Математик: Хората да бъдат притискани да се ваксинират

Алибегов: И тестовете за антитела трябва да се признават
Обновена: 23 окт 2021 09:13 | 23 окт 2021 09:12, Елка Василева
372
Математик: Хората да бъдат притискани да се ваксинират
Снимка: архив, БГНЕС

В историята на България има четири години, в които са починали над 120 000  души. Това се случва през гладната 1997 година, в годината с холера, годината с испански грип, както и 2020 г. А тази се очаква статистиката да е още по-мрачна. Това заяви математикът Лъчезар Томов пред Нова тв.

Още по темата

Според Ричард Алибегов обаче причината за бързото разпространение на коронавируса не са ресторантите.

„Като се затворят други отрасли от икономиката или училища, тогава се усеща спад. Отварят ни, затварят ни. Започна противопоставяне в обществото, каквото никога не е било. Когато се правят здравни мерки, трябва да се правят здравни мерки”, заяви Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията.  

Според Томов идеята трябва да е да се вземат така мерки, че всички да могат да работят. „Имаме съпротива от самите хора. Съпротива от родители, за да работят нормално училищата. Хората, които имат заведения, имат проблем с персонала си”, коментира Томов.

Ричард Алибегов смята, че зеленият сертификат трябва да влезе в сила, когато има по-голям процент ваксинирани. От бранша настояват и тестовете за антитела да бъдат признати.

„Хората трябва да бъдат притискани да се ваксинират”, коментира математикът Лъчезар Томов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
0
 
1
 
! Отговори
българка преди 2 години
По времето на комунизма слагаха ваксини НА ВСИЧКИ без искам не искам без разрешение на родител без оглед на това дали си бългатин ром или *** благодарение на тези ВАКСИНИ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА ИМУНИТЕТА И Е МНОГО ПО ДОБЪР ОТ ЗАПАДНА КАКТО И СМЪРТНОСТТА ПРОБЛЕМА Е В МЕДИЦИТЕ КОИТО НЯМАТ ЕДНАКВО ВИЖДАНЕ И МНЕНИЕ ЗА ВАКСИНИРАНЕТО И ВАКСИНИТЕ И ОБЪРКВАТ ХОРАТА ТРУДНО Е КАТО НЕ СИ ЕКСПЕРТ МЕДИК ДА ВЗЕМЕШ РЕШЕНИЕ ЗАТОВА НЕ ХОРАТА А ОБЪРКАНИТЕ МЕДИЦИ СА ВИНОВНИ ЗА ОТКАЗА НА БЪЛГАРИТЕ ДА СИ СЛОЖАТ ВАКСИНИ
252
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей тоя е за прокурор за внасяне на паника сред населението. От тея над 120 хил. починали за 2020 г.( което не е някакъв рекорд) с ковид са около 8500, по данни на нси, така, че явно не това е основната причина за тази смъртност, каквото внушение се прави при споменаване на испанския грип, кризата 97 и т.н. за последното тримесечие пък е спаднала смъртността в сравнение с предходното пак според нск, трябва ли да се прави извод, че ковида си е отишъл, май не .
251
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
задължителна ваксинация трябва!!!
250
1
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 2 години
Ото вон Бисмарк: Ако искаш да съсипеш провинция, назначи да я управлява учен
249
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Математик: Хората да бъдат притискани да се ваксинират" - после да не реват, като ги натиснем ние, тия фашисти. Ще има съд, народен и голямо притискане. Тогава математиката ще им влезе в реална употреба - ще има да смятат колко кубика камъни се пренасят за един ден.
248
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
държавата ни се управлява от Ричард Алибегов. Радев и правителството му са напълно безпомощни да направят каквото и да било, държавата се разпадна.
247
4
 
22
 
! Отговори
Доктор преди 2 години
За съжаление, дизайна на аденовекторните ваксини е такъв, че той кара тялото да синтезира по-дълго шиповият белтък, за още по-голямо съжаление циркулацията му в тялото и благодарение на неговата цитотоксичност води до имунен отговор, които предизвиква тромбоцитопения, а резултата са съсиреците. Който разбрал, разбрал!
246
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нова, младите с КОВИД не влизат в болница. Кого плашиш с отказ от болнично лечение? Под 40 годишните са о.к. Старците да се ваксинират.
245
7
 
15
 
! Отговори
do 256 преди 2 години
и аз съм съгласен за това,тогава поне ще се ваксинират 10 процента макс. Аз пак няма да се ваксинирам . никой млад нормален не го е страх от ковид.само най големите *** и овце
244
2
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Аз пък тебе ще те притисна като математик да ми кажеш кое е простото число с пореден номер 10 000! Ама без интернет! Ха да те видя сега!
243
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пенсионерите са основните ползватели на болнично лечение при КОВИД. Аз съм За!-ако не са ваксинирани, да не ги лекуват. Заради тези болни пенсионери-тарикати се задъхва здравната система.
242
3
 
2
 
! Отговори
Иво Христов, БСП преди 2 години
80% на 20%. Алибегов - в 80-те %, не му давайте думата. Кръчмар.
241
22
 
14
 
! Отговори
Нова преди 2 години
Отказваш ваксина подписваш отказ от болнично лечение при заразяване, да видим тогава личния избор.
240
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давайте с глоби за тези които не се ваксинират без здравословна причина. Иначе няма оправия.
239
4
 
35
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Америка трови цяла Европа ,на тях това им е политиката за оцеляване , заробване и унищожаване на плячката .
238
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеления сертификат е безмислен като противоепидемична мярка, тъй като ваксинираните боледуват и разнасят вируса, не коментирам как протича заболяването.
237
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тойот математикот ... ага го притиснат манафето
236
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Архитектите на днешния свят нарочно оставят улики за бъдещите поколения като вярват, че строят бъдещето на човечеството. Обаче, ако популацията се срине под 2 милиарда, влизаме в първобитно-общински строй и естествено във...визията за бъдещето на пророците. Няма зло, което да твори добро.
235
1
 
25
 
! Отговори
Лъчизар Томов преди 2 години
Обичам да ме натискат отзад докат се подриск.м. Математик се наричам но съм просто нула!
234
2
 
33
 
! Отговори
хмм преди 2 години
Този математик го пратете да притиска хората в ци г ан ските квартали...