Фучи с 260 км/ч по АМ "Хемус", за да си продаде колата и... успя

20-годишното момче искало да впечатли и момичетата
21 мар 2024 12:35, Нели Христова
32
Фучи с 260 км/ч по АМ "Хемус", за да си продаде колата и... успя
Снимка: Pixabay/Johnny_px

Полицията в Правец залови 20-годишен мъж, който е качил в социалните мрежи клипове, на които е заснел как шофира с превишена скорост. Целта била да впечатли момичетата и да продаде колата. В две от видеата се вижда как кара с 260 км/ч по АМ "Хемус", а в друго - с подобна скорост в село Разлив.

Пред разследващите обяснил, че заснел клиповете, за да впечатли момичетата в социалната мрежа и да намери купувач на автомобила. В крайна сметка успял да го продаде.

Вчера, след като младият мъж бил заловен, колата е спряна от движение заради технически проблем. В системата на МВР пък има информация за десетки фишове и актове, които водачът получил през последните 2 години, предаде Нова тв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Русева преди 1 месец
Тъкмо ще има пари ца глобата
28
0
 
2
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 месец
Дяйте го тоя симпатяга при мен в Централния Софийски! Ще му се прииска да се беше родил жена!
27
0
 
0
 
! Отговори
RS 6 345km/h метан преди 1 месец
И аз така си продадох метанката. Сега батко е с есовица, като на съседа ченгесай на баба му, която самият той кара и поддържа, защото е мил, хрисим и мрази рушветчилъка, като вълк пастърма.
26
1
 
1
 
! Отговори
до 17 преди 1 месец
Виж какъв е пътят през селото и тогава плямпай!
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Или с две думи, цялата работа е "Карай бясно, на червено, направи за мене нещо откачено. .." и масово българите го търпят това, пиклите го считат за голямо "геройство"....Като оня, дето уби детето на пешеходната пътека на 6ти септември....Как може жена с дете да се качи в колата при такова ***?
24
0
 
2
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 месец
Колата със сигурност е имала технически проблем. Иначе как ще вдигни 260 км/ч.
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Една от основните причини за това е, че точно младите, дори е не толкова, "момичета", си падат по такива позьори и келемета, страшно ги харесват. Интелигентните и възпитани момчета са "задръстени, скучни, "няма какво да се говори с тях", "не могат да накарат да пърхат пеперудите в корема" и т.н. После защо има масово домашно насилие. Но ако пиклите не обръщаха внимание на тези ***, дето карат с 260 за да ги "впечатлят", да видим дали щяха да карат с 260, че и със 160 дори.
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То един да е такъв. В България масово се смятат за големи карачи и културата на водачите е много ниска. Масово не се спазват ограниченията, никой не пази дистанция, изпреварва се в най-непоходящите места (например, като се намаля на кръстопът) и т.н. Общо взето, който е карал на Запад, се чувства в България, като в Индия.
21
1
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 13 преди 1 месец
"Аз съм хитър програмист. Имам златен талон и нов автомобил" - имаш ти, на баба ти фърчилото.
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На 20 години все още не е мъж, а nuшлeмe. Кой му е купил този автомобил?
19
0
 
12
 
! Отговори
KUKU преди 1 месец
До До 13За такива отнемане книжка завинаги.
18
1
 
23
 
! Отговори
Софиянец преди 1 месец
На такива като него с много нарушения на пътя - освен отнемане на кола и книжка, като задължителна част от наказанието може да се добави работа като санитар в морга.
17
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"В две от видеата се вижда как кара с 260 км/ч по АМ "Хемус", а в друго - с подобна скорост в село Разлив." Тука леко фантастика. Как ще караш с 260 в село? Вие осъзнавате ли какво пишете?
16
2
 
20
 
! Отговори
До 13 преди 1 месец
Подкрепям. Най-големите диваци и комплексари на пътя са именно разни млади келемета с бракми, струващи колкото седмичната ми заплата. Преди време един подобен се качил на А8, ама дърто като света- на 15 години. На газ. Засече ме на магистралата. Ела да видиш като спря на бензиностанция как се о*ка като и аз спрях след него. Подобни видят ли скъпа нова кола и потъват в земята от страх. Което издава комплексите им- искат да са повече от другите, перчат се, ама са страхливи. Само бой за подобни.
15
0
 
4
 
! Отговори
Браво! преди 1 месец
Още такива заглавия слагайте за прояви на такива ***."и.... успя!"Надъхвайте ги още...
14
2
 
31
 
! Отговори
Понякога ми се иска преди 1 месец
Понякога ми се иска да си купя един ЗИЛ 157 или 131 с ролбари, а може и УРАЛ. И да си джиткам с него. И най-вече като видя такивма рейсъри с БМВ и Ауди да ги посрещам централно. Мисля, че на доста хопа ще направя услуга!
13
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато условията го позволяват, не виждам проблем да се шофира и с над 300км/ч. Справка- Германия. Стократно по-малко жертви на глава от населението на пътя спрямо дивашка България. Манталитет. Аз съм хитър програмист. Имам златен талон и нов автомобил спортно комби семейно вече към 900 коня. Изключително възпитан, толерантен водач. Карам бързо- факт. Нямам и една глоба- факт. А въпросният кой знае какъв дърт дъргел кара, дето струва колкото 1 джанта на подобен нов модел... Това е опасно!
12
0
 
2
 
! Отговори
мвр не спазва закона преди 1 месец
за да взима процент от глобите . хахахахаха няма системен нарушител , няма и за 2 еднакви нарушения . мълат и вземат накуп платени всичките глоби . те и други точки не спазват . Та кой е най-светец . И кой е най-черен хахахахаха
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българският Фитипалди....
10
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"В системата на МВР пък има информация за десетки фишове и актове, които водачът получил през последните 2 години"-И какво направи МВР ,прокуратура и съда по случая пак си кара с 260 км/ч буахахахахах