Бойко Борисов: Росица Велкова върши черната работа на Асен Василев

Лидерът на ГЕРБ беше на посещение в Ловеч
18 мар 2023 13:00, Нели Христова
161
Бойко Борисов: Росица Велкова върши черната работа на Асен Василев
Снимка: БГНЕС

Нищо не се променило от времето на Мирчо Спасов, защото е дошъл Бойко Рашков. Трябва да си лош човек, да ти е мъчно на душата, за да наричаш концентрационен лагер "Слънчев бряг". Като станах главен секретар исках да измия мъката на майка ми - нейн близък е умрял в лагерите. В архивите пишеше: умрял от червен вятър в лагера "Слънчев бряг.

Сега новото поколение не знае кой е Кацамунски, Мирчо Спасов - разбирате и двойното унижение - умрял от червен вятър на "Слънчев бряг".

Така емоционално започна речта си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в залата на читалище "Наука" в Ловеч.

За "Хемус" съм благодарен на тези след нас, че финансираха нещо, макар и малко. Сега вече до Ловеч щеше да се върви за 10 минути от сегашната отбивка.

А помните ли как източваха нарочно язовирите - но Томислав (Дончев) се снима с вестник на съответната дата и се видя пълен язовир, уплашиха се и повече не източваха язовири, припомни Борисов.

Петков каза че Велкова си противоречи - не, това секретен доклад, но като стана достояние, те я заплашиха и тя затова се дърпа. Нахвърлиха й се всички, защото това е положението в държавата, коментира дебатите след коментара на Велкова за състоянието на финансите.

Защо Любо Ганев ме поздравява. Ами като станах премиер София нямаше спортна зала, Пловдив и Русе - също. А Варна - Варна имаше, там се събираха на волейбол хиляди. Имаше нужда от ремонт. Като направихме обследване се оказа, че подът е подпрян на колони, а те висят във въздуха, а под него 9 м вода! Господ ни спаси! Направихме наново залата.

Ами в Бургас - от 2 години е построена най-голямата зала в България, по-голяма е от "Арена Армеец". Не я пускат, за да не кажат че ние сме я направили.

Същото е и за църквите и манастирите - без господ нищо не можем да направим. И това, че оцеляхме през тези 2 г. също е божа работа.

Силата е нашата слабост, прекалено сме силни. Опонентите не могат да боядисат това, което сме направили. Видях снощи (в петък вечерта) мантинелата край Казичене - стои месеци след катастрофата с мигранти, няма маркировка.

Асен Василев казва, че живеете по-добре. Ако се съгласите с това - повече няма да ме видите.

Силата е армията - може да има 7 лидери, но силата е в армията. Аз като се сетя какви глупости см правил на 20, 30, 40 г. и повече - важно е да има и един двама с побелели коси, но трябва да има млади.

2009-а заварих най-голямата криза след голямата депресия. После - миграционната криза. След нея ни сполетя ковид - нямаше медицински протокол, светът не знаеше какво да прави, но успяхме да прекараме България по най-добрия път.

Росица Велкова върши черната работа на Асен Василев. Искат още няколко милиарда от данъци - от малки и средни фирми. но ще пострадат бели фирми, прозрачните, които движат икономиката. Няма да подкрепим да обложат ресторантите, фитнесите - най-пострадали от ковид, тогава те бяха толерантни, сега ще ги подкрепим.

Че е трудно, така е! Аз съм от малкото хора, които знаят как, трябва ни вашата подкрепа. Знаем как, но ни трябва мощна подкрепа.

И много ви благодаря, че в събота по обед дойдохте тук, завърши Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тц,тц,тц, туй нещо тиквата се са натиска ,явно има още за крадене.
124
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Магистралите се даваха и дават на близки до ГРАБ фирми които след това се отблагодаряват на партията.За това строителството е трагедия.От магистралата която построиха нищо не става.Работи се на завишени цени С едни средства които може построи Айфеловата кула наново , се ,,строи градинка с две пейки и чешмичка"??...Само ,,чешмичката " струва 3 хиляди лева.Кой плаща От къде взимат пари за да им плащат От нас.И Еврофондовете.Много милионери направи Бойко Методиев И много са му благодарни , чрез гла
123
1
 
2
 
! Отговори
Петя преди 1 година
До 148 Ха,ха,ха, Тиква ама с акъл,а не празна кратуна като вас.,не подло..га като вас, не Ни ка квец като вас
122
2
 
4
 
! Отговори
Bg преди 1 година
Тиквата
121
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лойко,Тиквуне скрии се някаде,бе ,мутро гнусна
120
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов защо още не е в затвора вместо да ръси дивотии?
119
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Внимавайте за кого гласувате, да не дойдат пак онези с чекмеджетата. Ако не гласувате пак чекмеджаните идват на власт.
118
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По времето на Бойко Борисов организираната престъпност се издигна до качествено нови нива ставайки част от политическата власт в България, постави свои хора в МВР, ДАНС, съд и прокуратура, а начинаещите мутри преминаваха на начално обучение в МВР.
117
8
 
4
 
! Отговори
Алена преди 1 година
Велик политик от световноизвестна величина. Търсен от лидерите на великите сили за съвет и решаване ня тежки международни кризи. Българите трябва паметник да му издигнат в център на столицата, в княжевската градина. Явно много хора за забранили края на 90-те години положението в страната, когато се появи генерал Борисов и елиминира организираната престъпност и после, като кмет на столицата и впоследствие министър председател превърта страната ни в развита европейска държава.
116
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ноноТо по-скоро аверите ти от ПП ще заминат в затвора след разкритията за фалита на държавата.
115
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ЦонкоАбе, когато Велкова беше зам министърна Асен Василев не беше хич изкукала, а? прсто сте я заплашили с убисйтво и веднага взе да се отмята от изявленията си.
114
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП и ДБ бяха на власт 2 години, защото Кирил Петров беше избран от Радев за министър на икономиката през май 2021 г.
113
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България вече реално е във фалит. Просто ги е страх управляващите да го признаят, въпрпс на време е инфлацията да стане 1000 % и да се срине валутния борд. Теглете си парите от банките, че и без това ПП и ДБ ви ги унищожиха!
112
5
 
6
 
! Отговори
до МВФ преди 1 година
Само дето катурна с авера си Пеевски банката КТБ! Разграбиха активите й като скакалци. На нас оставиха да изплащаме 4 милиарда за фонда за гарантиране на депозитите (чрез банките), да не говорим, че ние платихме взетите и невърнати кредити от КТБ. А КОЙ си взе кредити? КОЙ получи подарък? Разни вестникарски босове, Пеевски (естествено) и разни боковски апапи. Депозитите са гарантирани до 100 хил. евро, но имаше един дето ревеше по ТВ и си прибра милионите- за Веждито говоря...И само това ли?
111
5
 
10
 
! Отговори
ноно преди 1 година
Банкянския *** ще замине за затвора-рано или късно.Неизбежно е.Но се чудя,дали има нормален мозък да гласува за разбойниците от Банкя?
110
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докладът на Велкова не е написан в стила на МФ, а в стила на чекмеджетата.
109
6
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Обикновено истината е точно обратното на казаното от Борисов.
108
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов още през 2009 година каза, че негов приоритет е влизане на България в еврозоната, но чак на 10 юли 2020 г. ЕЦБ съобщи, че са ни приели в чакалнята на еврозоната. С тези темпове ако ГЕРБ управлява, към 2040-2050 година може и да се присъедини към еврозоната.
107
5
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Герберска, крадлива пасмина,трябва да сте далеч от парите,за да има за работниците и пенсионерите. Кой ще харчи милионите бе безчовецни,противни физиономии?Оскуба народа си,днес когато очите ти са на ***,продължаваш да го баламосваш.
106
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато фактите говорят,тиквите мълчат!Припомни си,че тя при твое правителство беше заместник финансов министър и Радев ти я подаде сега.