Трите българчета, изчезнали в Газа, са живи

Близки са успели да се свържат с тях
Обновена: 20 окт 2023 11:39 | 20 окт 2023 11:38, Нели Христова
45
Трите българчета, изчезнали в Газа, са живи
Снимка: БГНЕС

Трите българчета, които бяха в неизвестност, след като бомба избухна в техния район в Газа, са открити живи. Това съобщи Нова телевизия.

Още по темата


Близки са успели да се свържат с тях. Те са съобщили, че в момента на атаката са се намирали на 100 метра от засегнатата от атаката сграда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: ГазаИзраелбългарчета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Газа е вече разделена на две. На юг са евакуирани и ще са под пълна обсада до освобождаването на отвлечените. Севера се бомби и изравнява. Следва рокада за до изравняване .
39
0
 
1
 
! Отговори
Дядо Соци преди 6 месеца
До Анонимен 13 Тома се нарича валяка на Израел. Мачка всичко на ред.Заслужили са.
38
0
 
2
 
! Отговори
До 38 преди 6 месеца
Алооо "умния", сложна ти е паяжината в празната ти глава, този реzняк Кадиров ли е сега плашилото за плашене ? Видяхме го в Украйна как избяга, уж и там щеше да избива християни ? Евреите не са като Украйна, ония са толкова напред с оръжията, че тези кадируги ако отидат там само ще задоволят гладът на червеите и няма никой да се върне обратно в Чечня, тъкмо ще се намали бройката им !
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кадиров се захранва да изпрати чиченци. В ивицата Газа ,да им е чистото на израелци които бонбандират болници не се знаеи арабите какво че направят така че работата е сложна
36
0
 
1
 
! Отговори
Тук с мюслита преди 6 месеца
от Газа ли се напълни или с имитиращи християни комYндYри ?
35
2
 
5
 
! Отговори
Ама тези БЪЛГАРЧЕТА преди 6 месеца
ли са ? Баба им каза по телевизията, че България е отговорна ако нещо лошо им се случи ! Аз не признавам тези пингвини за българи и не ги искам в България ! Значи според тази нагла "забрадка" Хамас нямат вина за обезглавяването на деца, но България трябва да носи отговорност за тези камикадзета ? Да ви таковам журналистиката скапана даваща гласност на убийци и атентатори !
34
6
 
1
 
! Отговори
ЗАЩО ТРИЕТЕ преди 6 месеца
КОМЕНТАРИ ПОДКРЕПЯЩИ ИЗРАЕЛ ? ВИЕ ТЕРОРИСТИ ЛИ СТЕ ?
33
6
 
5
 
! Отговори
Емигрант преди 6 месеца
Израел е в правото си да върши това което върши ! Кой наруши примирието,кой обезглави деца и взема невинни за заложници ? Аз съм за изтриването на Палестина от лицето на земята,няма палестинец който да не желае смъртта на християнин или израелец ! Защо Египет не ги иска тези у тях ? Защо и С.Арабия не ги иска нали са мюсюлмани ? В България обаче тези бомбаджии намират терен за изява и дейност,а журналистите ви ги ожалиха толкова много, че може и светии да ги направят в православните ви черкви !
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да, аз познавам българи в Япония, Южна Корея и Сингапур. И във Виетнам познавам. И във Филипините познавам.
31
1
 
6
 
! Отговори
До Хм, странно... преди 6 месеца
А познавате ли българи в Япония и Южна Корея, а в Сингапур или Хонг Конг?
30
0
 
0
 
! Отговори
До Да, Истина е! преди 6 месеца
Не са единични случаи.
29
6
 
12
 
! Отговори
Българчета в Газа преди 6 месеца
Тия ако са истински българчета, сигурно ще да са отвлечени, щото няма нормален българин, който да си събере куфарите и да замине да живее в Газа или в Русия.
28
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Българчетата са палестински деца, на които семейството им е получило по някаква неизвестна причина българско гражданство . Наглата им баба като всеки арабин обвиняваше държавата ни че нищо не прави за тях. Тук възниква въпроса как палестинци получават наше гражданство при условие че Египет и Ливан не им дават И нали бяха като в затвор в Газа и мряха от глад там как така са били на почивка там ?
27
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В Газа са баш българи да знаете,но важното е ,че дежата са добре
26
1
 
3
 
! Отговори
до 25 преди 6 месеца
По-скоро не. Без катилите от ГЕРБ и ДПС, вие сте много жалка картинка. Или смешна, зависи от гледната точка. А какви са тези "три българчета", които са изчезвали в Газа? Вашият молец пак ли нищо не знае?
25
4
 
4
 
! Отговори
Снимката е хубава преди 6 месеца
Каква чиста и симетрична гъба, радва окото.
24
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До БОЙ, БОЙ, БОЙ! Чегар - не знам но ако се сбият феновете на Възраждане и гласоподавателите на ПП, Възраждане ще бъдат смачкани
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
у контейнери за мет ли са се крили :))))
22
5
 
3
 
! Отговори
БОЙ, БОЙ, БОЙ! Чегар преди 6 месеца
Ако се сбият българите в Газа+българите в Русия+българите в Китай, срещу Българите в ЕС + Българите в САЩ и Израел, кой ще надделее според вас.
21
11
 
7
 
! Отговори
Така беше, да. преди 6 месеца
Той и Путин отвличаше украински деца, както правят от Хамас. Даже тьoтката, която беше организатор на похищенията я чакат в Хага с хляб и сол.