Скандал, заплаха за убийство и мъж се озова в ареста

44-годишният извадил и газов пистолет, стрелял с него
Обновена: 27 окт 2019 15:55 | 27 окт 2019 15:55, Камелия Цветанова
10
 Скандал, заплаха за убийство и мъж се озова в ареста
Снимка: Dnes.bg

Заради закана за убийство и стрелба с газов пистолет мъж от Нови пазар се озова в ареста.

До задържането на 44-годишния се стигнало, след като около 20.30 часа в неделя на беседка пред жилищен блок на ул. "Чавдар войвода" в Нови пазар се скарал със свой съгражданин.

Задържаният не само се заканил да убие опонента си, ами и стрелял с газов пистолет.

Укрил оръжието веднага след това.

Мъжът е криминално проявен, задържан е за срок до 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Сп???нс преди 4 години
прав е колегата, благодарение на филмите , много хора остават с идеята че огнестрелното оръжие вдига много шум. Вдига шум ако идеш някъде из гората и ехото усили ефекта , но като човек ходил на учения мога да кажа че дори калашника не произвежда кой знае какъв шум, та какво остава за един макаров с хаосни патрони, не случайно китайците са измислили пиратките.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 5Виж какво? Какво да видя? Било е "закачка"? Игра? Безоипасна игра? И какво следва? Да оставим този откачалник, да си стреля и да плаши хората? Не! Съжалявам, но аз не искам нестабилни индивиди и престъпници, да се разказват и безнаказано да безчинстват. Не вярвам, че огромната част от обществото иска, също.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 5Преди години чичо ми беше полицай и на една нова година излизаме на двора на къщата и ни дава да гръмнем с неговия служебен Макаров по един път. И аз гърмя, след това брачеда, а брат ми като чу колко шум вдига тоя пистолет и вика на чичо ми: Чичо, аз няма да гърмя с твоя пистолет- той не се чува, бе. И извади една пиратка от 5 лева и я запали и я хвърли надалеч. Все едно бомба се чу.
5
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте какво 4, с газов писторет се гърми по нова година за да се вдига безопасно шум. преди години гаргите се плашеха, сега не! Той плаши с външен вид доколкото прилича на боен. Нишо повече. С тия газови пистолети полицията трупа фалшива активност.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3При заплаха за убийство няма "преигравне", а има извършено престъпление. Ако стрелял по хората, дори и а газов пистолет, определено се опитваш да им навреди. Този човек е извършил множество престъпления и заслужава да бъда ще задържан, съдащен и да понесе каквито легални последствия с предвидено от закона.
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стрелял с газов писторет. Че той да го наплюе въздействието е по-голямо. Никой никого не може да убие с газов писторет. И този дето се заканва и онези дето тичат да го арестуват просто преиграват. А журналистите, ех журналистите, как ни пързаляте, как ни залъгвате. Това не са новини!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Балканска простотия.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече е пуснат на 100%.