ГЕРБ пита: Откъде ДПС знае какво ще излиза за нас?!

Партията иска прокуратурата да разпита Цонев и Местан
Обновена: 13 яну 2014 15:42 | 13 яну 2014 15:40, Веселина Йорданова
45
ГЕРБ пита: Откъде ДПС знае какво ще излиза за нас?!
Снимка: архив, БулФото

Прокуратурата да разпита лидера на ДПС Лютви Местан и заместника му Йордан Цонев настояват от ГЕРБ в позиция.

Повод за искането на партията са думи на Цонев в телевизионно интервю, че „съвсем скоро хората ще разберат още неща за ГЕРБ“.

От ПП ГЕРБ питат компетентните органи откъде ДПС разполагат с подобна информация.

„Изказванията на Йордан Цонев от днес категорично повтарят изявленията на председателя на ДПС Лютви Местан, който преди няколко седмици също заяви, че предстоят да излязат още записи за ГЕРБ и Бойко Борисов. Подобно поведение и говорене доказва, че очевидно Местан и Цонев знаят нещо повече от останалите български политици и граждани“, заявяват от партията на Бойко Борисов.

„Парадоксално е, че докато вървят дела за подслушвания, всеки ден от националния ефир обикновени народни представители ни плашат с предстоящи разкрития. Подобни парадокси потвърждават основателните ни съмнения, че управляващите подслушват опозицията, за да могат чрез манипулации да подготвят компромати, които да надскочат по колорит мегаскандалното дело „Галерия“, което е емблемата на управлението на тройната коалиция“, допълват от ГЕРБ.

Хората на Борисов заявяват, че сезират институциите, след като те не се самосезират, да разследват дали до лидерите на ДПС изтича нерегламентирано класифицирана или секретна информация от българските служби.

От ГЕРБ поставят редица въпроси: "Откъде висшето ръководство на ДПС знае за предстоящи неща, които ще излизат за ГЕРБ? С какви данни разполагат Местан и Цонев, за да говорят подобни неща по медиите? Откъде имат тази информация, за която предричат? ДАНС или други служби информират ли предварително ръководството на ДПС за различни акции и разработки? Изтича ли информация от българските служби към лидерите на ДПС?

Според партията, за да получи българското обществото отговори на тях, както и на въпроса кой предупреди ДПС за Христо Бисеров и за един ден той се превърна от зам.-председателя на ДПС и зам.-председателя на парламента, в гражданина Бисеров, всички компетентни институции трябва да разпитат Лютви Местан и Йордан Цонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
20
 
11
 
! Отговори
МИШО /не шамара/ преди 10 години
КОЙ ,КОЙ , КОЙ ПРЕДЛОЖИ БЕЗХАБЕРНИКА , ЦВЕТАНОВ И БАЛЕРИНАТА С ТЕФТЕРЧЕТАТА ? КОЙ ? КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА РАЗСИПИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ПО ВРЕМЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БЕЗХАБЕРНИКА ? КОЙ БЕ ,НЯКОЙ ГЕНЕРАЛ ЛИ ?
34
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой,кой,кой? ОСТАВКА!
33
14
 
12
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Някой е откраднал от Цецо данните от подслушванията по негово време.
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Костов е дал информацията на сидеров.
31
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бея знае всичко. В сараите се редят всички шефове на служби, премиери,лидери на партии, мафиоти от най високо ниво. Нали бея захранваше арабския свят със синтетика.
30
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сеинята пеевски знае всичко. Купил си е правителство, служби и магистрати с любезното съдействие на бсп и атака.
29
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За Тиквите има много данни .Нали Буда и Сокола са били в една агентура.Един друг се клепат но Дпс е с едни гърди напред пред Тиквата.
28
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този път избирателите ще излекуват и доктор доган, доктор гей и пациент сидеров.
27
6
 
17
 
! Отговори
До 29 преди 10 години
Ко , не, ко да отрекат? Не знаят какво ще измислят агите и еничарите за да отричат. Ще бъде доста интересно преди изборите. Ще пада голям смях от политическите ни клоуни. Сараите отново подготвят сценария. Този път няма да е костинбродската печатница а ще е друга смешка. Българите порастнаха едва ли ще се хванат на номерата на настрадин ходжа този път.
26
7
 
13
 
! Отговори
До fbr преди 10 години
Знаеха го от агент павел и агент сава. Сега пак го знаят от тях ама си имат още сидеров и станишев и Йовчев.
25
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дпс и пеевски знаят всичко нали си имат Йовчев и ДС. Имат си еничари като станишев, орешарски и сидеров. Всичко върви по плана на кремъл.
24
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези възродиха дс докато обвиняваха Цветанов че подслишва червените бабички за плетки и рецепти. Много странно Цветанов слушаше а дпс и бсп вадеха компроматите. Реших на следващите избори ще подкрепя герб. Еничарите от атака да забравят моя глас.
23
5
 
12
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Откъде Тодор Живков знаеше , вкоя турска къща се слуша турска музика и прочие
22
7
 
22
 
! Отговори
Ко НЕ преди 10 години
Е от написаното излиза, че ГЕРБ не отричат а питат от къде е инфото само ?
21
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От Цеко бре, другари Грабери! Има ли "по-знаещ" човек от него и "по-умен" от Боката? Нали говеждото ви "управление" беше само подслушване, компромати, отричане и биене на тъпан, колко сте велики и чисти? Наглеци сте и такива ще си останете! Ще запомни народа, кога го е тъпкала мафията, на която от простотия даде власт!
20
17
 
15
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Откъде знаели?Ми то целия народ знае ви знае по нещо. Единственият въпрос е кое те са решили да ви извадят.
19
21
 
22
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Буда,- Не се сърди батковото...- В предишния парламент вие купихте 17 ОВЕНА от СДС, РЗС и Атака... Сега други политически Джамбази купуват вашите ***...!!! - ПАЗАРНА ИКОНОМИКА...! НАЛИ ТОВА Е ДЕВИЗА НА СВРЪХ-ЛИБЕРАЛИТЕ...:- ПАРИТЕ СА ВСИЧКО, ЧОВЕКА Е НИЩО...!!!Ха наздраве, и да ви е честито... За сега Марко..., а скоро ще се разбягат и другите крастави Магарета...!!!( очаквано бягат Буда-лите, а остават будалите).
18
39
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С това срамно заболяване герберастията трябва да бъде приключено един път и завинаги! Доктор Доган ще ги излекува от тиквенизма!)
17
31
 
17
 
! Отговори
турчин преди 10 години
Как откъде от вашите среди . Всичко това доказва що за хора са ни управлявали. Най скъпо в момента е информацията. В ГЕРБ хората са за лични интереси и те продават всичко.
16
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО СЕГА ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА-НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ЗА КАКВО ГОВОРЯТ В ИЗТЕКЛИТЕ ЗАПИСИ КОИТО ТЕ СА СИ ПРАВИЛИ А ПИТАТ КОЙ И ЗАЩО ГИ Е РАЗПРОСТРАНИЛ И АКО ИМА ДРУГИ ЗАЩО ГИ РАЗПРОСТРАНЯВА.ЕГАТИ СБЪРКАНАТА ДЪРЖАВА ?ДО СЕГА БОКО И ЦВЪКО ВМЕСТО ДА ТЪРКАТ НАРОВЕТЕ В ЗАТВОРА ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ГЕРОИ!