"Тайното парти" било с парола, Калайджиев плаща хонорар за глоба

1000 лева била глобата на певеца, а паролата "Рождения ден на Митко"
Обновена: 16 яну 2021 17:03 | 16 яну 2021 11:12,
206
"Тайното парти" било с парола, Калайджиев плаща хонорар за глоба
Снимка: Facebook

Всички присъстващи на партито в Пловдив, на което бе и певецът Милко Калайджиев, ще бъдат глобени.

"Изключително безотговорно поведение. Ще настояваме за сериозни санкции. Не може, когато цялата държава се опитва да овладее последиците от епидемията, когато два месеца има затворени бизнеси и очакваме разхлабването на мерките, подобни случаи да подлагат под риск постигнатото. Наистина е жалко как много бързо се забравя ситуацията от ноември месец с препълнените болници и десетките тежки и фатални случаи на ден", коментира пред БНР областният управител и председател на Областния кризисен щаб Дани Каназирева.

Тя съобщи, че са санкционирани 55 физически лица по Закона за здравето, като санкцията ще е в размер от 300 до 1000 лева. 

Още по темата

Именно 1000 лева бил и хонорарът на Милко Калайджиев от участието му в незаконния гуляй в ресторант "Рибарника" под тепетата, пише вестник "Монитор".

Партито било за рождения ден на собственика на ресторанта - Димитър Тодоринов. Гостите пристигнали по негова покана, като влизали през задния вход с парола "Рождения ден на Митко". Сега обаче за подарък, Тодоринов получи акт и глоба, а гостите му бяха санкционирани.

Съставени са 4 акта за тютюнопушене, а на 13 души от присъстващите е наложена санкция за неносене на лични документи. На юридическото лице са съставени два акта по Закона за здравето, единият на стойност между 3-5 хиляди лева, а вторият с максимален размер - 2 хиляди лева.

В късните нощни часове са съставени актове за неспазване на противоепидемичните мерки на 13 души и в друго заведение в града, в което също е имало незаконно парти.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
4
 
! Отговори
dtrumpp преди 3 години
ганйовци
163
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно участие в частно парти на чалгаре не по малко от 2-4000лв.Тача че с тия 1000 лв.плашите гаргите.
162
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
само в племето на мутрите и чалгарите има глоба за неносене на лични документи
161
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧудесноРасист!
160
1
 
9
 
! Отговори
Слав преди 3 години
Е в Северна Корея на парада един до друг, няма маски няма нищо.
159
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До вярващ НЕАбе ти жив човек ли си или някакво зомби? Явно много си се затворил дълбоко в някоя маза, щом не познаваш разболели се и починали. Я стига лъга, че има възмездие, бетонни чутури такива!
158
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НОШТДа ви имам живота скапан, нещастници! Кючеци и плюскане - това са ви представите за живот. нещастници! Вие пречите на останалите да живеят истински, всичко замърсихте и заблатихте.
157
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 42Само изключително *** и неграмотен човек може да прави аналогии с лагерите на Вълко Червенков и с комунистическото мракобесие. Или не си живял по онова време, или си бил от покровителстваните от режима. Спазването на законите и разпоредбите и наказанията при нарушенията им са условие за цивилизования живот. Ама вие явно искате да си живеете в комунистическото беззаконие.
156
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глоба и затвор на тия циркаджии !
155
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 21Егати живота имаш, щом чалгарските партита ти се виждат като върха на "живеенето"! Колко сте жалки!
154
0
 
6
 
! Отговори
адвокат преди 3 години
Мъ той пял саму на "пиленцаата" си, ве!Пък кату *** чули дошли и кокошките с петлетата, и стана един "Кадаиф"....Мъ, тъй беше, ве, г-н съдията, на бат Бойку гардеробъ дъ му откраднът ако въ лъжа!
153
2
 
22
 
! Отговори
Чудесно преди 3 години
За последния месец това е третият подобен случай в еснафския град Пловдив.За жалост родния ми град е превзет от полски селяци от околността и родопски дивечи (в това число асеновградски чукундури и смолянски помаци) Не може да очаквате друго от град в който хората се сприятеляват на базата на финансовото състояние.
152
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е първосигнален ***. Дай му сеир и маса пред него и всичко му е ок. Е добре де, без чалга и купон не може ли да изтърпите 3-4 месеца? Че като няма ресторант всеки ден живота ли свършва?
151
1
 
10
 
! Отговори
Пунта Кана преди 3 години
Да живее чалгията и чалгаджийте.Ура,Да живее.Як гюбек.Ура.
150
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Каква ваксина против чалгавируса ,след като ги субсидират с пари от Европейският съюз и отделно Мафията от ГЕРБ , с ,,програмата 60/40,, Смяна на системата и на първо място Мафията -Борисов -Пеевски -Доган . Трудно ще е ,защото са се вкопчили в кокала и с г/зо/вете си .
149
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тАлпа, да не каже някой, че е грешка в правописа, защото не е.
148
13
 
6
 
! Отговори
До факти за невярващ преди 3 години
"Тълпата с 2 гънки продължава да се кефи и да ръси зараза... "А талпите без ни една мозъчна гънка са готови доживот да живеят под кревата с противогЪз и да се ядосват на нормалните хора, че живеят нормално.
147
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже, с какви простотии се занимават администрациите у нас. Хора без работа, но за сметка на това пък изпълнителни! Гъ.зоблизци!Не съм фен на фолка, ни на Милко, но не смятам, че са направили нещо лошо. Локдауни и прочее мерки са безплодни, излишни и увреждащи. Само отбиване на номера и залъгване на паникьосаната част от населението, както и отчет пред шефовете от световната мафия.
146
7
 
4
 
! Отговори
вярващ НЕ преди 3 години
До факти за невярващите Само да вметна ,как все на тебе,някой все умрял ,все някой дето е ,,спасен ,,,пълзи на колене и е на батерии ? Смени си стила на писане ! Едни и същи опорки. И ДА ДОВМЕТНА ,КАК НЕ ПОЗНАВАМ НИКОЙ ДА СЕ Е РАЗБОЛЯЛ ,ДА Е БИЛ В ИЗОЛАЦИЯ,АКО ИЗКЛЮЧА 4-5 С НАСТИНКИ ОТ 250 ДУШИ РАБОТЕЩИ?/ По време на гадният социализъм ,работещи бяха 2500 / Едни и същи бръщолевения и дрънкане на поцинковани кофи . Кифладжия !
145
6
 
5
 
! Отговори
инспектор преди 3 години
каква драма за безотговорните и каква победа за светлите умове, павлик морозов който е издал работата, да бъде назначен на щат в МВР и веднага да се ваксинира с предимство с три ваксини, също така предлагам доносите да станат платени с процент от глобите. Само доносите ще спасят демокрацията. Особено либералната комунистическа.