Социална и психологическа подкрепа в битката с коронавируса

Организация с безплатни дистанционни консултации
23 мар 2020 14:06, Александър Попов
4
Социална и психологическа подкрепа в битката с коронавируса
Снимка: Соник Старт
Социалната организация Соник Старт обяви, че отчитайки ситуацията с разпространението на коронавирус, ще предостави безвъзмездно услугите на своя специализиран екип в цялата страна, на всички, които имат нужда от психологическа подкрепа. 
 
Това е част от дългогодишната програма на социалноориентираната организация, която съществува в България повече от 10 години и предлага огромен набор от услуги.
 
Соник Старт обедини ресурсите и професионалистите си от цялата страна в подкрепа на най-уязвимите в условията на извънредно положение в България. Организацията има готовност да предоставя дистанционни консултации по телефон и мейл на всеки, който има затруднения – физически, психосоциални, емоционални. Или пък просто иска да сподели страховете си, свързани със своето здраве и безопасност.
 
Ръководителите на всеки център осъществяват всекидневна връзка с Оперативните щабове към съответната Община, за по-бърза реакция при кризи и за оказване на съдействие от компетентността на местната власт. 
 
Всеки гражданин, който би желал да се възползва от безплатните услуги, може да се свърже с центровете на организацията.

4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
18126 преди 1 година
Поне сайт да бяха дали илли телефонче... А така - на село до дядо /за тези, които са чели разказа на Максим Горки, разбират - останалте да го прочетат/
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въргала преди 2 седмици в сутришен блок се шегуваше относно вируса, дори изказвайки съмнения, че изобщо е истиснки. Дали вярваш вече, Владо?