След труса в БСП: Гергов с оставка, Нинова остава

Бизнесменът няма да "излива помия" по партията
22 апр 2017 14:04, Александър Попов
205
След труса в БСП: Гергов с оставка, Нинова остава
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Георги Гергов подаде оставка като член на Изпълнителното бюро БСП. Той е направил това сам пред Националния съвет на партията и така не се е наложило да се провежда гласуване. 

Предложението направи лидерът на столетницата Корнелия Нинова в края на встъпителното си слово.

Още по темата

"С оглед на последните събития от няколко дни, които представляват обществен и медиен интерес, и събуждат много въпроси към партията, поставям на вашето внимание предложението да освободим Георги Гергов от ИБ на БСП. С уважение към него, с това- че е партиен човек, с това- че много години работи за партията всеотдайно, но заради ситуацията, в която е замесена индиректно, разбира се, БСП, предлагам той да бъде освободен от Изпълнителното бюро, тъй като е политическо лице, в качеството на член на бюрото, и не приемам за редно политическо лице да участва в такива събития", заяви Нинова.

Тя бе заявила преди червения пленум, че ако Гергов остане в ИБ на БСП тя ще напусне председателското място.

Самият Гергов на влизане за Националния съвет бе в доста добро настроение и заяви директно пред медиите: "Каква оставка, бе?".

По време на самото заседание явно е променил мнението си.

"По-добре да се приеме оставката ми, защото създавам напрежение и разделение в БСП", заяви Гергов, напускайки червения пленум. Той бе категоричен, че няма да "олива с помия" партията, но предупреди, че "ще излязат много скелети и истини".

"Имам врагове, защото съм силен човек, отстоявам позициите си и знам какво искам", заяви Гергов и припомни, че Нинова е станала лидер и благодарение на неговите гласове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
2
 
! Отговори
Хм преди 6 години
След няколко години ще цъфне истината,че Бойко Борисов е намерил Корнелия Нинова на някой разклон и я е внедрил в БСП за да съсипе партията.Засега тя това прави-гони старите и опитни и се огражда с млади и послушни за да може тя да е начело.Сигурно в следващият парламент БСП я влезе ,я не влезе или пък ще има по малко депутати и от Марешки!Правилно казваха преди 30 години,че най страшен е врагът с ....партиен билет!Това дето ще натвори Нинова против БСП и Борисов не може!
158
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП гони старите си кадри-Герго Гергов,Михаил Миков.Стефан Данаилов го чакат и него не знам докога ще го търпят.И на тяхно място-Нинова.Не ми се вижда разумно да се изгонят хората с опит и на тяхно място да се настани Нинова.Нинова до голяма степен е виновна за завръщането на Борисов на бял кон и с по голямо мнозинство в парламента.В сравнение с нея Миков беше по премерен и разумен.Сравнението между Миков и нинова е като между Димитър Пенев и Христо Бонев!При Бонев отборът нищо не постигна!
157
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
начи казват цецко имал 6 барутни панелки, обаче пък ей го те тоя нахиления има цели хотели на свети константин- значи 6 панелки се явяват колкото баните на първия етаж от хотела на първа линия, недяйте ВА ДРУГАРИ ДА СРАВНЯВАТЕ НЕСРАВНИМИ НЕЩА- НАЧИ ШЕСТ ПАНЕЛКИ ДО ЦУМ, АМИИ ТЕ СА САМО КОЛКОТО ВИТРИНИТЕ. ДРУГАРИТЕ ЗАБРАВИХА ДА КАЖАТ ЧЕ ЖИВЕЯТ САМО ЕДИН ЖИВОТ, КАТО ЕДИН ТЕХЕН ВЕРЕН СЪРАТНИК, КОЙТО ИСКА ДА СИ КУПИ ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА И ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ ЗА ДА ИЗВОЗВА БЕДНИТЕ СИ ИЗБИРАТЕЛИ.
156
2
 
5
 
! Отговори
Късата Памет преди 6 години
До АнонименХората нищо не помнят ,бе Кратун Тиквен.Ако помнеха нямаше да гласуват за този престъпник Борисов отново. Питай ги за АЛО ВАНИО, за Мишо Бирата, за шантонерките в държавния самолет, за частните мачлета, за белота със Златев - ще се чудят за кво им говориш.За това Комуниста Биби яха този народ -
155
1
 
7
 
! Отговори
Отрпките на БКП преди 6 години
До АнонименСпокойно, не го жалете, ще го вземете в редиците на ГЕРБ - таман ще си е на мястото. И без това сте отрепките от БКП, изгонени от социалистите.
154
1
 
4
 
! Отговори
Магнолията Вехне преди 6 години
До Кънчо ПуткодеровИздирва се негодник, преп.кал Магнолията Борисова. Тя Вехне. Съхне и Опашката на Тиквата, но това е поправимо - в Симитли присаждат Опашки на Тикви. Верно , че ги слагат Отзад, но нема лошо.
153
0
 
7
 
! Отговори
ФАКТ преди 6 години
До АнонименНа ГЕРБ заветната им мечта е да се върне някой като Миков и да си разиграват игричките. Е, не става! Ще си ручате победата с вси колците! А ако искате по-скоро да се разпадне неродената коалиция, седнете да ремонтирате Постановление 208... Тогава ще видим кой кой е, особено сред партньорите! Голяма веселба ще бъде!ФАКТ.
152
2
 
5
 
! Отговори
Герб са на ход преди 6 години
До АнонименА сега да видим Бойко дали ше изгони от ЦК на ГЕРБ Цветанов.
151
1
 
5
 
! Отговори
Подрисоофф Лъжец преди 6 години
До АнонименПодрисов не е отбедно свмейство, бе неграмитник.. Живял е охолно под крилото на БКП. Баща му е функционер на БКП, от най- верните.
150
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
174 И В ТОЯ ДУХ НЕМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО- МИЛИОНЕРИТЕ ДАВАТ ОТ СВОИТЕ МИЛИОНИ НА РАБОТНИЦИТЕ И БЕДНИТЕ- ТЕ НЕ ОЦЕНЯВАТ ЖЕСТОВЕТЕ И ГИ ГОНЯТ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО, ЩОТО КАЗВАТ МИЛИОНЕРЕ НА БЕДЕН НЕ ВЕРВА- БАЛКАНСКА ИМ РАБОТЯ. ИМА ЛИ МЕСТО МИЛИОНЕРИТЕ В ПАРТИЯТА КЪДЕТО СЕ РАБОТЯТ ПАРТИЙНИ ДЕЛА ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПАРИТЕ. ВИЕ ГЛЕДАЛИ ЛИ СТЕ ПАРТИЙНИ КОНГРЕСИ- МИЛИОНЕР ДО ПЕНСИОНЕР- ЗА ДВЕ КИБАПЧЕТА И МАЛКО ИЗВОЗВАНЕ.
149
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..ПРОИЗХОЖДАМ ОТ БЕДНО РАБОТНИЧЕСКО СЕМЕЙСТВО..И ИЗВЕДНЪЖ ОПА МИЛИОНЕРЕ, ОБАЧЕ ПЪК ЧЛЕНОВЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ, АМА КАК СТАВА ТАКА ВА ДРУГАРЕ- НАЧИ НАПРАВ9О *** ХВАЩАТЕ ЗА ГЪРЛОТО И ТАКЪВ РЕВ СЪМ ИЗРЕВАЛА- НАЧИ БОРЦИ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ- РАБОТНИЦИТЕ С ПО 5 ДОЛАРА СРЕДНА ЗАПЛАТА- НЕКОИ МИЛИОНЕРЕ, С ЛЕГЕНДИ - СПЪНАЛИ СЕ В ДЖЕЛЕЗО И ГО ВЗЕЛЕ, А НЕ ГО ПОДМИНАЛИ, ПОСЛЕ ГО ПРОДАЛИ И СЕГА МИЛИОНЕРЕ- А СЕГА РАЗПРЕДЕЛЯТ МИЛИОНИТЕ НА БЕДНИТЕ РАБОТНИЦИ, А ТЕ ИМ СПРЯГА ДРАМИ.
148
0
 
2
 
! Отговори
Поета преди 6 години
Де гиди пушка огнеБойкас оптика кат сойка.И куршумче лекода боцне Бандита във сърцеточе то глава ако ударина кухо там ще свари.
147
2
 
5
 
! Отговори
Проваилата се БКП преди 6 години
До Провалилата се БСППровалилата се БКП ..Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им стана ясно, че комунизма е невъзможен, те решиха да създадат котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БКП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България под названието ГЕРБ. Конструктор на формацията беше Първанов, а изпълнител - Б Борисов
146
2
 
5
 
! Отговори
Гербрастите ограбиха преди 6 години
До Комунистите ограбиха Герберастите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги два мандата, сега се точат за още. Започнаха с милярд и 1/2 откраднато от здравната каса, услади им се , продължиха със заеми, после четири милярда от КТБ, тропосани на наш гръб. Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Борисов стана милярдер, Цецко - стотник милионер, Павлова- също.Сега сме най-бедни вЕС
145
1
 
4
 
! Отговори
Гепаджии Милионери преди 6 години
До Червените милионериТака е. Герберите задминаха всички в краденето.Борисов-милиардер.Цветанов-с 6 апартамента /минимум/.Павлова-за 2 год. с 2 мезонета за 500,000 лева в Лозенец,2 луксозни автомобила и 1 мотор. Москов-за 2 год. с 1 апартамент за 250,000 лева в идеален център на София,автомобил за 30,000 и 1,000,000 в депозити.Бъчварова-милионерка.Плевнелиев-милионер.
144
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смях и голям кеф, като гледам какъв вой се надигна срещу Корнелия Нинова! Значи наистина е на прав път! Вийте, квичете, ревете - позволено ви е, не като по Татово време!А пропо, на мене Тато не ми беше тато, много го мразех, но като видях каква гнъс сеупражняваше и сега се упражнява да управлява държавата, "жестокостта ми се сломи" исега го оценявам!
143
3
 
3
 
! Отговори
Минало незабеавимо преди 6 години
Другарката Корнелия Нинова ще удари една яка п... петиция, да речем, на Другаря почетен Свиневъд Георги Гергов. После обаче, Другарят почетен Свиневъд Георги Гергов ще й го нахендри чак до т... тезисите си, да речем. И най-накрая всички Другари от Ръководството ще се изкажат по въпроса. След което Пленумът ще вземе решение.
142
4
 
5
 
! Отговори
Как Сийка преди 6 години
Я,Нинова сега ще спи спокойно...Ама хич не бере грижа,че в нейната партия повечето са потънали до шия в мръсотии и въпреки това веят перчеми ,червят вратове и се надпре -варват кой от кой повече да яха хората...това е тяхната същност и все си мислят,че обик нове ните хорица нищо не разбират-съвсем не е така,още мноооооооого кирливи ризи ще изля зат на бял свят,съвсем не си така "чиста" както се изкарваш! Тогава да те видим, Нинова,къде ще се завираш?!
141
4
 
5
 
! Отговори
Менека преди 6 години
Гергов Прасето ритна Мико Пияното за да направи *** Лъжливата шеф. Няма благодарност на тоз свят....
140
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До безпартиенПозна, има боричкане за парчета от баницата.Но Корнелия не е никаква доня, а най-обикновена марионетка. Дърпат й конците едни, които искат да се нагушат повече от едни други.