В кадър: "София прайд" започна с дъжд и музика

Вижте кадри на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев
12 юни 2021 18:20, Александър Попов
316

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"София прайд" - събитието в подкрепа на ЛГТБ правата, започна в 16 ч. пред Паметника на Съветската армия с дъжд и песни. Стотици се събраха в центъра на София, като прайда започна с концерт, в който участват Руши, Михаела Филева, Иво Димчев, Рут Колева, Мила Роберт, Прея, Виктория Георгиева, Деси Слава, Васил Гарванлиев и други.

Оттам ще започне и шествие, чийто маршрут не е предварително обявен. То ще започне в 19:30 ч. и ще продължи до 21:30 ч.


316
Още по темата: София прайд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
3
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
До ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ/ ТОЧНО ТАКА Е! А КОЙ ГИ ДОКАРА ДО ЛУДОСТ ТА НАСЕЛЕНИЕТО ПРЕВЪРТЯ И ОТКАЧИ! ОТГОВОРА Е ОЧЕВАДЕН И ТОВА СА ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ!
213
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички тия се нуждаят от психична помощ.
212
3
 
16
 
! Отговори
BGexit преди 1 месец
Надявахме се европейската интеграция да ни донесе ред и законност, но вемсто това получихме мега корупция, несвобода на словото и тази гнус.
211
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гнусс
210
2
 
19
 
! Отговори
ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ преди 1 месец
ДОУБИВАТ РАЖДАЕМОСТТА НА ИЗЧЕЗВАЩАТА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ
209
2
 
26
 
! Отговори
до Соня преди 1 месец
На този прайд съм сигурен, че има не повече от 20% гейове и лесбийки. Всичко друго са неориентирани деца, които реално са жертва на системата и на действията на многобройните НПО-то. Не са никакви цветята и подобни глупости.. след 20 години ще са обикновени бачкатори като всички нас. Лошото е че през това време ще са преживели куп гадости, които ще ги бележат за цял живот. И всичко това е точно благодарение на прайдове и НПО-та.. системата ни убива децата
208
1
 
22
 
! Отговори
Георги преди 1 месец
До преди да започнат да правят паради и прайдове не съм имал проблем с джендърите. Като видя такива просто се обръщах на другата страна. Сега като ги гледам с тия балони боядисани като клоуни и нещо рязко започнаха да ме дразнят. Най-вече ме дразни, че пряко се намисат в живота на детето ми като си пропагандират заболяването. Защото мъж да не харесва жена си е хормонално заболяване. Нека да си се женят, но не трябва да осиновяват деца. Дете се прави от мъж и жена като правят секс.
207
2
 
16
 
! Отговори
Ууу преди 1 месец
Има статистика, показваща, че гейството е последица от алкохолна увреда на семето. Алкохолиците имат гейски деца - честито !Съседа полицай алкохолик умря, като беше унижен от сина си и дъщеря си - гйове. Майка им избяга в чужбина, да се скрие от роднини и съседи. Сега в апартамента се вихри гейско парти.
206
2
 
20
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 месец
Единствените болни, които обичат да демонстрират и парадират с болестта си.Вместо да се лекуват.
205
30
 
5
 
! Отговори
Sonq преди 1 месец
Браво на вас деца на цветята!
204
3
 
24
 
! Отговори
Shshs преди 1 месец
Заради това ли населението на България намалява главоломно? 80% от присъстващите на парада са под 30г. Няма лошо, ама е малко жалко. Не за тях самите, а за родителите им, които са се блъскали по 40 години в офиси и заводи и за които след 20 години няма да има пенсии заради липсата на работна ръка и раждаемост. Нищо де, нали са свободни това било важното в 21ви век. Няма да я бъде тая демокрация, недомислена е, едни строят цивилизация, други вегетират на техен гръб, а после всички искат батица.
203
1
 
21
 
! Отговори
ВЪН ПЕЕРАСИТЕ преди 1 месец
ОТ ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИ И УЧРЕЖДЕНИЯ
202
1
 
10
 
! Отговори
246 преди 1 месец
Един послушник помолил игумена: "Пусни ме отче да се разходя по света, да видя какво ново има там". Върнал се след няколко дена и разказал на отеца какво е видял. "На няколко места ТЯ и ТОЙ правеха любов, на други места ТОЙ и ТОЙ, някъде ТЯ и ТЯ... Нищо ново."А отчето му казал: "Ех, чадо, ако беше дошъл малко по-рано, щеше да видиш АЗ и АЗ!"Интересно дали от последната категория са участвали в този "парад"?
201
3
 
29
 
! Отговори
Тежка вина преди 1 месец
Ех,Фандъкова,ще те запомня с твоя срамежлив подклекнал поглед пред вилнеещите извра'теняци всяка година,без капка срам и укор,пред собствените ти деца.С твоята благословия, тази отвращаваща гледка се утвърди,като демократично мероприятие.Ще носиш проклятието на милионите нормални софиянци, а когато си тръгваш ще те изпратим с камъни за благодарност! Нима не можеше тази разюзданост да се изразходва на някоя девствена поляна на Витоша примерно!Но, за теб явно няма проблем децата ни да гледат това?
200
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ха! Любо Киров какво прави там!
199
11
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
До AZP/ ПО ТОЧНО СПАСЕН, ЧЕ СМЕ 10 МИЛИАРДА А ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СМЪКНЕ ПОД 1 МИЛИАРД ПРЕДИ ДА СМЕ СЪСИПАЛИ ПЛАНЕТАТА!
198
6
 
26
 
! Отговори
AZP преди 1 месец
Дайте права и власт на обратните и живота на земята ще бъде унищожен!
197
1
 
24
 
! Отговори
Дидка преди 1 месец
Срамота за тия *** разрешават балканското им събитие, а за децата манифестация за 24 май нямаше
196
2
 
38
 
! Отговори
мама ви... преди 1 месец
ЗА КУВИОЗИ КАПАЧКИ СЪБИРАМЕ,ЗА ТИЯ 1МИЛИОН БИЛИ ОТПУСНАТИ ДА СИ НАПРАВЯТ СМЕШНОТО ШЕСТВИЕ....
195
13
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ПАГУБНОТО ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ БИРИСОВ!! ОТ ПАРАД МИНАХМЕ ВЕЧЕ НА МАНИФЕСТАЦИЯ!!!СБЪРКАНИТЕ НА МАНИФЕСТАЦИЯТА 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ШЕСТВИЕТО В ЗАЩИТА НА ТРАДИЦИОННИЯ МЪЖ И ЖЕНА БРАК!! 10 ХИЛЯДИ ТОЯГИ НА ГОЛО ЗА ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ПРЕЗ ЮЛИ 2021 ЗА БОРИСОВ ЩЕ СА МУ МАЛКО!