Топ 10 на корумпираните политици

Атака и Ред, законност и справедливост класираха корумпираните политици в Топ 10
12 сеп 2008 13:23,
65
Топ 10 на корумпираните политици
Снимка: БГНЕС

Атака и партия Ред, законност и справедливост ще подготвят доклад за най-корумпираните политици в страната, каза лидерът на РЗС Яне Янев.

Документът ще пишат експерти и на двете партии и той ще бъде изпратен в Европейската комисия.

В доклада „Най-корумпираните политици“ ще бъдат включени сделките, които са ощетили държавата, допълни лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

По думите му, такава сделка е и продажбата на БМФ, която е на много по-ниска от пазарната цена.

Двете партии вече са определили Топ 10 на най-корумпираните политици.

В десетката влизат: Симеон Сакскобургготски, Ахмед Доган, Георги Първанов, Румен Петков, Йордан Цонев, Пламен Орешарски, Нихат Кабил, Асен Гагаузов, Емел Етем и Милен Велчев.

Волен Сидеров е изпратил писмо - покана до лидерите на другите опозиционни партии за среща във вторник, на която да се обсъдят общите им действия. Това не означава коалиция, а общи синхронизирани действия, които в момента са необходими, обясни Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
HARD ROCK преди 15 години
Прав си Стояне, в народопсихологията ни са залегнали въпросните отрицателни черти от характера на българина, които така силно те възмущават. Все пак нека бъдем по снизходителни и да проявяваме повече търпение към хората, да им казваме истината в очите , а не да ги отблъскваме с подобни изказвания като твоето. Нека да не забравяме на какви изпитания беше подложен българския народ само през последните 100 години непосредствено след Освобождението - 2 национални катастрофи, последвани от комунизъм, впоследствие и бедствието либерална демокрация. Наистина по-старите поколения все още изпитват чувството на страх от свободното изразяване на собственото мнение, но да се надяваме, че младите хора, необременени от политическите агитации на комунистите ще дадат подтик на страната ни към по добро. Това са младежи като Димитър Стоянов с активна гражданска позиция , които заслужават уважение. Все повече срещам млади , а и хора на средна възраст у които отсъстват напълно гореспоменатите от теб завист , злоба и алчност, черти така присъщи на мнозинството от така наречените днешни политици, като тези отрицателни качества се открояват с най пълна сила в политиците от терористичната, антиконституционна, антибългарска, антихуманна, крадлива, престъпна, злонамерена шайка ДПС !!!
63
0
 
0
 
! Отговори
stoqn преди 15 години
Какъвто е народа, такива са и управниците му! Някой от вас може ли да каже,че никога нищо не е откраднал през живота си?.. Не мислете,че оправдавам ония кожодери от правителството... Въпросът е: ЗАЩО е така? Защото не сме народ, а ***!.. В трудни времена народите се обединяват в името на целта. При нас това го няма... Ние сме завистливи, злобни и алчни! Окото ни все в чуждото.. И докато сме такива, честни управници няма да имаме! Това отдавна съм го разбрал и затова нямам щастието да живея в България, но пък имам всичко останало....
62
0
 
0
 
! Отговори
A преди 15 години
Не съм атеист, а православен. А и казвам това, което съм прочел от много източници. Никой не обиждам и се надявам това последното което го пишат да не се сбъдва. Защото май ме е хванала вълната за 2012 година.
61
0
 
0
 
! Отговори
HARD ROCK преди 15 години
Номер 60 да не си нов Нострадамус или нещо от сорта, ако ти си атеист, не обиждай православните християни. За твое сведения само православието ни е помогнало да се запазим като народ във времената на турското робство. За съжаление 45 години мракобесен комунизъм издигна в култ атеизма като официална религия. плод на която си и ти. О свещенна простота, абе хора не се изказвайте неподготвени и не правете такива кардинално грешни заключения като предишния писач !!!
60
0
 
0
 
! Отговори
A преди 15 години
Защо се обиждате и нагрубявате за глупости? Няма смисъл. Или да се вдигнем с/у управляващите, или да си чакаме кротко изборите и да не гласуваме за тях, както и да направим нещо. Няма смисъл от упреци и челни десятки. В най-скоро време всичко ще бъде ограбено и трябва да се гради наново.А и не турците, а еврейте са виновни за цялото положение, в което се намира не само България, а и Европа. Ще има само една религия в Европа и това е Исляма, колкото и да не ни се иска.
59
0
 
0
 
! Отговори
HARD ROCK преди 15 години
Изказването на по долу показва с пълна сила що за *** са терористичните елементи от ДПС. Идеята им от край време е да провокират етнически конфликт в България и знаейки , че нямат никакъв шанс срещу мнозинството ще се надяват да се повтори наглата Кипърска режисура на Анкара. Ей много сте плиткоумни това депесарските *** ейййййй. Има си начини со кротце со благо да ви вкараме у правиот път, къде сос сопа, къде с легални закони, всичко е въпрос на политическа воля и стратегия за национален възход, каквато липсва в настоящата престъпна тройна коалиция. ТАка , че не си мислете за Кипърски вариант *** бандити от ДПС и убийци на невинни деца - няма да ви се случи това щастие. Националната идея няма да допусне второ турско робство - а турски мекерета като по долния - пътя от тука - да си заминават в анадола, щото даже не са и за европейската част на южната ни съседка, с която най накрая отношенията трябва да се изчистят, но за съжаление липсва добра воля от нейна страна. Ние като наследници на тракийските бежанци няма да се откажем от исканията си за справедливо обезщетение на незаконно заграбените ни имоти покрай Бяло море.
58
0
 
0
 
! Отговори
riazania преди 15 години
Nay-dobre sedni i 4eti istoriyata na Kipir i sled tova izberete nyakoy bivak kato Siderov. Turtsite nyama da ni ostavyat sami moje bi iskat nesto takova. Moje da si goliam batsionalist no si mnogo slab
57
0
 
0
 
! Отговори
smehh преди 15 години
redut e bez zna4enie....
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тези са гола вода щом в десетката не са Мафиянски, Костов и Мистер 10%. Това са хора не само в десетката, но и претенденти за първото място.
55
0
 
0
 
! Отговори
HARD ROCK преди 15 години
Калпави сте вие и вашата нагла терористична организация. Всички членове на омразното ДПС сте се уредили на работа в държавната администрация, а тя е най калпавата част от обществото ни. След като ви изхвърлим от властта какво ще работите - ставате само за общи работници (дали не е прекалено трудно за интелектуалния ви потенциал). За тези от вас които са злоупотребили с власт и служебно положение - ЗАТВОР вашта мама, за тези които се пишат , че са турци - КРЪЪЪЪЪГОООМ към южната ни граница - БЕГООООМ МААААААРШ !!!!!!!!!!!!!!!!!
54
0
 
0
 
! Отговори
HARD ROCK преди 15 години
Вие сте калпави вашта мама, цялото ДПС-сте се уредили на държавни длъжности, като ви изметем от власта гладни ще си останете защото сте свикнали само да крадете от държавата и да подронвате националната ни идентичност, ай сиктир, тука турци няма , който се чувства такъв, КРЪЪЪЪЪГООООМ, към южната ни граница БЕГОООООМ МААААААРШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
53
0
 
0
 
! Отговори
pa6ata преди 15 години
На вас все турците ви виновни,а туй че сте калпави,не ви прави впечетление.
52
0
 
0
 
! Отговори
Orbital преди 15 години
Nie ne sme teroristi.. SAMO DPS ..dago *** SIDEROV
51
0
 
0
 
! Отговори
HARD ROCK преди 15 години
Браво на лидерите на АТАКА И РЗС за проявената инициатива. Малко са партиите с честни хора, българи отваряйте си очите и гласйвайте - да уволним от властта корумпираните политици, а терористите от ДПС да влязат в затвора.По принцип не обръщам внимание на предатели но в случая ще репликирам съществото нарекло се turchin- никакъв демографски взрив няма бе ***, вие гласувате по няколко пъти *** такива- затвор за вас и конфискация на незаконното имущество, защо ДПС-то го отхвърли този законопроект, кажи бе фес смотан - щото сте крадливо племе затова. За вашите мошенничества има доказателства и в доста градове има заведени дела за това...
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Добра идея,бих казал отлична!Предложенията на форумците да се допълват е поредната истерия.Предпочитам от тези 10, един да влезе за дълго в затвора и мисията ще стартира успешно.Естествено че има още знайни и добре прикрити корумпирани политици,но тези 10-те наистина заслужават да водят класацията!
49
0
 
0
 
! Отговори
спокоен преди 15 години
А къде забравихте Бате Бойко и Бате Ваньо
48
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 15 години
Абе същество с ник НФБ !. Ти отново ли мърсиш форумите !. Защо се показваш - просто не ставай повече за смях тук!. По добре е за самото теб ! Всички помним тук как преди близо година защитаваше наглото изнудване на една непроизвидетелна прослойка наречена "учители". Тази инспирирана и организирана от комунистите така наречена стачка завърши с пълен провал за инициаторите и консолидира правителството !. Ти жалко и подло малоумно комунистическо ***,със сериозни психични отклонения нямаш място сред обществото !. Затова сега хиляди хора тези дни се подписват под ЗАПОВЕДТА ЗА УВОЛНЕНИЕ на това продажно,корумпирано правителство ! Обединената опозиция ще успее,но без *** от семейната партия Атака !
47
0
 
0
 
! Отговори
random преди 15 години
az lichno na sledvashtite izbori shte glasuvam za ataka! moje da e bolen moje neznam si kvo si ama pone neshto pravi! v itneres na istinata i nie iskame neshto da napravim za tova haide da ne se karame po forumite na sledvashtoto glasuvane blokirame putq na granicata ot turciq i na smeni po 100-200 choveka! az lichno tova bih go napravil! shte si podam glasa i shte utida na putq i tam shte ostana 2 dena! zashtoto tova veche e prekaleno!
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ATAKA!Volen preident!KAstracia na ***,fesovete i turskite podlogi!
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тея от атака защо не направят топ 10 за наи мазен педофил, или за наи мазен магистрален побоиник или за човека дет приебал другарчета си. болене господ ако ми даде втори шанс да изживея твоя живот ще откажа . от втръсване чак стана банален