ВМРО скочи срещу инсталация на ЛГБТИ+ на НС

Осквернили лозунга "Съединението прави силата"
12 юни 2021 15:34, Александър Попов
51

Снимка: ВМРО

Националния младежки комитет на ВМРО скочи срещу "скандална инсталация", направена вчера върху фасадата на парламента. Върху нея е прожектирано знамето на гей общността, а върху надписа "Съединението прави силата" е прожектирано едно от посланията на "София прайд", който се провежда днес. А именно: "Съединението ни прави силни. Омразата ни прави слаби".

"Ние, като последователи на великото дело на войводите и на нашите предци, били се за всяка педя зема на Родината ни в Сръбско-Българската война, в Илинденско-Преображенско-Кръстовденското въстание, в Балканската и Междусъюзническата войни и последвалите Първа и Втора световни войни, не можем под никакъв предлог да приемем, че подобна провокация е "просто изкуство". И не разбираме как хора, стаили толкова много агресия и арогантност в действията си, могат да говорят за любов, уважение и равенство. Любовта към какво, ЛГБТИ+ хора? Защото Вашето е себелюбие и опасен егоцентризъм. Това не е святата любов към Отечеството, която изисква себеотрицание. Нито святата майчина любов, възпята и увековечена в емблематични български творби! Защото тя изисква почит към семейството, традициите, морала и християнската вяра.

Вчера Вие осквернихте символа на държавността – Народното събрание. На тази сграда може да се веят само националният трибагреник и знамето на ЕС, част от който е България. С вашите пошли действия и налагането на разноцветния ЛГБТИ+ флаг Вие дори откраднахте дъгата от децата.

А като прожектирате Вашите символи и пътеводни мисли върху парламента какво искате още да ни кажете? Че вече тази сграда е Ваша ли? И тя ли е изконно Ваше право на собственост и платно на "различността" Ви, която уж искате да превърнете в равни права, а всъщност развявате като паспорт за привилегии?

До тук с Вас и Вашата "дискриминираност", гласи позицията им.

Те се обръщат към столичния кмет Йорданка Фандъкова, ръководителите на всички служби за сигурност - Министерството на отбраната, на Министерството на вътрешните работи и на Държавна агенция „Разузнаване“, Държавна агенция „Национална сигурност“ и питат кой е допуснал подобна гавра с обект, включен в приложения списък на стратегическите обекти и дейности от значение за националната сигурност като Народното събрание?

"За нас от НМК на ВМРО това е не само неморално, но и противозаконно. Ако тази позорна инсталация е била официално разрешена, то ние ще настояваме отговорните лица да бъдат отстранени от длъжност. Ако се окаже своеволие на ЛГБТИ+ общността, то нека тогава веднъж завинаги, заради това погазване на държавността, техните пошли паради на "различността" да бъдат официално забранени", завършват от ВМРО.


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
но не към същия пол преди 2 месеца
До Анонимен
44
0
 
4
 
! Отговори
Шкембаците преди 3 месеца
Не им ли пречат като скачат, на приватизиралите абревиатурата ВМРО и саморекламиращите се , като патриоти?Или пък пачките евра от продажба на български паспорти?Много, много е патриотично да си корумпе и алкохолик
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Що не си прожектират материалите диапозитивни на фасадите на посолствата представили ги първоначално в поход на обезправните като позитивни за търсене,искане,добиване на права,че да им се разрешат от първия път или от раз.
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Първо ги инсталират, после "скачат" срещу тях...Джендър идеологията е дълбоко залегнала във ВМРО.Джамбазки е виден гей от Брюксел.
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 29" Бог- "Аз съм любов, но и огън пояждащ", е пълната фраза.Поял е целият свят с потоп, заради тотален извратен разврат. Содома , Гомора и още няколко, направо изгорил.Тоест, по Неговата логика и воля, в един момент ще Пояжда навсякъде и в тези времена.Честито на печелившите!
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Единствения начин да устоиш на изкушението е като му се отдадеш,много хора са прелъстени настойчово от собствения си пол и става белята!!
39
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Че кво ? Правилна е инсталацията...там само едни ЛГБТИ по душа избираме. Обичат се ората без разлика пол и нам кво си и заедно крадат здраво та пушак се дига
38
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
за такива "патриоти"отговорът е един:гей прайд!
37
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ПатриотЗНАЕМЕ ГИ ТЕЗИ ПАТРИОТИ ДЕТО ПРОДАВАТ БАЩИНИТЕ СИ КЪЩИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ НА АРАБИ И ТУРЦИ В ПРОВИНЦИЯТА.ПАТРИОТИ,КОИТО ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ НА САЩ И СЕГА СЕ ВЪЗМУЩАВАТ ОТ ГЕЙ ПРАЙДА.
36
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ЦИНИКАМИ НЕКА ВМРО ДА СЕ ОПИТА...ДЕСЕТИНА ПИЯНИ ЧИЧАЦИ СРЕЩУ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ...
35
1
 
8
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 месеца
Бой бря ! Само мариза упрая раутата.С приказки нищу не стааа !
34
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ДА ВМРО ИМА НУЖДА ДА СЕ ДЪРЖИ И ДА НЕ ПАДНЕ И ДА ПАЗИ РАВНОВЕСИЕ,ЗАЩОТО АЛКОХОЛЪТ НЕ ПРОЩАВА.
33
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонименджамбазки-ето още един дето се е взел на сериозно и си мисли,че е месия...не можахте ли някой по-сериозен мъж да изберете ами тази мижитурка.
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До .правилно...това какъв си не ме интересува,но защо е необходимо всички ние да ти слушаме глупостите.
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонименточно така дръжте се да не паднете,че евтиният алкохол,който къркате в кварталната кръчма е фалшив и може да се случи непоправимото.
30
5
 
5
 
! Отговори
Този преди 3 месеца
символ подхожда най-много на ВМРО, МАГАРЕШКИ И ВАЛЕРКАТА!
29
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ЛЮБОВТА ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА!! - - - ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА ДОБРЕ ПАТРИОТИТЕ!! ЗАЩОТО ЛЮБОВТА Е СЪЩЕСТВУВАЛА И ПРЕДИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЪЩЕСТВУВА И СЛЕД НЕЯ! - - - БОГ Е ЛЮБОВ - - -
28
0
 
11
 
! Отговори
А преди 3 месеца
Всъщност може би точно тоя символ най-добре подхожда на това НС, нека се замислят някои !
27
0
 
3
 
! Отговори
. преди 3 месеца
До Анонимен 26 - и сам ще разбереш. Един ден ще си припомниш думите ми, а какъв съм и що съм не те интересува. Бъди здрав.
26
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дръжте се, войводи, има още българи! АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ лично дойде да подкрепи антигей шествието в София днес, респект!!!