Унгария също въвежда задължителна ваксинация за медиците

Страната предложи възможност и за поставяне на трета доза
23 юли 2021 11:52, Ния Христова
53
Унгария също въвежда задължителна ваксинация за медиците
Снимка: БГНЕС
Правителството на Унгария е решило да въведе задължителна ваксинацията срещу COVID-19 за медиците в страната. Това обяви днес премиерът Виктор Орбан, цитиран от Ройтерс.
 
"Вече има определени ваксини, които са задължителни за хората, работещи в здравния сектор, към тях добавяме и тази срещу коронавирус", каза за общественото радио унгарският министър-председател.
 
Преди седмица Унгария обяви, че ще предложи възможност за получаване на трета доза ваксина срещу COVID-19 от 1 август. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОНВЕНЦИЯ за защита на правата на човека и на човешкото достойнство във връзка с прилагането на постиженията на биологията и медицината: Конвенция за правата на човека и биомедицината - Член 2 (Върховенство на човека): Интересът и благото на човека имат предимство НАД интереса на обществото или този на науката.
39
6
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
До мдаЕ какво ще се случи ,няма да вземат заплата ,а филосовковци като теб ще останат без лечение е това ще се случи
38
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се занимавайте с броене на антитела, не се делете на преболедували и непреболедували, на ваксинирани и не ваксинирани. Това изобщо не е важно. Не виждате ли, че злото в лицето на шепа по бъркани милярдери е на път да завладее света и да унищожи нас и децата ни. Физически и психически.Да се изправим всички заедно срещу тях. Само тогава те ще паднат, а ние ще имаме бъдеще
37
11
 
1
 
! Отговори
Ваксиниран преди 2 години
Народът ни съвсем е изпращял. Горките.
36
10
 
3
 
! Отговори
Пфу преди 2 години
Пълни глупости говорят конспираторите и сами се оплитат. Няма как Орбан да е със Сорос, човекът е против либерастията и иска да има ред. Това включва и здравната му система да не изпадне в колапс, а няма засега нищо друго измислено освен ваксини те.
35
14
 
3
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Леле, много хора не са обхванати от лудниците. Едно е да твърдиш, че ваксината не е изпробвана достатъчно и може да навреди, ама, че те превръща в зомби, това само болен мозък може да го вярва.
34
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксини на всеки 3-5 месеца докато не остават много живи.
33
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На конспираторите- смятате ли, че държавите искат да убият / осакатят елита си? Дори вашите набедени врагове имат нужда от лекарите и сестрите . В какви филми се слагате? Май много фантастика сте гледали.
32
3
 
10
 
! Отговори
до 42 преди 2 години
Изкуствения интелект не може да лекува щото няма интуиция. Машината няма интуиция.
31
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До мдаВ плановете им са изкуствения интелект да лекува останалия жив ***.
30
5
 
25
 
! Отговори
Ко?Не. преди 2 години
Орбан, ЕС, Путин, Байдън и почти всички политици служат на един господар. Който не е верен на Господаря въобще не се допуска в политиката.
29
3
 
32
 
! Отговори
мда преди 2 години
Да видим ако лекарите откажат да работят какво ще се случи? Ще затворят болниците и хората ще почнат да измират щото няма кой да ги лекува. Не подкрепим ли сега лекарите утре ние сме следващите които ще изнудват.
28
2
 
25
 
! Отговори
Antvx преди 2 години
Да, медиците са само началото. После ще поискат учители, държани служители, администрация, полиция и т.н. Няма да се спрат само с едни лекари. Имат си план - тотална ваксинация, и го следват. Не успяха да вкарат всички овце в кошарата вкупом, сега опитват на части. Нищо ново: един Шикългрубер първо почна с евреите, после със социалистите, интелектуалците и инакомислещите - и накрая не остана никой друг, освен викащите "Sieg heils!" . Историята има навика да се повтаря, ако не се помни...;
27
13
 
4
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
В Гърция и без това 90% от лекарите са ваксинирани. Знам го от колега грък.
26
2
 
30
 
! Отговори
Antvx преди 2 години
И какво ще се случи, ако 2/3 от медицинския персонал каже НЕ? Ще го уволнят? Ще понижат лекарите в санитарки и ще назначат нови?? Ще ги пратят в Сибир или в някоя мина да копат??? Всичко е в ръцете на самата гилдия (не само лекари). 1 година подхода е един и същ - страх и паника + заплахи. Ако мине-мине... Ако не мине = 85% не искащи друг да им определя избора и живота ;)
25
5
 
16
 
! Отговори
проект Монарх преди 2 години
Прочетете за проект Монарх. Как тайните общества създават хора-зомбита които могат да контролират без те да осъзнават това. Такива са политици, музиканти, артисти. В един човек създават няколко личности които не се познават една друга и чрез определени команди сменят личностите. Живота на такива хора се превръща в ад. Затова такива личности се превръщат в алкохолици и наркомани, с по няколко развода. Почти няма с нормални семейства обработени по проект Монарх. Използват древни познания от Египет
24
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Русия отдавна го направиха, следват и други държави. Както каза Песков, говорителя на Путин, нищо задължително няма. Който иска може да си смени работата.
23
3
 
23
 
! Отговори
А ся де преди 2 години
Орбан се оказа човек на Шорош.
22
2
 
27
 
! Отговори
Да преди 2 години
Орбан. Е предател също! Просто играят театър ,уж той против нещо си,ама пак задължава.....
21
2
 
12
 
! Отговори
do 12 преди 2 години
Таке е, защото такъв е процентът на ваксинираните, тоест ваксините не пазят по никакъв начин, но хора като Бау живеят в самозаблуда и подкрепят тоталитаризъм и маркиране на овцете.