Водачът, шофирал с 260 км/ч, е 20-годишен с 4 фиша и 2 акта

Автомобилът му е Ауди
Обновена: 21 фев 2024 08:50 | 21 фев 2024 08:36, Петър Бойчев
84
Водачът, шофирал с 260 км/ч, е 20-годишен с 4 фиша и 2 акта
Снимка БГНЕС

Установен е водачът, който е шофирал с 260 км/ч по Околовръстното на София. Той е само на 20 години. Констатирано е, че по автомобила - Ауди, има изменения в конструкцията, които да водят до по-голямата му мощност. Съставен е и акт за въпросните изменения. Санкцията ще е между от 2000 до 7000 лева. Колата ще бъде спряна от движение.

Младежът е имал досега 4 фиша и 2 акта, единият от които за неправоспособност - шофирал е още преди да има книжка. За антирекорда в София стана ясно от видео, с което 20-годишният се похвали в социалната мрежа ТикТок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: аудиводач260 км ч
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Фактът, че има такива нарушения показва, че мерките на ПП и ДБ гласувани миналото лято в ЗДвП не работят!
68
0
 
2
 
! Отговори
Истината преди 2 месеца
Разликата между 250 и 50 км. скорост е в тунинга, горивото и гумите последното една седмица срещу 100 седмици. Карайте с нормално гориво самолетното е токсично и трябва да се прави ремонт на пътя или да се чисти с много силни препарати които после трябва да ги дишате и второ причинявате си хипатит б или ц. Нормалната скорост предразполага към нормален живот, а тя е описана в нормативния акт на КАТ, като за целта е поставен знак на пътя която да Ви я покаже.
67
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 2 месеца
Сигурно е имало много желаещи с имунитет на авто стоп и е решил да провери думите на премиера, че след ремонта ще отпадне ограничението на скоростта и ще може и с 300 км. в ч.
66
1
 
0
 
! Отговори
Hoqsan преди 2 месеца
До АнонименИнфраструктурата в цялата ни държава е стара, амортизирана, закърпена.. всичко на всяко едно ниво е неглижирано в стил "карай, колкото изкара". Няма кой да пръсне ВД40, масалце да сложи да не скърца.. ще скърца докато се износи и т.н...
65
0
 
3
 
! Отговори
Hoqsan преди 2 месеца
Цялото общество и народна картинка са виновни за тези комплексарщини, които се вихрят на балканите... чалгата... Защо искат да са бандюги и джигити всички на 20? Щото до тая възраст само всеобщата комплексарщина ги е помпала в малките им мозъчета.
64
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Докога институцийте ще прикриват нарушителите по пътищата .На такива наглеци и потенциални убийци снимките трябва да бъдат публикувани и показвани във всички медии.Никакво криене с качулки и подобни.Име, адрес, родители,приятели-всичко трябва да е на показ всички да видят и да се пазят.
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Южната дъга - неокосено, мръсни мантинели, бордюри и тротоари, ръждясали стълбове на осветлението по цялата му дължина от Икея посока запад, мръсни обезшумителни пана. Такива, като този саждяк трябва да са оковани със синджири на краката и да полагат обществено полезен труд от 6 сутринта до 20 вечерта. В случая такъв е необходим, където се е проявявал, като Христофор Колумб. Воля ли няма да започнат ефективни наказания?
62
0
 
13
 
! Отговори
Мисля, че... преди 2 месеца
...този ще го накажат само ако се вреже с 300 км/х в джипът на някой важен политик и изпотрепе сума ти му и народ, пародия на държава!
61
1
 
12
 
! Отговори
112 преди 2 месеца
Автомобила му бил АУДИ...Ама бил преди 30г, сега само емблемата му е такава. Един телефон е 2 пъти по-скъп от този таралясник на този пикльо.
60
0
 
15
 
! Отговори
СПАС преди 2 месеца
ВАЖНОТО Е ОБАЧЕ СПОРЕД ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЪДРЕЦИ, ДА СЕ ПРОВЕРЯВАТ И ТОРМОЗЯТ ШОФЬОРИТЕ НАД 65 ГОДИНИ!!!
59
1
 
43
 
! Отговори
Дрогиран ли е бил?!? преди 2 месеца
С 4 фиша и 2 акта и 0 грама мозък ... Доживот да се отнема книжката на такива и да лежи ефективно за назидание на останалите "смелчаци"!
58
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Синът ми беше заминал за Германия с колата си. На една магистрала беше превишил скоростта с 35 км. Тук, в пощенската му кутия ,беше пристигнало писмо от Германия на немски и на български. Сниман шофирайки, с място , час, минутата, секунда. Освен глобата от 40 евро имаше и разходи по превода и изпращането на писмото. Срок за плащане на глобата 1 седмица. Ако не е карал той, да опише кой с име и адрес. Иначе глоба от 10 000 евро. Писмото в пощен. кутия се счита за връчено. Правете си извод
57
0
 
46
 
! Отговори
Пфф преди 2 месеца
Тоя д ришльо е на 20 и за 2 години има повече актове и фишове, отколкото аз за 20 години зад волана. Похвално!
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 55: до колкото разбрах още едно турбо, чипосана и не знам още какво.реално ще го глобят с административно наказание за това, че си е вдигнал мощността без да бъде отразено в талона и кат, а не, че е карал с превишена скорост
55
0
 
42
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 месеца
Към МВР: Вземете книжката, конфискувайте колата и глобете 7000 лв това мръсно Опеле и безотговорно Айно, докато не е убило хора по пътя си! Незабавно!!!
54
1
 
7
 
! Отговори
До 53 преди 2 месеца
"подобренията" по колата?
53
1
 
8
 
! Отговори
Ахам преди 2 месеца
На печена глинена плочка от Нипур, Шумер (3-то хилядолетие пр.н.е), пише: - С двигател от Трабант всичко е възможно!
52
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
След обжалване в съда ще се установи, че скороста не е измерена с измервателен уред който е калибриран и лицензиран.Все още по нашето законодателство няма как да го осъдят за скороста.Но пък ще го глобят тези прсловути 2000-7000лв за подобренията в колата
51
0
 
14
 
! Отговори
карайте внимателно преди 2 месеца
До 32Явно си прочел статията до някъде, докъдето ти е харесало и после си решил да се изходиш.За какви коли по 2000 лв пишеш. Днес сме в друго време в което сакатлъците и убийствата по пътя стават заради дугите коли-скъпите. Дето ги карат безсмърните, които си мислят че статуса на боята и ламарината от рекламата е най-важен. И така и драйвера също става много важенНе е чак толкова важно каква кола караш а как я караш Т.е. с каква ограничена настройка ти е софтуера в платката в таванската стая
50
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На такива, трябва да им се отнемат шофьорските книжки до живот. Ако имаше такъв закон, дали щеше да си позволи да шофира с такава скорост?