2 месеца
“а€ като се къпе не си ли мие гърдите?Ќе ги ли докосва?