Разрешават колективен спорт на закрито, но не състезателен

От 26 май може и спорт за деца на открито и закрито
Обновена: 20 май 2020 15:10 | 20 май 2020 15:04, Веселина Йорданова
6
Разрешават колективен спорт на закрито, но не състезателен
Снимка: БГНЕС

От 22 май се разрешават колективните спортни занимания на закрито, без състезателен характер и без публика.

Считано от 26.05.2020 г. се разрешават индивидуалните и колективните спортни занимания за деца до 18-годишна възраст на закрито и на открито. Тези занимания също не трябва да имат състезателен характер и трябва да са без публика, нареди здравният министър Кирил Ананиев със своя заповед.

Разрешени са и индивидуалните спортни занимания на закрито и на открито, без състезателен характер и без публика.

Изключение от забраната за провеждане на спортни мероприятия на открито и на закрито се допуска и по отношение на самостоятелните плувни комплекси и басейни, като не се разрешава функционирането на прилежащите към тях търговски обекти.

Със заповедта се разрешават както провеждането на обучение на кандидатите за водачи на моторни превозни средства за оказване на първа долекарска помощ, така и провеждането на курсове за обучение и квалификация на водни спасители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не са сложили снимката на любимеца на народа и другите му изявления, които беше принуден да даде, но по принцип който хитрува срещу народа рискува много.
5
2
 
6
 
! Отговори
Метереолог преди 3 години
не Ви ли стана ясно,че "слънцето ще мори вируса"? Бля-бля-бля е всичко сега,още малко търпение,до когато не пуснат и следващият вирус.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тези занимания също не трябва да имат състезателен характер и трябва да са без публика"Публиката - разбирам. Ама състезателния характер? Значи ако характера е несъстезателен няма риск от инфекция, ако е състезателен - риска е прекален? Още един бисер от Ананката. Мислех че се е изчерпал... честно.
3
3
 
7
 
! Отговори
Танер преди 3 години
Ти в корея ходил ли си там влаковете са на 30 сек сутринта не се налага да чакаш
2
8
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
Защото сте овце. Защото НИКОЙ не иска да изчака следващия влак и да е толерантен, както в Корея и Япония. Абе, защото сте бедни бай *** накратко. Мерси.
1
4
 
10
 
! Отговори
Танер преди 3 години
Незнам защо са всички ограничения при положение че в метрото сутрин се тъпчем като агнета по 200 души в влака и дистанцията е 5 см един от друг ?!!