Хуу-хаа албум и песен

Новият албум на Supergrass се задава и ние потриваме доволно и нетърпеливо ръце. Ето повече за предстоящото...
9 яну 2008 15:20,
2
Хуу-хаа албум и песен
Снимка: supergrass.com

Новият албум на Supergrass се задава и ние потриваме доволно и нетърпеливо ръце. Тези дни момчетата от една от любимите ни деветдесетарски бритпоп банди имат няколко участия, което направо ни ядосва, защото сме ужасно далеч от местата, където могат да бъдат видяни и чути.


На участията те ще представят новия си шести студиен албум, чието излизане е насрочено за 31 март 2008 г.

Междувременно, Supergrass безкомпромисно ни зарибиха по предстоящия Diamond Hoo Ha с обявената за първия сингъл от него песен Diamond Hoo Ha Man, която излиза официално на 14 януари.

Парчето можеш да изтеглиш безплатно от тук. Ние си го дръпнахме и от известно време припяваме весело "I've got to get you in my suitcase" и не можем да спрем...

Иначе албумът се очаква да е в типичния бритпоп стил на групата с много електрически китари и много Хуу-хаа срички между другите думички в текстовете.

И понеже ужасно се кефим на Газ, Роб, Дани и Мик и дрезгаво-хрипливите им хитове, ще издадем още няколко песни, за които се говори че ще са в албума след живото им представяне на фестивала Guilfest -  "Rough Knuckles", "Bad Blood", "Butterfly Wings", "Rebel In You", "345".

А до март ще си припяваме една друга фраза от пилотното парче на албума - All I've got is all I need. But what I really want is in my dreams...

Supergrass са на www.supergrass.com

Diamond Hoo Ha Man е на www.diamondhoohamen.com


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Чавдар Ликов преди 14 години
определено. не можеш да ги сравняваш с Blur или Oasis, защото просто не са като тях. те са несравнима по своето звучене група. може би приличат малко на Arctic Monkeys или по-точно Arctic Monkeys звучат като Supergrass. от новия албум, който преслушвам за четвърти пореден път безспорни диаманти са "Diamond Hoo Ha Man", "Bad Blood", "Rebel in You", "Whiskey & Green Tea", "345", както и като цяло целия албум. препоръчвам го горещо.