Десетки пияни и дрогирани на пътя в нощта на Нова година

Във Варна двама откраднаха кола, арестуваха ги след гонка
13
Десетки пияни и дрогирани на пътя в нощта на Нова година
Снимка: Dnes.bg

Повече от 50 пияни шофьори са засечени по пътищата в нощта на Нова година. Клиент на дискотека в София блъсна шестима души с колата си, в Хасково бременна жена загуби бебето си заради пиян шофьор, а във Варна зрелищна гонка доведе до арест на двама души.

Още по темата
Само за новогодишната нощ са станали над 10 тежки пътно-транспортни произшествия в страната с двама загинали и 14 ранени, съобщи Нова телевизия.

Във Варна двама мъже са откраднали автомобил и тръгнали с него по улиците на града. Засечени са от полицията и започва гонка. Свидетели на случката разпространиха кадри от нея в социалната мрежа. Те твърдят, че двамата мъже са били пияни. Полицаите са отчели над 2 промила алкохол в кръвта.

Вследствие на гонката е станала катастрофа и откраднатият автомобил останал на три гуми, но те продължили движението си. Мъжете са били засечени на автобусна спирка и били принудени да спрат. Последвал е зрелищен арест.

Автомобилният експерт Владимир Гатев определи случката като безумие.

"Това по никакъв начин не трябва да се толерира. Страхотен късмет е, че ситуацията се е разминала само с материални щети", коментира той.

По думите му държавата опитва да осъществява контрол. Гатев е на мнение, че обучението не подготвя един бъдещ шофьор да бъде адекватен на пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Мфакар преди 4 години
А зрелищният екшън във Варна с откраднатото БМВ е на един 24-годишен осъден за притежание и разпространение на кокаин, марихуана и амфетамини. Това как да го разбираме.
10
0
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До 9Това, че хората са имали късмет да не попаднат пред него не го прави невинен! Да караш кола пиян на мотика е като да се покажеш от терасата и да дадеш откос с Калашник за които нямаш разрешително! И в двата случая е въпрос на късмет дали ще нацелиш някои и ще го оставиш на място! Като си пил, вземи такси! Ако искаш да се самоубиеш сложи си въжето и така, а не да застрашаваш живота на хора на които им се живее! Като е пил 2 ракии ще има 5 лева и за такси или ще си ги пие у тях!
9
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До РадославТоя па 20 години за едното нищо хахаха направо да ги трепят, че пили 2 ракии и се качили на колата а?
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
то ГанИъ освен за пукница и плюскане друго знае ли
7
3
 
21
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Махнете условните присъди от закона, направете присъдата за управление на МПС в нетрезво състояние 20 години ефективна присъда без право на помилване в Трудово изправител лагер и затворниците на самоиздръжка и точно след 20-тия с такава присъда рязко ще намалеят. Сега с тия условни от по 2 години какво точно очаквате? Убил човек и хоп 6 месеца пробация и подписка, с такива присъди как точно очаквате да имат страх? Като се добави и корупцията в съд и КАТ и картинката става катастрофална!
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Простотията на един народ.
5
3
 
8
 
! Отговори
Пияни и дрогирани преди 4 години
аз не видях дрогирани в статия смешни журналисти.Или отново опит за манипулация на обществото
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми, природата се прочиства самостоятелно.
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има една причина за това тия келеше да се чувстват безсмъртни.И тя е корупция ! Те знаят, че дори да стане нещо ще платят я на Ушев, я на дознател или следовател, я на прокурор, на съдия... все ще им се размине.Преди 89-та пробвай да караш пиян и да се опитваш да подкупиш милиционерите.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
10ки са хванали, сигурна са били хиляди.
1
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
газ бе, няма се плашите. празници са.