Евдокия вярна на Командира

Тъмносинята депутатка нахока жълтия Станимир Илчев, че я слага в сметките за нова ПГ
27 яну 2009 10:52,
15
Евдокия вярна на Командира
Снимка: Булфото

Народният представител Евдокия Манева заяви, че не е имала намерение да напуска парламентарната група на ДСБ и няма да я напусне.

"Възмутена съм от думите на Станимир Илчев (НДСВ), цялата тази завера не ми е известна и се чудя защо видимо сериозен човек като Илчев се занимава с интриги", коментира тя.

Снощи говорителят на жълтите обяви, че предстои създаването на нова парламентарна група, в която ще участват от 3-ма до 5-има депутати от групата на ДСБ, които не одобряват политиката на лидера на партията Иван Костов.

Илчев нареди в новото формирование Нено Димов, д-р Николай Михайлов, Антонела Понева, Васил Паница и Евдокия Манева.

Основания за прогнозата му давали центробежните сили в ДСБ и напускането на Анастасия Мозер от ПГ на Движение "Напред" .

Илчев се закани още, че днес от 14 часа, НДСВ ще обяви ексклузивна новина.

На въпрос на Dnes.bg дали новината е свързана с бъдещето на тройната коалиция, говорителят на НДСВ заяви:

"Не е свързана с излизане от коалицията, нека да не поддържаме взаимно такива очаквания, не е това".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Греда да ти вкарат в окото ,ти пак няма да видиш огромната полза за страната от управлението на Иван Костов.Както няма да видиш и спасяването на страната след Лукановия-Беров-Жан Виденов преход.Няма да видиш изказването на идеи и тяхното реализиране. Но виждаш "великите" идеи на Сергей,Симеон или Доган.Виждаш огромното изобилие от идеи ,но не виждаш пълното бездействие за тяхвото реализиране,а крайния резултат от това поведение е пълната изолаци на България от света.Защо след толкова много идеи няма никакво изпълнение. Единстветото обяснение е,че на тези носители на "велеки" идеи Сергей,Симеон и Доган липсват компетентност,желание и морал за да поемат отговорност и реализират някоя от своите идеи. Това ги кара да бездействат,държавата да върви на самотек и в този забързан свят другите ни задминават като спрял влак на малка гара.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Интересно какви идеи виждаш от Костов. За 19 години единственото, което приказва, е, че комунистите са лоши. Ако слушам Костов, така и няма да разбера кое е добро, защото той не казва... 19 години не можа да измисли добро, но лошо вижда навсякъде. Освен когато е на власт и забогатява със страшна сила. И когато е депутата в разрез с Конституцията, но не проявява дори елементарната "любезност" да разреши да бъдат довършени следствията, които чакат имунитета му - нещо, което дори един педофил направи преди няколко месеца. Единствената надежда за България е Костов да НЕ помирише парламент и, заедно с унищожената по негови заслуги СДС, не се разкара от политическия хоризонт. Следващата надежда е строго мажоритарна избирателна система и периодични отчети на депутатите пред избирателите в избирателните им райони.
12
0
 
0
 
! Отговори
45689 преди 15 години
a.p.4ehov be6e kazal,,samo groznite i vliubenite sa verni,,
11
0
 
0
 
! Отговори
демо преди 15 години
За мен, Костов казва това, което го мисля и което искам да чуя от лидер (и още по-добре от Командир! Хубаво е да си заслужил прозвището Командир, нали? А съвсем друго е да си заслужил да си Гоце, или Виктор-Петър Стоянов, или Сава, или Картончик и т.н. Или Хамстер, напр.:)) 0свен това партиите си остават партии и когато управляват и когато са в опозиция. С върхове и спадове. Така е навсякъде. Идеите, които произвеждат Костов и ДСБ за България са ми по душа. И в управление и в опозиция. Не съм член на ДСБ, но те са ми нужни! Освен това, имам и право на личен избор и преценка, нали? Затова не разбирам с какво ви пречим.
10
0
 
0
 
! Отговори
ОТЧАЯН ДЕМОКРАТ преди 15 години
ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА НАДЕЖДА НА НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ! АКО НЕ СЕ ОБЕДИНЯТ СДС И ДСБ - СЕ ОТКАЗВАМ ДА ГЛАСУВАМ И ЩЕ МРА!
9
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
червените усетиха че царя е бита карта и търсят нови съюзници в лесето на мутрака Б.Б.интересна ми е и позицията на участника във форума с ник"избирател"..писал в - 13:13 - спомени от близкото минало и бъд...Добре де "сините са ревали", а какво търси в управлението с червените?а защо при неговото управление отново бе в коалиция с червените?Имаше няколко червени министъра в кабинета си...Днес червената подводница се нарича Б.Б....Много народни пари се харчат за неговият имидж на десен политик като се загърбва миналото му на мутра...и бодигард на живков и симеон!А я да видим реалните резултати от кметството му в София вече няколко години...По времето на "царя'или по точно на картоиграча симеон и след това на стани Гей се върнагме светлинни години назад!Изостанахме въпреки че бяхме преди Румъния..днес ни изпреварват и страни не членки на ЕС като Сърбия..Македония..КОСОВО и АЛБАНИЯ!!!тези последни две страни бяха синоним на изостаналост!!Днес кой ли е балканският реолтан...във всеки случай не са албанците!Ние си имаме и тримата *** като национални герои..имаме си и тройна коалиция..Утре щше имаме и премиер мутра!бай *** взел да се възмущава че ни изтипосали като турски ***!защо не се възмущава а ми се гордее с тримата си ***?
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тия които си искаха Царя съвсем не са СДС а групата на монархистите! като те чета май ти е голям кеф, че Костов и хората около него ще отпаднат от парламента! само че тогава ще ти дойде на кухата тиква мутрата Бойко и тогава вече ще ти се стъжни ***! като те яхне мутричката заедно с цялата си шайка!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво да се прави? Всичко на този свят се заплаща в края на краищата. И наивността също!
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НИЕ ВЯРВЯХМЕ НА ЦАРЯ. СЧИТАХМЕ, ЧЕ НЕГОВОТО ЗАВРЪЩАНЕ ЩЕ ТЛАСНЕ БЪЛГАРИЯ НЕОБРАТИМО КЪМ СВЕТА НА ИСТИНСКИТЕ ЦЕННОСТИ.НИЕ НЕ ЗНАЕХМЕ, ЧЕ ЦАРЯТ-ПРОДАЖНИК Е ДОВЕДЕН ТУК СПЕЦИАЛНО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СЛУЖБИ, ЗА ДА ОТНЕМЕ ЕЛЕКТОРАТА НА КОСТОВ И СЛЕД ТОВА ДА ПРЕДАДЕ ДОВЕРЧИВИТЕ СИ ИЗБИРАТЕЛИ.ЕТО ЗА ТОВА ВИКАХМЕ "ИСКАМЕ СИ ЦАРЯ".
5
0
 
0
 
! Отговори
избирател преди 15 години
А бе, кой ли беше най-върлия мераклия да се върне царя от Мадрид?Цялото седесарско войнство ревеше до посиняване из софийските улици:" Искаме си Царя! Искаме си Царя!"Е на ви го сега Царя! Само че изведнъж той стана"мошеника от Мадрид". Хайде напънете си малко мозъците, ако имате такива, и си спомнете за какво сте си драли гърлата по митингите.Освен Илчев още много народ в парламента ще си стяга багажа. Май че и Ваньо с цялата си некадърна чета барабар с Дружината, подлизуркото Евгени Чачев, кандидат комуниста Асенчо Агов и останалата *** вече е на прага. Паниката ги е вапсала здраво.
4
0
 
0
 
! Отговори
НДСВ преди 15 години
Имаше такава песен...:))
3
0
 
0
 
! Отговори
панчо преди 15 години
Колко ли народна пара са платили зада освободят тяхният испански бандит и сега този надут дървен филосов се чуди с какви подли хватки да задържи кокала в устата си.Какъв политик си бе,ако не беше онзи мадритски мошенник кой штеше да те познава в обштеството А сегакто се казва; вчера се окоти и взе да драштиш
2
0
 
0
 
! Отговори
неверващ преди 15 години
След 1 няма какво да добавя. Тези царисчета се надяват да копуват гласове . За тях друг път за властта нема
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
С.Илчев може вече да си сяга багажа.Ясно защо.Гладни за власт.От НДСВ и испанския мошенник не става и *** за зеле.Плъховете напускат първи потъва.....