Братът на Иванка: Отгледах сестра си, а тя поръчала да ме убият

Частен детектив: У нас няма кой да извърши такова масово убийство
Обновена: 26 мар 2016 12:41 | 26 мар 2016 12:34, Анисия Иванова
21
Братът на Иванка: Отгледах сестра си, а тя поръчала да ме убият
Снимка: Булфото

Отгледах сестра си, а тя поръча да ме убият. Това каза Стойчо Ройдов, брат на Иванка, която планира неговото и на целия му род убийство заради наследство от 4,5 млн. долара.

Мъжът обясни пред bTV, че баща му е лишил роднините му от наследство и те сега се опитват да го обвинят, че не е съгласен да раздели наследството с тях. Той обясни, че парите ги няма при него и дори не знае за каква сума става въпрос.

"Аз съм получил мои пари, които са на моята сметка, те не са вкарани в общата наследствена сметка, а тази наследствена сметка не я знам колко е. Има една жена, която го гледаше, изкарал пълномощно на нея, тя да се разпорежда, явно, че тя присвои всичко, а дело ще има ли, няма ли, не знам как е", каза Ройдов.

Още по темата
На въпроса ще има ли дело срещу болногледачката, той отвърна, че няма представа, че не знае езика, че трябва да се търсят защитници. Сестра му е отишла при една адвокатка, която й казала, че хонорарите започват от 25 000 нагоре и после процент.

"Откъде да ги взема аз предварително да й ги дам, може да стигнем до 100 000. Ами аз като стигнем, ще взема ли нещо, не се знае...", каза Ройдов.

В коментар на плановете на сестра си да убие рода си, мъжът каза:

„Това е, жестокостта идва оттам, от властността на човека и простотията. Аз съм я отгледал нея от шестмесечно бебе. Баща ми като избяга през 51-ва година, тя беше шестмесечно бебе, другата беше на 2,5 години, аз бях на 5 години. Носил съм я на врата си. Докато се ожени, аз съм я гледал. Жадни за пари са хората и това е", каза той.

Братът призна, че цялата история му тежи. "Как няма да тежи. И чужд човек да е...макар че на чужд човек не бих обърнал толкова внимание. А собствената ти сестра, която си я отгледал, без баща, с майка ми сме работили, лишавани сме, следени навремето, проверки. Не ми даваха да уча тук, да си завърша даже и средното образование, не съм доволен, но какво да я направя. Не мога да се откажа, кръвна връзка и това е".

Иванка, която беше арестувана за планиране на убийството на брат си и целия му род, е наела американски детективи, за да проверяват имуществото на починалия й баща, каза частният детектив Марин Маринов.

И ние имаме такива поръчки, когато искат да проверяваме имуществото на човека, обстоятелствата при които е починал. Тя е правила проучвания и оттам излиза, може би тя е твърдяла за такава сума. Бащата е бил сериозен предприемач, известен в българската диаспора, достатъчно популярен, обясни Маринов.

Според него този случай е изключително несериозен. "Една нормална жена не може да иска такова убийство - по Гергьовден с децата. В България няма кой да извърши такова убийство", смята той.

"Може да намери кой да го отвлече, да подпише нещо, нямайте голямо доверие към това, което твърди полицията”, каза детективът.

„Притеснява ме фактът, че при такова сериозно напрежение с бежанците, те внедряват агент под прикритие на ДАНС, който да разкрие такова убийство, което практически е несериозно. Това трябва да е сериозен садист, който да убива деца. Вижте, че парите отиват при някаква друга жена. Това въобще не е план и тя наистина трябва да бъде освидетелствана", смята детективът и допълни, че лакомията е много сериозен мотив.


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сапунен мехур.Сагата ще се пръсне с гръм и трясък като несериозна.Истината е че наследниците като безотговорни се прецакаха с гледачката.Опитна залатотърсачка тя е опкла работата си и тримата тарикати не ангажирали се да гледат болния си не дееспособен родител са до тук.Една игла няма да получат.Да знаеш че ще наследиш милиони и да сложиш външен човек до него за постоянно да го гледае не е глупаво а безотговорно и тъпо.Тя тъпотията не ходи по гората аа по хората
13
0
 
11
 
! Отговори
лицемерни медии преди 5 години
На тези хора и имена и снимки показват и ги дъвчат всички медии,а обратните баничари скрити.Нито снимки,нито имена,даже и инициали няма.Нито съседи разпитват,нито адреса на баничарницата съобщават.Чвно антибългарския "хелзински" комитет ги пази внимателно.
12
0
 
4
 
! Отговори
65 преди 5 години
Според мен тук има нещо много гнило.По скоро мисля ,че няма мокра поръчка,а някакъв вид документна измама.И май не са се договорили за % от милионите с Иванка и са я издали.Много коментари в медиите,но накрая ще се заглуши и този случай.Има ръка тук свише.Сутринта гледах коментара на един от поръчаните-както си седял на терасата и видял бусове и качулки.Много спокоен нещо беше.
11
0
 
8
 
! Отговори
ККК преди 5 години
Тук има нещо дето не е както го представят медиите ... очаквам обрат скоро
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За всичките пари на света не бих убил човек, камоли кръвни роднини .
9
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типична българска селяндурска история. Ясно е че никой никога никакви пари няма да види. Има една поговорка и тя също е типично българска: Каквото чудо ще видиш от роднини, от чужди няма да го видиш. Прости селяци. Стойте си в провинцията и не занимавайте държавата с глупостите си.
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не няма има една орда дето и за 5 лева ще убият някой пенсионер в къщата му докато спи отде ще има.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В такъв случай търсете някой чужденец може да са наели някой, сирийски умерен бунтовник който ще се взриви на подходящото място като предварително ще изпрати парите в подходяща швейцарска сметка а от там парите ще идат за финансиране на ИДИЛ. Действайте !
6
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България няма кой да извърши такова убийство...Има 300 партии които за много по-малко кинти затриха 3 000 000 българи.
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АЛЧНОСТТА е най-пагубният човешки порок. А ако се замислите - може би и най-толерираният.
4
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отгледах сестра си, а тя поръча да ме убият. Лошо възпитание e дал на сестрата, не е трябвало алчността да се превъзнася над всичко. Но така е при капитализма - homo homini lupum est!
3
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бих убил нито един човек, камоли роднина за каквито и пари да ми предлагат. И 100 милиарда да ми предлагат после нали ще трябва да ходя на психиатър и ще се побъркам. Ще бъда един побъркан с пари. Голям праз. Аман от алчност и цинизъм.
2
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Тези май всички лъжат
1
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
истината е че почти всеки ще се замисли за тези пари