Калоян Паргов: Няма да се кандидатирам за лидер на БСП

Червените обаче трябвало да изберат председател преди местния вот
Обновена: 15 юни 2019 18:10 | 15 юни 2019 18:06,
23


Шефът на столичните социалисти Калоян Паргов категорично заяви, че няма да се кандидатира за председател на БСП.

"Призовавам в навечерието на конгреса за диалог и консенсус утре! Най-добре за БСП е да се избере лидер до местния вот. Защото вътрешните противоречия ще се в ущърб по време на кампанията. След това без напрежение да се избере най-доброто за партията", каза Паргов в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата

"Аз не разчетох в думите на Мая Манолова отказ. Но пак казвам, предстоят тепърва номинациите, нищо не е решено. Манолова би победила кандидата на ГЕРБ", добави още той.

В предаването гостува и експертът по сигурност Славчо Велков, който коментира случая с вербувания от Ислямска държава ученик в Пловдив.

Според него не е категорично доказано, че ИД е вербувала тийнеджъра.

"Тези материали, които бяха показани, няма как да направят "чудовищната" бомба, за която премиерът говори. Със сигурност не сме изолирани от опасност от терористични атаки, но не бива и да плашим хората!", посочи Велков.

Вижте повече в предаването "Опорни хора" тази вечер от 19.00 ч. по Bulgaria ON AIR!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До *** се обърка - Мисля,че най-големият крадец в БСП е Корнелия ,не напразно я наричат "ИМПЕКСОВАТА"- Крадецът вика "Дръжте крадеца!" Не вярвам на тази кариеристка, поставена на този пост да разгроми БСП !
17
1
 
4
 
! Отговори
Червената шапчица преди 4 години
Всички сте смешници жадни за власт и пари
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
14, И ТИ СИ СЕ ОБЪРКАЛ, ИЗБРОЕНИТЕ ОТ ТЕБ МИЛИОНЕРИ, ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ, НО СОЦИАЛИСТИ СА ВСЕ ОЩЕ В ПАРТИЯТА МАЙКА, ЗАЩОТО КАКТО КАЗВА ЕДИН ВИДЕН СВИНАР-" ТАА ПАРТИА Е НА ДЕДА МИ"- ОТ ДЕДА МУ СА И *** НА МИЛИОНЕРА СОЦИАЛИСТ, ТЕ ТИЯ НЯМАТ СВЯН И СРАМ ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ - НАЙ БЕДНАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а някой да те е предлагал....?
14
9
 
6
 
! Отговори
Курнелия се обърка преди 4 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милиардера Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
13
10
 
5
 
! Отговори
АКО.... преди 4 години
АКО ВИЕ СТАРИ МУЦУНИ НАПРАВИТЕ ТАКА ЧЕ ДА СВАЛИТЕ УТРЕ НИНОВА ПАРТИЯТА ВИ ЩЕ ЗАГУБИ МНОГО ВИЕ ЩЕ Я ПРОВАЛИТЕ А ДО СЕГА ГЛАСУВАХМЕ ЗАРАДИ НИНОВА АКО УТРЕ Я НЯМА КАТО ЛИДЕР НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА БСП ОСВЕН СТАРИТЕ НЕНАЯЛИ СЕ МУЦУНИ А МОЖЕ БИ ТОВА ВИ Е НАМЕРЕНИЕТО - А МАЯ МАНОЛОВА НЕ СТАВА НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙТЕ ЧЕ Е МНОГО ХАРЕСВАНА ТЯ СЕ ПЪХА ТУК И ТАМ НО КАКВО Е НАПРАВИЛА ДО СЕГА НИЩО
12
1
 
13
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Хе-хе, Мая Манолова щяла да бие кандидата на ГЕРБ. Може, ако е Цецка Цачева.
11
1
 
9
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
Смешници, който и да си изберете за лидер, няма значение. На местните избори отново ще ядете шамари.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според червения зелен либерал Дайнов културата била победила диващината.Сиреч ще кажем исляма е изгонен от ЕС.Уви неговите хора подкопават именно културата на Европа вкарвайки тези вредни за демокрацията хора.И какво излиза Дайнов ,дивака си ти .Лъжеш мажеш ,псуваш ,крякаш срещу Фашизма ,но за исляма мълчиш като пукал .
9
5
 
2
 
! Отговори
Вербовайте ПосенЦецо преди 4 години
Начи кеко са се зели да се назладисват или как се пише над-зландисват; под-зландисват; възнасладисват, абе едно е сигурационе.Ако Росен предаде в историческия музей на БКП/БСП президенските си Руги, а Цецко 5 от по бедничките апартаменти и некоя друга СЕРЕсетна меморацийка и заявът че сакът да са председатели единият на лявото (ЦЕЦКО) другият на (ДЯСНОТО) в БСП, че народа ще им прости, приеме, назначи и след като продадът ругите и изядът апартаментите уякчени ще ги върнат на БибоБакалийски-Банкя
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма никакви ли либерали ако съдим по Дайнов.Червени менте седесари .
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закривайте я тази мракобесна партия, която вечно ще държи България на дъното, заради манипулиране на хората с лъжи и интриги...
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво съмнително има ,те повечето комунисти се писаха седесари 90те справка живелият в лъжа през прехода червен *** Дайнов .Лъжа ,каза 30 г какъв антикомунист е и вече си показа рогата.
5
3
 
14
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 4 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по унищожаването на БСП е също заръка от Ив.Костов?
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приемете анти фашиста Дайнов в партията ,той е само за вас .
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега пък намерените материали не били чак толкова страшни! Кой стои зад калпазанина?
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това изобщо не ни интересува!
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Любопитно ми е през времето на соца, ако бяха намерили в някой 16-годишен материали за атентат, какви щяха да са последиците по закон.