Хората на улицата от ляво и от дясно, но лидери няма

Протестът се разединявал според Васил Тончев от "Сова Харис"
Обновена: 1 сеп 2020 09:19 | 1 сеп 2020 09:18, Александър Попов
104
 
На улицата протестират хора и от ляво, както и от дясно. Улицата не излъчи своите лидери, някакъв субект, който да застане и да обедини усилията. Виждаме, че протестът се разединява, заяви в ефира на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR шефът на "Сова Харис" Васил Тончев.
 
"Картината, която регистрираме, е, че всички опозиционни партии разширяват своето влияние за сметка на управляващите. Промените не са такива, че да кажем, че изцяло се променя политическата структура. Ако изборите са днес, виждаме, че ГЕРБ имат пълни шансове да останат първа политическа сила. 180 000 души по-малко ще подкрепят ГЕРБ, но това не е радикална промяна. Има размествания в политическата структура, но това до голяма степен зависи и от това, което се случва на улицата", каза още Тончев.
 
По думите му всички политически сили говорят от името на народа и това им носи определени негативи, а БСП не може да бъде реална алтернатива на управлението на страната.
 
"БСП като основна опозиция - на нея отдавна ѝ беше времето да стигне до управлението на страната. Те пропуснаха на два пъти този шанс. Очевидно имат проблеми и не могат да се превърнат в алтернатива на управлението. Диалогът между двете големи групи в партията очевидно е прекъснат. Това е много лош знак. Разликата между ГЕРБ и БСП е много малка", обясни той.
 
Тончев добави, че президентът Румен Радев върви към това да възстанови обичайния рейтинг за президентската институция. 

 


104
Още от Политика
Константинов: В Европа такова нещо като машинно гласуване няма
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ами те лидерите са до болка познати от предишните правителства на БСП.Просто ги е срам хората да се показват.
92
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз виждам само хора от дясното! В България няма леви партии, няма и центристки партии, а БСП спрягана за лява партия, реално е най-дясната партия. Какво леви видяхте на този протест?!?
91
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До ОСТАВКИ НЯМА ДА ИМА!

от промяна към подмяна! От революция към еволюция!!!!!!!!!!! Гнидите на БКП-ДС
90
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз ви дам само хора от ляво! ДБ са матксисти, БСП, Манолова. Все леви партии. Какво десни видяхте на този протест?!?
89
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Лидерите са поне трима, ама журналистите са си закрили с ръце очите, ушите и устата.
88
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До само минавам
Как така да не знае-Леви, леви,раз два три. Леви ,леви, раз два три.И т.н.
87
1
 
11
 
! Отговори
само минавам преди 3 седмици
Радев знае ли на къде върви???
86
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 69

Тази зона на комфорт не се постига от днес за утре. Трябва много ама много труд. И сега някакъв илитерат да ми обяснява къде да изляза и да вляза. Май много да вляза в на М.П
Когато някой е градил с много труд а друг да се изаква на готово няма да се разберем...
85
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Утре всички на протест с бели тениски, та пплатените провокатори като пръснат с червена боя да се вижда като кръв и платените медии да крещят "ОКЪРВАВИХА ПРОТЕСТА"!
Отровителска заповед!!!
84
0
 
6
 
! Отговори
в механата преди 3 седмици
До ОСТАВКИ НЯМА ДА ИМА!

там се решават мъките
83
1
 
5
 
! Отговори
уморените коне преди 3 седмици
Лидерите ги убиват с отрова, Нали?
82
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тончеееев,недей да лъжеш хората.ГЕРБ са тотално дискредитирани и няма сила,която да ги върне отново на власт,ако изборите са честни,а не фалшифицирани.Знаем,че който плаща,той поръчва музиката,но народа не е толкова прост,колкото го изкарвате.
81
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Отстранете тримата глупаци от Платеното трио на Черепа от протеста за да не го развалят.
80
0
 
14
 
! Отговори
До 78 преди 3 седмици
Срещу Цецка всеки може !

С действията си сега обаче показва че народа се е излъгал !
79
12
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 3 седмици
Опитът от последните 30 години добре показва кога мутрите сдават властта. Правят го, когато реално са фалирали нещо и остава официалния фалит и прехвърлянето на негативите към други, обикновено към БСП. През 1992 година СДС реално фалира банките, но негативите ги прехвърли към БСП, които се решиха да направят и официалният им фалит, вместо да наливат пари в банките. После ГЕРБ фалираха реално една голяма банка, но негативите ги прехвърлиха към обявилите официален фалит - правителството на Орешар
78
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Никога не забравяйте, че на последните избори за президент за кандидатката на мутрите получи само 36% от гласовете и Румен Радев спечели с впечатляваща подкрепа, което мутрите не му простиха.
77
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Решетников

Естествено, че са забравили. Нали тези хора разчитат на късата памет на българския народ.
76
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
От Европа набиха канчетата на мутрите и им обясниха, че протестите създават неудобства и това е една от целите, иначе протеста няма смисъл. Затова мутрите прибраха kопоите си от МВР и не смеят да разгонят протестиращите, както им се иска. Вместо това мутрите прилагат други тактики, като например недопускането на граждани да се присъединят към протестите, спирайки ги на относително голямо разстояние от протестите.
75
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Алооууу, защо каните про-комунистически агенции, които да тровят и мътят главите на хората ?? Няма какво да правят десни хора на такъв нео-марксистки метеж, където метежниците искат да колят и да бесят...в буквалния смисъл! Това са крайно леви елементи, с крайно леви искания. Това, че някой елемент там се е определил като десен, явно тотално не е на ясно с посоките!
74
3
 
18
 
! Отговори
Решетников преди 3 седмици
Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на Курнелия Н. с руския агент ген. Решетников и след неговото одобрение.