Реформаторите с първи конгрес, Москов зове ДСБ обратно в блока

Ръководителят на предизборната кампания призова за обединение на дясното
28 яну 2017 13:31,
123
Реформаторите с първи конгрес, Москов зове ДСБ обратно в блока
Снимка: архив Булфото

Ръководителят на предизборната кампания на Реформаторския блок Петър Москов призова ДСБ обратно в Блока, предаде "Дарик".

В изказването си пред Първия конгрес на Блока той поиска платформата да бъде отворена към всички десноцентристски организации, за обединение на десницата. Да бъде допуснато тези, които напуснаха Блока, да се върнати в това число ДСБ. И без това представители на ДСБ има в тази зала, съобщи Москов.

Сила, обединение и отговорност , налагане на активни правила чрез участие в управлението е смисълът на Реформаторския блок, очерта той целите.

Спойката на РБ, подчерта ръководителят на предизборната кампания, е осъзнатата необходимост БСП и ДПС да бъдат спрени по пътя им към властта. Москов акцентира също да не се дават основания десницата да бъде обвинена в глупост.

РБ трябва да не предава основните си приоритети, поддавайки се на емоции, а да ги следва като участва активно в управлението на държавата, даде посоката той.
По думите му в Блока партиите трябва да запазят суверенитета си и да има ръководство, амбицирано да бъде силен екип, а не да задоволява персонални амбиции.

Според Петър Москов идеологията на реформаторите би трябвало да е отстояване на консервативните ценности в българската политика. А двата основни фундамента, върху които да стъпят реформаторите - силна държава и институции в областта на сигурността, здравеопазването, образованието, върховенството на закона. Второ -отстояване на човешките свободи, защитавайки собствеността, предприемачеството, конкуренцията.

Трябва да се отървем от социално-либералните заблуди на прехода, посъветва Петър Москов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех,Пешо!Не можахме да доживеем да се радваме на пръстовите ти отпечатъци като на министър,но да се надяваме,че и като на престъпник ще са интересни!Нарк-омани, нарк-омани,докога ще сте на власт?
97
1
 
5
 
! Отговори
СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ преди 7 години
А 'българската'партия ДОСТ подкрепен от диктатора Ердоган и неговият посланик у нас Сюлейман Гюкче дано да не успеят да влязат на парламента,иначе България ще пострада много и най-вече народа. Ние с българските турци се разбираме а с диктатори като Ердоган и Гюкче не се разбираме.
96
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пръстови отпечатчтаци иреформи в здраеопазването пълни глупости..
95
2
 
5
 
! Отговори
ОКОКОРЕНОСТ преди 7 години
синдромът не голямото очудване засяга най-вече мъжки сащества с аВгинално мислене когато предмети с размер и цвят на породист морков се приблийават с вибриращи предозадни движения съчетани с импулсни завртания прониквад пред очите на болния между два пресно омесени хляба, при което аВгинално мислещия изцъкля очи в стремежа му да види по-отблизо кво аджеба праи моркова и очите му придобиват профил на леща от теле-обектив. на теаи пациенти хората от зелечукожия пазар им казват едепраси или депали.
94
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо ново под слънцето. Посредствени актьори , с променен грим , други маски и с други дрехи излизат на политическата сцена да играят отново една до болка позната ни политическа пиеса. Играна, преигравана и гледана , та чак втръснала вече. Сюжетът, ролите, действието на пиесата е без промяна, ето защо и поуката от нея е до болка познат на зрителя. Мисля, че само някой престанал да мисли вече или не в трезво състояние, или душевно болен може да гледа един и същи филм безспир.
93
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте му дрога на тоя изцъкления.
92
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Реформаторския блок ще се влиза само с пръстов отпечатък, а фирмата която ще събира данните ще е турска. Тъкмо Ердоган ще има отпечатъците на цялата своя бъдеща рая. А Москов ще стане баш хекимин на ***!
91
9
 
2
 
! Отговори
Radio fix преди 7 години
Bravo Moskov!Super gotino im go napravi! S prastov otpechatak!Drugia pat i s zadaljitelen alkoholtest za paramedicite, kakto i s tehen prastov otpechatak! Moskov champion!
90
1
 
10
 
! Отговори
naco преди 7 години
Да ,но БЕЗ другарката Кунева!!!
89
2
 
13
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Москов е РАЗВАЛИНА, символ на българско здравеопазване ! Зловещ вид с дъх на морга !
88
4
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Единствено ДСБ и Радан Кънев показаха принципност, а Москов, Кунева и Лукарски се продадоха за власт и лични облаги. Ако ДСБ пак влезе в РБ, ще гласувам за Христо Иванов.
87
2
 
19
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Деформаторския блок ще гледат следващия парламент по телевизията :)
86
1
 
9
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ТО АКО МОЖЕШЕ,САМО С ДЕСЕН ОТПЕЧАТАН КРАК ДА ВЪРВИШ НАПРЕД,ЩЕШЕ ДА БЪДЕШ НАЙ ГОЛЕМИЯ ДОКТОР.
85
5
 
15
 
! Отговори
Диана преди 7 години
Москов,бях ти фенка.Гласувах винаги за СДС ,а после за ДСБ.Тотално ме разочаровахте.Твоето предателство преля чашата ми на търпението.И понеже не съм се венчала за никого,този път ще заложа на БСП.И ако спечелят,ще ги гледам под лупа и ще ги критикувам,ако се издънят.Ако имахме гражданско общество нямаше да робуваме на поартии и да величаем личности,а щяхме да им търсим отговорност за несвършената работа,за която сме ги избрали.Това е засега.
84
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надке,Пепи готиното е един предател,който повече няма да види власт.
83
0
 
5
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
РБ трябва да не предава основните си приоритети, поддавайки се на емоции, ...----------------------Те това е EQ и IQ на Реформаторите! Има ли конфликт между приоритети и емоции, м? :))
82
2
 
18
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Москов плаши не само с вида си на зомби, т.с нездрав вид! Верно е посинял като излязъл от филм на ужасите! Варварин!
81
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, историята досега е доказала безусловно поне едно нещо - който се хване на хорото с бай Тиквyн, отива директно в канализацията. Тези, които не искат да ги обвиняват в глупост, не знаеха ли този елементарен и лесно проверим факт?
80
0
 
23
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
МОСКОВ Е ПРЕДАТЕЛ ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ!
79
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москов не го ли разпитваха в следствието. И защо още не е задържан за ваксините.