Коалиция с ГЕРБ ли? Не, невъзможно е, отсече Нинова

БСП включи в листите си ген. Шивиков, обвиняем за присвояване
17 фев 2017 17:15,
79
Коалиция с ГЕРБ ли? Не, невъзможно е, отсече Нинова
Снимка: архив Булфото

Коалиция между ГЕРБ и БСП е невъзможна. Това отсече шефката на БСП Корнелия Нинова и така отрече категорично възможността двете най-големи партии да формират управленски съюз след изборите.

Че ГЕРБ и БСП подготвят коалиция, предупреждават от седмици представители на Реформаторския блок. Преди дни Нинова отново обяви, че партията й няма да се съюзява с тази на Борисов след изборите, но и обясни, че крайната дума ще имат редовите социалисти, които ще трябва да кажат с кого БСП да прави коалиция.

Още по темата

Социалистите включиха в листите си о.р. бригаден генерал Димитър Шивиков. Нинова съобщи новината след като днес бяха подписани двустранни споразумения между коалиция "БСП за България" и Конфедерация "Гражданско общество" и Национален алианс "Род, единство, държава".

Шивиков влиза в листите от Конфедерация "Гражданско общество". Той е обвиняем за длъжностно присвояване на униформи и одеяла на обща стойност 10 225 лева.

"И двете организации припознават предизборната платформа на БСП и това, което ги свързва, е България и родолюбието", каза Нинова, цитирана от БТА.

Тя съобщи, че това е част от вторият кръг разговори с граждански структури и патриотични съюзи от страната. Така социалистите повтарят мрежата от подкрепа за президента Румен Радев.

В неделя листите на БСП за България ще бъдат утвърдени.

Соцлидерката обяви, че ще коментира данните от ревизията, извършена от служебния кабинет на правителството на Бойко Борисов в понеделник, когато се очаква докладът да бъде публикуван.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
като сте много отворени я коментираите какво се случи с бьлгария от1 януари 1992 г до сега година по година конкретно почваите с минуситеда ви олекне
50
2
 
1
 
! Отговори
Joko преди 7 години
С ГЕРБ, не но с ДОСТ и Павлето ? Ко шъ речеш стрино Нино ?
49
1
 
3
 
! Отговори
Проскубана кокошка преди 7 години
Кудкудяк, кудкудяк, днеска снесох лъжа, утре пак
48
1
 
4
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Тази селска простачка *** и нейният шашкънски план са пълен смях. То с плана си само може да си обърше дебелия ***. Глупости и откровени червени безсмислици. Тая селска тетка решила да връща комунизма. Смях.Много са против частното червените простаци - но са все с частни фирми и *** им са в САЩ. Лицемери и лъжци. Могат да им повярват единствено червени изкуфяли бабички и ***, като тях.
47
0
 
3
 
! Отговори
Лафонтен преди 7 години
Гроздето ,когато е високо е кисело ......а иначе би й се искало......но пък от ДПС ще разрешат ли?!
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама голяма патриотка била Корнелия бе....забрави ,че Костов я взе в неговото правителство и там тя за жълти стотинки още съвсем млада стана собственик на Техноимпекс.Първо да не забравяме какъв скоростен старт имаше тя в нейната трудова дейност,стана милионерка и сега ми говори за несправедливост. Какво знае тя за несправедливостта? Имало ли е случай тя да не се е възползвала от тази несправедливост...Не може да сме толкова късопаметни.И Корнелия и Бойко са ярета от една и съща коза !
45
1
 
5
 
! Отговори
Follow the money преди 7 години
И Каката беше в СДС.
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредния крадец в листите на БСП
43
2
 
7
 
! Отговори
гнусота преди 7 години
Много алчна милата. Направо се отваря като си помисли че може да се нареди на трапезата.
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коалиция с ГЕРБ ли? Не, невъзможно е до 26.03.17 отсече Нинова
41
2
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
место да се занимавате с глупости земете поне едно свършете интересно мие докога в българия щее само това пуснеш на един оператор канал на другия го няма аиде боико замислисе зарад два канала да се сменя оператор е не ли срамота толкова пари набиваме ми две каналчета три свестни да не качат жалки сте
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква коалиция, тая демагогия ако прескочи бариерата ще е добре.
39
2
 
6
 
! Отговори
K.Коцев преди 7 години
Алооооуу,Ноноваааа,не съм чул досега ГЕРБ да искат да се обединяват с теб и твоята партийка ?! Къде се натискаш?!Хайде,холан,можде на теб да ти се иска,но не си познала! Никога повече БСП - сърбахме ви горчивата попара вече толкова години! Бъди рахат-мо жем и без БСП и без твоята личност!Не чувстваш ли,че започваш да ставаш антипатична с твоите измислени лъжи и обвинения и скоро ще стигнеш "ранга" на Бюреков,Сидеров и други подобни...Най-добре се коалирай със Сидеров,че ще си лика-прилика с него
38
6
 
9
 
! Отговори
Диди преди 7 години
Много е грозна горката. Десито е по-приемлива.
37
3
 
13
 
! Отговори
ОСНОВЕН ЗАКОН : преди 7 години
НЕ РАБОТЯ ЗА "КОМУНИСТИЧЕСКИ-КАПИТАЛИСТИ"!!!ПРЕДПОЧИТАМ ---ЗАПАДНИТЕ КАПИТАЛИСТИ......ПО-ЗДРАВОСЛОВНО Е!!/... и си плащат редовно.../"КОМУНЯГАТА" Е КАТО КЕРЕМИДАТА -----"ЧЕРВЕНА", Е ..АМА НЕ ПУЩА , НИ МАСЛО , НИ ВОДА...!!!
36
2
 
11
 
! Отговори
БРИКЕЛ , ЛИ...??? преди 7 години
СОБСТВЕНОСТ НА "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ--КАПИТАЛИСТИ"------ТЕЖКО НА ТЕЗИ , КОИТО СИ ЗАЛАГАТ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО ЗА ТЯХ!!!!КАМЪНИ ЩЕ ЯМ---НО , НЯМА ДА ИМ ПЪЛНЯ ГУШИТЕ НА ТИЯ КРЪВОПИЙЦИ!!ЖАЛКО ЗА НАИВНИЦИТЕ И БЕДНИТЕ ДУШИ ----КОИТО РАБОТЯТ ТАМ!!НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ В ТЕХНИТЕ РЪЦЕ!!ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ !!!!!!!!
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези нямат време да пекат нови крадци, слагат изпечени.
34
0
 
8
 
! Отговори
минаващ преди 7 години
О - хо, Генерал Чивиков - Воин на Столетието - е включен в избирателните списъци ? Това се казва чудесна новина ! Освен всичко друго, с него сме и братовчеди. Браво ! Подкрепям !
33
1
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
...шивиков щеше да отиде с въртолет в преспите, вместо да лае по медиите докато боце чисти снек ;)
32
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОЩЕ ЛИ ИМА ОВЦЕ КОИТО ДА НЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ НЯМА ЗА КОИ ДА СЕ ГЛАСУВА?