От глупаво по-глупаво

Най-тъпите филми за отминаващата година
26 дек 2008 10:32, Петя Славова
31
От глупаво по-глупаво
Известността и парите й не попречиха да участва в едни от най-тъпите филми на годината. Снимка: БГНЕС

Все по-глупави филми заливат екрана.

Класация с 10-те най-неудачни филма на отминаващата година направи американското издание The New York Post.

Филмът, извоювал “трудно” лошото си реноме, е комедията “Любовен Гуру”. Главните роли са поверени на младите звезди Джесика Алба и Джъстин Тимбърлейк.

Втората позиция е заета от “Красавицата и Звяра”, като в главната роля се превъплъщава очарователната блондинка Парис Хилтън.

Филмът достигна в световната класация общо 1,6 млн. долара. Този сбор, според мнението на критиката на изданието, доста превишава “достойнствата” на филма.

Тройката в “лидерството” е за “Луди пари”.

Отличителна черта на тази комедия, в която играят звезди като Даян Кийтън, Кейти Холмс и Куин Латифа, според експертите на The New York Post е само една.

Пълно отсъствие на каквито и да било смешни моменти и каквито и да било достойни шегички.

Сред още от най-тъпите филми са “Да си остане във Вегас”, на четвърто място, "10 000 години преди н.е.". “Бабилон А.Д.” поема шестата позиция.

Седмото място също заслужено отива при “Стилист от запаса”. Последван от "Рамбо IV".

"Безумна Защита" се нарежда предпоследна в нелицеприятната класация, а последно се нарежда и "Чихуахуа от Бевърли Хилс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Какво се случи във В преди 15 години
Какво се случи във Вегас e qko
29
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 15 години
Е този филм,какво не му харесват.на мен много ми хареса.Може би защото за тяях това си е ежедневие, а в бг никоаг няма да се случи.Супер си е филмчето-комедия.Какъв им е проблемът.:(
28
0
 
0
 
! Отговори
ели преди 15 години
Фен съм на всички, които си изброил, но не чога да се съглася с теб като цяло. Последният филм на Де Ниро и Пачино е пълно разочерование, а Анализирай това и онова е направо недопустимо за актьор от класата на Де Ниро. Например Киану Рийвс е велик, но последният му филм е пълен провал (за мен лично!!!). Всеки от ВЕЛИКАНИТЕ си има лошо попадение или лошо продължение. "Жега" ще остане във вечната класация за 1, но "Праведно Убийство" е провал, въпреки че беше сочен за продължението на Жега....
27
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 15 години
Гледала съм само Don`t mess with the Zohan или по-известен като Стилист от запаса и What happens in Vegas(Какво се случи във Вегас) и мога да кажа, че са си заслужили място в тая класация, ама трябваше да са малко по-напред в нея :)
26
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 15 години
5 ot tiq 10 filma sa edni ot nai dobrite za godinata .. dobra klasaciq
25
0
 
0
 
! Отговори
me преди 15 години
Ей, колко интелектуалци се събрали тука! Елита на нацията, громящ американското кино... Смях!
24
0
 
0
 
! Отговори
kmeta преди 15 години
е да ама и тази година имаше попадения-tаккen
23
0
 
0
 
! Отговори
Swifty преди 15 години
Сигурен съм повече от 200% че "най-популярните", "най-известни" и 'сичко най- български филми ще издухат американските "бози" описани тук, че и ще ги засрамят (единствения що годе качествен наш филм е Комбина)... Чак ме е срам да каня колегите от фирмата да ми гостуват, тъй като имаме нещо като обичай да се гледа един филм от родината на домакина, та какво? Да се излагам пред тях? По-добре да им кажа че в "славната ни рУдина" (умишлено) няма кино, което ще си е по-близо до истината, отколкото да се червя от срам на тъпанарската актьорска игра на нашенските актьори, безумно тъпите сценарии, плоския хумор... Еще следует...
22
0
 
0
 
! Отговори
зрител преди 15 години
Преди години имаше следният виц: "- Филмът хубав ли е? - Не съветски е.". Сега същото можем да кажем, като заменим съветски с американски. Та помията която бълва Холивуд толкова ми е втръснала, че вече не гледам филми. Не си заслужава да си губя времето в гледане на посредствени филми. Безсмислени специални ефекти и никакъв сюжет. Никакво послание. Едно нищо. Гледайте филма "Идиотокрация", ще Ви накара да се смеете, но и да се замислите по темата.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дзифт е учудващо сполучлив и умен филм,но явно проблемъ е,че е малко сложен за изкривеното ти от американската боза съзнание
20
0
 
0
 
! Отговори
Naso преди 15 години
Тая година наистина доста глупави филми излязоха.Единствения хубав филм за който се сещам е Черния рицар :)
19
0
 
0
 
! Отговори
Майка плаче преди 15 години
БУРВИЛ е, не е Борвил, А "Дзифт" много ще се бори, за да достигне подобен род класации!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дзифт е доста добър филм, ама пилешкият ти мозък не може да го осмисли.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бабилон А.Д. xaxaxa
16
0
 
0
 
! Отговори
Тишо преди 15 години
А нашият Дзифт къде се намира сред тия? Сигурно не би се наредил и на 0 позиция, а на -1-ва. :-)
15
0
 
0
 
! Отговори
Десебар преди 15 години
За гледането на тия бозици трябва да дават и баничка поне.Иначе не са само тия тъпни за в класацията.Тая година нещо нямаше добри филми, или аз поне не сещам.
14
0
 
0
 
! Отговори
Nerealen преди 15 години
Напълно съв съгласен! МОят 1 *** филм е 10 000 BC!!! Внего няма едно правилно нещо! Все едно гледам Троя!! А Рамбо беше хубав. Никой не ходи да гледа Рамбо в очакване на дълбок сюжет и страхотна драматургия все пак :-)
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
То класация за най-добър филм (американски) просто не може да се направи. Веднъж на 5 години се появява нещо смислено за гледане...
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Оправете си статията - "What Happens in Vegas" се разпространява в България като "Да си остане във Вегас".
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От Хамериканското кино стават само филмите с Де Ниро, Пачино, Леман, Никълсън. Има и някои други проблясъци, но като цяло останалите са простотийки.